Sengetøy

Vi lukker ikke et øye før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer din nye sengetøy til deg - helt gratis.

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan føle deg helt trygg når du kjøper en bedre søvn online. Hos Bedre Netter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Netter finner du et bredt utvalg av forskjellig sengetøy.

Oppgrader din søvnopplevelse med våre deilige sengesett

Sengetøy er en viktig del av vår nattesøvn, da det har stor innvirkning på søvnkvaliteten vår - og dermed også på helsen og velværet vårt. Hos Bedre Netter vet vi hvor viktig det er å ha sengetøy av høy kvalitet, da det både føles behagelig mot huden, er holdbart i mange år og sikrer et sunt sovemiljø. Derfor tilbyr vi kun sengetøy laget av absolutt førsteklasses materialer som er myke, pustende og holdbare.

Vårt sengetøy er laget av 100% bomullssatin, som er et naturlig materiale som holder deg varm om vinteren og kjølig om sommeren. Satinstoffet har en blank og glatt overflate som føles myk og behagelig mot huden. Det er dessuten et ekstremt sterkt og holdbart stoffmateriale som tåler gjentatt vask og bruk. Vårt sengetøy er Oeko-Tex-sertifisert, noe som betyr at det er fri for skadelige kjemikalier, slik at du kan sove trygt og i et sunt sovemiljø om natten.

Utforsk vårt brede utvalg av sengetøy

Vi tilbyr sengetøy i mange forskjellige størrelser og farger, slik at du garantert kan finne noe som passer best til din seng og ditt soverom. Vi har blant annet sengesett i 140x200 og sengesett i 140x220, som er de mest populære størrelsene, men vi har også sengetøy i andre størrelser. Vårt fargeutvalg spenner fra nøytrale farger som hvitt sengetøy, beige, grått og svart til mer fargerike farger som rosa og blått sengetøy. Uansett hvilken farge du velger, kan du være sikker på at vårt sengetøy vil bidra til å gi soverommet ditt et ekstra preg av eleganse, stil og kos. Du kjenner sikkert følelsen: Det er ingenting bedre enn å legge seg i en seng med nytt sengetøy.

Våre sengesett inkluderer både dynebetræk og to putebetræk, så du får en komplett søvnopplevelse. Vi tilbyr også et bredt utvalg av laken, madrassbeskytter og sengevætning laken, slik at du er garantert å finne det du trenger hos oss.

Hvorfor er kvalitets sengetøy viktig?

For det første påvirker sengetøy søvnkvaliteten din. Når du sover, avgir kroppen din varme og svette, noe som påvirker kroppstemperaturen din. Hvis du har sengetøy av dårlig kvalitet som ikke er pustende og dermed ikke aktivt hjelper kroppen med temperaturregulering, kan det påvirke søvnen din negativt. Du kan våkne opp og føle deg varm, svett eller kald, noe som til slutt kan ende med at du våkner opp med en følelse av å ikke være uthvilt.

Med Bedre Netters sengetøy er du garantert sengetøy av naturlige og pustende materialer, slik at du kan få en god natts søvn uten å bli for varm eller kald.

I tillegg har sengetøy også stor innflytelse på soveromsinnredningen og atmosfæren. Du kan skape en avslappende og beroligende atmosfære med beige eller hvitt sengetøy eller tilføre litt friskhet med vårt blå eller rosa sengetøy. Uansett hvilken farge du velger, kan sengetøyet bidra til å skape en koselig og avslappende stemning i soverommet ditt.

Tilbud på sengetøy

Hos Bedre Netter legger vi vekt på å tilby våre kunder de beste prisene på sengetøy av høy kvalitet. Derfor selger vi alltid sengetøysettene våre til fast lav pris, slik at du kan oppgradere sovemiljøet ditt uten å sprenge budsjettet. Det er enkelt å bestille sengetøy eller sengesett online hos oss, og vi tilbyr alltid rask og gratis levering.

Så uansett om du er på jakt etter nytt sengetøy til ditt eget soverom eller som en gave til en venn eller familiemedlem, kan du finne det du leter etter hos Bedre Netter.

  • Sengetøy laget av naturlige og slitesterke materialer, som for eksempel økologisk bomull, har lang levetid og skaper et sunt sovemiljø. Velger du sengetøy som er tett vevet vil det dessuten føles ekstra mykt mot huden og se blankt og luksuriøst ut.

  • Når du kjøper sengetøy på nettet får du ofte mer for pengene enn du gjør når du handler i butikk. Hos Bedre Netter har vi dessuten fri frakt og 100 dagers åpent kjøp på alle varer - så hvis du ikke er 100% fornøyd kan du returnere varen og få pengene tilbake.