Hodepute

En god hodepute er avgjørende for kvaliteten på din nattesøvn. Sover du med hodepute som ikke passer til deg og din foretrukne sovestilling, kan du utvikle nakkeskader og våkne med hodepine. Alle våre hodeputer er i høy kvalitet, men til en skarp pris. Se vårt bredte utvalg og finn den hodeputen som passer til deg og liggestillingen du sover best i.

Essential

Vår Essential-hodepute er redningen for nakker og det deiligste stedet for hodet ditt å lande hver kveld. Vi kaller den vår allround-pute, og snart kaller du den din beste sengekamerat.

50x70 cm.

Essential

Hodepute
5 star rating (2) total reviews

As low as 829 kr

Mayan

Våre Mayan-hodeputer er det naturvennlige, grønne og 100% kjemikaliefrie hodeputevalget i 100% økologisk bomull, som uunngåelig endrer nettene dine til et mekka av ergonomisk komfort.

50x70 cm.

Mayan

Hodepute
4.55556 star rating (9) total reviews

As low as 829 kr

60x40x12,5 cm.

Mayan Latex

Hodepute
4.29148 star rating (223) total reviews

As low as 999 kr

Polar

Vår Polar-hodepute bekjemper varme, svette nattenakker med sine varmeavledende egenskaper og gir deg temperert, uforstyrret søvn i retur. Polar er en allround-pute og passer for de fleste.

50x70 cm.

Polar

Hodepute
4.5 star rating (2) total reviews

As low as 1.249 kr

Danskproduceret kvalitetsputer

Nå er det slutt med bare å drømme. Sett prikken over i'en på søvnen din med en av våre danskproduserte puter.

En god pute er essensiell for nattesøvnen, og det er derfor viktig at du velger den rette. Hvis du sover med feil pute kan du utvikle nakkeskader fordi du ikke får den riktige støtten om natten. I tillegg kan feil pute føre til at du våkner opp med hodepine.

Men det som utgjør en god pute kan til en viss grad være individuelt, ettersom at vi har forskjellige sovevaner og -stillinger. Samtidig kan det påvirke om du føler deg varm eller kald når du sover.

Hvilken type fyll foretrekker du?

Hos Bedre Nætter finner du puter med lateksskum eller naturfyll. Puter med lateksskum gir en fastere støtte enn naturfyll. Derfor er diss putene best egenet for de som sover på siden eller ryggen. Med en pute laget av naturfyll får du en deilig, myk pute som sørger for god komfort. Dette er også grunnen til at puter med naturfyll passer til de fleste soveposisjoner.

Er du varm?

Hvis du er en av de som føler deg spesielt varm når du sover, vil trolig puten vår Frigus være det riktige valget. I putetrekket har vi innebygde små mikrokaplser som inneholder en aktiv gelé. Geléen regulerer temperaturen på puten ved å endre form fra fast til flytende og også omvendt. Med Frigus kan du derfor se frem til følelsen av å bare synke ned i puten og bli støttet optimalt. Dette uten å bli forstyrret av en omfavnende varme.

  • Du får god støtte og komfort med hodeputer laget av både dun og lateks. Dunputer er som regel mindre faste, men veier også mindre. Lateksputer er derimot fastere i formen, men veier også litt mer.

  • Hvis du liker å synke litt ned i hodeputen din, er en dunpute perfekt for deg, mens hvis du heller foretrekker å ligge med hodet hevet bør du i stedet velge en latekspute.