Laster...

Essential Faconlagen

Sengetøy
4.80952 star rating (21) total reviews
Det OEKO-TEX®-sertifiserte Essential Facon lakenet, som omgir topp- og fjærmadrassen, er vevd etter satengmetoden, som sikrer et slitesterkt og mykt tekstil. Det har 500 tråder pr kvadrattomme, og selv om det høres ut som tull, finnes det ingen bedre betegnelse på kvalitet.
180x200 cm.
Størrelse: 180x200 cm.
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Essential Faconlagen
Stretchlaken

Essential

Det skal føles deilig å ligge i sengen. Fordi du ligger her en tredjedel av livet ditt. Det er derfor viktig at sengetøyet og lakenet ditt passer deg og er skånsomt mot deg. Vårt Essential stretchlaken er akkurat det og drapererer seg elegant over fjærmadrassen din. Det formede lakenet har strikk i alle hjørner, som holder det veldig, veldig godt på plass.

Essential

Det essensielle valget

Så myk og så fantastisk
Høy, høy kvalitet

Så myk og så fantastisk

Det er faktisk bare når du står med et Essential laken i hendene at du fullt ut forstår dets ville kvalitet og hvorfor du aldri vil sove på noe annet enn det. Vårt Essential laken er laget av OEKO-TEX ® -sertifisert bomull, som blir mykere og mykere for hver vask – og samtidig beholder formen. Lakenet finnes: Hvit.
Bedre enn industristandarden

500 tråder pr kvadrattomme

Å forklare kvaliteten på Essential laken kan lett høres uforståelig og teknisk ut, fordi det som gjør Essential unik er måten det er vevd på. Essential er vevd med 500 tråder pr kvadrattomme, mens sengetøyet og lakenet du kjenner – og mener er av høy kvalitet – har et trådtall på mellom 100 og 350 tråder per kvadrattomme. Essential overgår så langt industristandarden og regjerer i en egen liga. Og det vil du merke.
En hjelpende hånd

En hjelpende hånd

Alle våre Essential laken har en "Short Side"-indikasjonsetikett på innsiden av de to kortsidene av lakenet, slik at du aldri trenger å bekymre deg for om du tar på lakenet riktig vei. Ja, noen ganger er det de små tingene som gjør den store forskjellen.
Essential - det essensielle valget
Søvnlinje

Essential - det essensielle valget

Essential-søvnlinjen er for deg som vil lukke øynene og sovne omgitt av kvalitet fra innsiden og ut. Alle produkter som bærer vårt Essential-merket er laget for å gjøre god søvn tilgjengelig for oss alle. Fordi bedre netter er avgjørende for alle. Du finner et bredt utvalg av Essential-produkter i vårt sortiment, som f.eks sengetøy, laken, dyner, puter, sengegavler, madrassbeskyttere og overmadrasser.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Essential Faconlagen

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Trådtetthet
  250 tråde pr. kvadrattomme
  Vevning
  Bomuldssatin
  Type
  Faconlagner 180x200