Laken

Produkter

Fra A til zzZ

Laken

Hos Bedre Nætter forhandler vi kvalitetslaken fra vårt eget merke Betterlinen i størrelsene 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 og 210x210. Kuvertlaken er beregnet for å bli brukt rundt overmadrassen, hvor du ikke har noen dekning av selve sengen - men til gjengjeld får dekning av hele arealet som er i kontakt med kroppen over natten. Hvis du eksempelvis kjøper en regulerbar seng, kan det være en klar fordel å velge et kuvertlaken med en splitt, da stoffet på de dyrere modellene ofte er møbelstoff som i seg selv gir et flott design, og ville være en skam å gjemme bort.

Laken av høy kvalitet

Som tidligere nevnt selger vi kun kvalitetslaken. Derfor kan du også være sikker på at du får samme kvalitet, uansett hvilket type laken du velger. Alle laken modellene blir laget i samme stoff type. Det er derfor kun fasongen og passformen som skiller modellene. Det samme er gjeldende omkring fargene på modellene, hvor du alltid vil få samme kvalitet.

Som det også er gjeldende ved senge utvalget vårt, er det alltid vår største dyd å sikre deg god søvn. Derfor er det også viktig at du får sengetøy av en høy kvalitet, da det er dette som er medvirkende for hvordan følelsen din i sengen vil være - du er i direkte kontakt med lakenet, hvorfor det også har en merkbar effekt på hvordan du vil oppfatte sengen som en helhet.

  • Lakener laget av naturlige og slitesterke materialer, som for eksempel økologisk bomull, har lang levetid og er behagelige å ligge på. Hvis du i tillegg velger lakener med en tett vevning, vil det de vare ekstra lenge og føles enda mer komfortable mot huden.

  • Når du skal ha et nytt laken til sengen din er det viktig at du velger et som passer til sengens øverste lag. Har du en overmadrass øverst, er det for eksempel lurt å velge et overmadrasslaken.