Hva sier kundene?

Hos Bedre Nætter har vi valgt å bruke Yotpo til innsamling av anmeldelser i stedet for tjenester som Trustpilot. Grunnen til at vi har valgt å bruke Yotpo er nemlig at anmeldelsene blir plassert på de enkelte produktene. Dermed kan du se anmeldelser fra andre som har kjøpt akkurat det produktet som du vurderer.

Har du kjøpt et produkt hos oss kan du skrive en anmeldelse på produktsiden under “Gi din vurdering”. Her vil du du bedt om å gi produktet mellom 1 og 5 stjerner, beskrive produktet og kjøpsopplevelsen med dine egne ord, samt vurdere vår kundeservice/levering, produktets kvalitet og komfort ved å gi en score fra “veldig dårlig” til “veldig god”. For å verifisere at du faktisk har kjøpt og testet produktet, skal du også oppgi ditt navn og din e-postadresse. Det er derfor viktig at du inntaster den samme e-postadressen som den du opprettet bestillingen din med. Så snart du har trykket på “publiser” vil produktanmeldelsen bli sendt til vår kundeservice, som vil gjennomgå og godkjenne anmeldelsen dersom den kan verifiseres. Hvis den ikke kan verifiseres, vil den bli avvist og dermed ikke bli vist på produktsiden.

Alle som har kjøpt et produkt hos oss mottar også en e-post der man kan vurdere produktet på samme måte som på hjemmesiden. E-posten blir sendt til den samme e-postadressen som du oppga i bestillingen din.