Laster...

Essential Splittlaken

Sengetøy
4.67314 star rating (566) total reviews
Essential splittlaken er OEKO-TEX®-sertifisert og laget i en tettvevd satengtekstil med 500 tråder pr. kvadrattomme, som sikrer en enorm mykhet og holdbarhet. Splitten i lakenet gjør det mulig for en elevasjonsseng å settes i forskjellige posisjoner.
180x210 cm.
Størrelse: 180x210 cm.
Hvit
Farge: Hvit
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Essential Splittlaken
Høy, høy kvalitet

Naturlig, myk og fantastisk

Det er faktisk bare når du står med et Essential laken i hendene at du fullt ut forstår dets ville kvalitet og hvorfor du aldri vil sove på noe annet enn det. Vårt Essential laken er laget av OEKO-TEX ® -sertifisert bomull, som blir mykere og mykere for hver vask – og samtidig beholder formen. Lakenet finnes i to vakre farger: Grafitt og Hvit.
Bedre enn industristandarden

500 tråder pr kvadrattomme

Å forklare kvaliteten på Essential laken kan lett høres uforståelig og teknisk ut, fordi det som gjør Essential unik er måten det er vevd på. Essential er vevd med 500 tråder pr kvadrattomme, mens sengetøyet og lakenet du kjenner – og mener er av høy kvalitet – har et trådtall på mellom 100 og 350 tråder per kvadrattomme. Essential overgår så langt industristandarden og regjerer i en egen liga. Og det vil du merke.
En hjelpende hånd

En hjelpende hånd

Alle våre Essential laken har en "Short Side"-indikasjonsetikett på innsiden av de to kortsidene av lakenet, slik at du aldri trenger å bekymre deg for om du tar på lakenet riktig vei. Ja, noen ganger er det de små tingene som gjør den store forskjellen.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Essential Splittlaken

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Trådtetthet
  500 tråder pr. kvadrattomme
  Vevning
  Sateng
  Type
  Splittlaken 180x210
  Type splitt
  H-splitt
 • Ja, du kan vaske trekket som omgir overmadrassen din. Selve kjernen kan imidlertid ikke vaskes. Det er viktig at trekket vaskes skånsomt med et egnet vaskeprogram, og det anbefales ikke å bruke tørketrommel i etterkant for å beholde formen og størrelsen på trekket.
 • Fordelen med å kjøpe en ekstra overmadrass er at du skåner og beskytter selve overmadrassen din mot slitasje. Rullemadrassen fungerer som et slags 'mellompapir', slik at overmadrassen din ikke blir like skadet av f.eks. fukt og andre uhell. I tillegg er det enklere å vaske en rullemadrass fremfor en overmadrass, og dette er en stor fordel for å sikre et sunt sovemiljø.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.