Laster...

Essential Madrassbeskytter

Overmadrass
4.6 star rating (5) total reviews
Rullemadrassen Essential, egnet for overmadrasser med høyde 4-10 cm, er laget av 100% bomull med bomullsfyll på 350 gr/m2. Dette resulterer i en fyldig, luftig og komfortabel madrass, som sikrer lengre levetid for overmadrassen din — og en bedre natts søvn for deg.
90x210 cm.
Størrelse: 90x210 cm.
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Essential Madrassbeskytter
Madrassbeskytter

Essential

Vår Essential madrassbeskytter plasseres på toppen av overmadrassen din og fungerer som en "buffer" mellom deg og overmadrassen din. I tillegg til å legge til ekstra komfort, absorberer madrassbeskytteren svetten du slipper ut i løpet av natten. Det er bra for ditt sovemiljø og ikke minst overmadrassen din, som på denne måten holder seg ung, frisk og munter i lengre tid.

Essential

Det essensielle valget

Toppen av sengen kransekake
Tekstiler og strikk

Toppen av sengen kransekake

Vår Essential madrassbeskytter er produsert i Danmark og er laget av 100 % myk bomull med bomullsfyll på 350 gr/m2. Sammen resulterer det i en fyldig, luftig og komfortabel madrassbeskytter som gir det siste skuddet av komfort til din soveopplevelse. Madrassbeskytteren har kraftige strikker i hvert hjørne, som sørger for at den blir liggende der du legger den, slik at den ikke flyter rundt på overmadrassen når du snur og vender på deg om natten.
Forlenger levetiden

Hvis du vil ta godt vare på sengen din

En madrassbeskytter passer til sengen din og beskytter overmadrassen din mot slitasje. Vi svetter alle når vi sover, og all den svetten vil til slutt tære på madrassene dine hvis den ikke absorberes før den treffer overmadrassen. Det er her madrassbeskytteren kommer inn i bildet. En madrassbeskytter fungerer som et slags 'mellomlagspapir' som absorberer svetten din, og dette vil forlenge levetiden til sengen din i det lange løp.
Enkel å rengjøre
Sunt sovemiljø

Enkel å rengjøre

Ved å bruke en madrassbeskytter på toppen av overmadrassen din, har du også lettere for å opprettholde et sunt sovemiljø. I motsetning til en overmadrass (og dekselet), er vår Essential madrassbeskytter enkel å rengjøre, da den lett kan kastes i vaskemaskinen. Madrassbeskytteren krymper ikke mer enn 3-4 % ved første vask og kan vaskes på opptil 80 grader. Vi anbefaler imidlertid vask på 60 grader av hensyn til miljøet.
Essential - det essensielle valget
Søvnlinje

Essential - det essensielle valget

Essential-søvnlinjen er for deg som vil lukke øynene og sovne omgitt av kvalitet fra innsiden og ut. Alle produkter som bærer vårt Essential-merket er laget for å gjøre god søvn tilgjengelig for oss alle. Fordi bedre netter er avgjørende for alle. Du finner et bredt utvalg av Essential-produkter i vårt sortiment, som f.eks sengetøy, laken, dyner, puter, sengegavler, madrassbeskyttere og overmadrasser.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Essential Madrassbeskytter

 • Type
  Madrassbeskytter 90x210
  Leveringstid
  2-8 hverdager