Laster...

Essential Madrassbeskytter

Rullemadras
Rullemadrassen Essential, egnet for overmadrasser med høyde 4-10 cm, er laget av 100% bomull med bomullsfyll på 350 gr/m2. Dette resulterer i en fyldig, luftig og komfortabel madrass, som sikrer lengre levetid for overmadrassen din — og en bedre natts søvn for deg.
Størrelse: 90x210 cm.
 • Varen er på lager

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Leveringstid 5-12 hverdager
Essential Madrassbeskytter
For deg som vil passe godt på sengen din

For deg som vil passe godt på sengen din

En madrassbeskytter hjelper deg med å passe ekstra godt på sengen din ved å beskytte sengens øverste madrass mot den verste slitasjen. Alle svetter når de sover og denne svetten kan tære på madrassen hvis den ikke absorberes. Det er her madrassbeskytteren kommer inn i bildet. En madrassbeskytter absorberer det meste av den svetten du utskiller i løpet av natten, hvilket forlenger sengens levetid. I tillegg er en madrassbeskytter enkel å rengjøre i motsetning til en overmadrass, da den enkelt kan hives inn i vaskemaskinen.
Toppen av sengekransekaken

Toppen av sengekransekaken

Våre madrassbeskyttere er produsert i Danmark og er laget av 100% myk bomull med en tetthet på 350 gr/m2. Dette gir en fyldig, luftig og behagelig madrassbeskytter som tilfører et ekstra lag komfort til sengen din. Madrassbeskytteren har en kraftig elastikk i hvert hjørne som sørger for at den blir liggende der den skal, så den ikke flyter rundt når du vender og snur på deg i løpet av natten. Madrassbeskytteren krymper ikke mer enn 3-4% ved første vask og kan vaskes på opptil 80 grader. Vi anbefaler dog normal vask på 60 grader for miljøets skyld.
100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer alltid gratis hele veien hjem til deg – uansett hvor i landet du bor og uansett hvor mye du kjøper for. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.

Spesifikasjon av Essential Madrassbeskytter

 • Leveringstid
  5-12 hverdager
  Type
  Madrassbeskytter 90x210
 • Ja, du kan vaske trekket som omgir overmadrassen din. Selve kjernen kan imidlertid ikke vaskes. Det er viktig at trekket vaskes skånsomt med et egnet vaskeprogram, og det anbefales ikke å bruke tørketrommel i etterkant for å beholde formen og størrelsen på trekket.
 • Fordelen med å kjøpe en ekstra overmadrass er at du skåner og beskytter selve overmadrassen din mot slitasje. Rullemadrassen fungerer som et slags 'mellompapir', slik at overmadrassen din ikke blir like skadet av f.eks. fukt og andre uhell. I tillegg er det enklere å vaske en rullemadrass fremfor en overmadrass, og dette er en stor fordel for å sikre et sunt sovemiljø.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.