Madrassbeskytter

En madrassbeskytter er perfekt til deg som har behov for å beskytte din toppmadrass mot flekker og fukt. Den beskytter mot slitasje og kan enklere vaskes enn en toppmadrass, skulle uhellet hende en natt. Alle våre madrassbeskytter er utviklet av oss, og uavhengig av sengetypen du har hjemme på soverommet, har vi med garanti en madrassbeskytter som passer til.

Rullemadras

80x200 cm.

Essential Madrassbeskytter

Overmadrass
4.58132 star rating (289) total reviews
389 kr

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer din nye madrassbeskytter til deg - helt kostnadsfritt.

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan føle deg helt trygg med å kjøpe deg til en bedre søvn online. Hos Bedre Netter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter finner du utelukkende madrassbeskyttere av høyeste kvalitet.

Madrassbeskytter

Det er flere grunner til at en madrassbeskytter er en god investering til sengen din. Madrassbeskyttere brukes for å beskytte enten fjærmadrassen eller overmadrassen mot slitasje og daglig bruk. I en seng uten madrassbeskytter vil overmadrassen typisk danne det øverste madrasslaget. Dette betyr også at overmadrassen din slites ut av daglig bruk, men dette kan reduseres ved bruk av en madrassbeskytter.

I tillegg er madrassbeskytterne våre enklere å rengjøre enn selve overmadrassen. Det er fordi madrassbeskytteren veier mindre og kan enkelt vaskes i vaskemaskinen.
Kroppen din er i direkte kontakt med madrassen, så det er derfor en god idé å velge en madrassbeskytter av god kvalitet. Vi ønsker å sikre en høy kvalitet i sortimentet vårt, og derfor er alle madrassbeskytterne våre egenprodusert, eller fra nøye utvalgte danske produsenter.

Hva hjelper en madrassbeskytter med?

En madrassbeskytter er først og fremst god til å beskytte mot slitasje, men den kan også forberede søvn klimaet ditt betydelig. Våre madrassbeskyttere har alle 100% bomull foring som garanterer en behagelig overflate som effektivt absorberer fuktighet og svette.

Hvis du har noen spørsmål i forhold til madrassbeskytterne våre må du ikke nøle med å ta kontakt. Du gjør dette enkelt og raskt gjennom chatten vår nederst til høyre på skjermen. I tillegg kan du kontakte oss døgnet rundt på [email protected].

  • Madrassbeskyttere forlenger levetiden til det øverste madrasslaget, da de minsker slitasjen på madrassen. I tillegg beskytter de mot svette og skitt, så madrassen holder seg ren og pen.

  • Vi anbefaler at du velger en madrassbeskytter som effektivt absorberer fukt, så du holder deg tørr hele natten. I tillegg bør du sørge for at madrassbeskytteren er laget av et behagelig materiale for optimal komfort.