Madrassbeskytter

Madrassbeskytter
Vi kan ikke finne produkter som matcher kriteriene dine

Madrassbeskytter

Det er flere grunner til at en madrassbeskytter er en god investering til sengen din.

Madrassbeskyttere brukes for å beskytte enten fjærmadrassen eller overmadrassen mot slitasje og daglig bruk. I en seng uten madrassbeskytter vil overmadrassen typisk danne det øverste madrasslaget. Dette betyr også at overmadrassen din slites ut av daglig bruk, men dette kan reduseres ved bruk av en madrassbeskytter.

I tillegg er madrassbeskytterne våre enklere å rengjøre enn selve overmadrassen. Det er fordi madrassbeskytteren veier mindre og kan enkelt vaskes i vaskemaskinen.

Kroppen din er i direkte kontakt med madrassen, så det er derfor en god idé å velge en madrassbeskytter av god kvalitet. Vi ønsker å sikre en høy kvalitet i vårt sortiment, og derfor er alle våre madrassbeskyttere egenprodusert, eller fra nøye utvalgte danske produsenter.

Hva hjelper en madrassbeskytter med?

En madrassbeskytter er først og fremst god til å beskytte mot slitasje, men den kan også forberede søvnklimaet ditt betydelig. Våre madrassbeskyttere har alle 100% bomullsforing, som garanterer en behagelig overflate som effektivt absorberer fuktighet og svette.

Hvis du velger en madrassbeskytter fra Temprakon er dunfyllet NOMITE-sertifisert. Du er da sikret en madrass som er fri for støvmidd. Du vil også oppleve at madrassen avkjøler og skaper et behagelig søvnklima hver natt.

Hvis du har noen spørsmål i forhold til madrassbeskytterne våre må du ikke nøle med å ta kontakt. Du gjør dette enkelt og raskt gjennom chatten vår nederst til høyre på skjermen. I tillegg kan du kontkate oss døgnet rundt  på kontakt@bedrenaetter.no