Madrassbeskytter

Madrassbeskytter
View as Grid List

6 Produkter

per page
View as Grid List

6 Produkter

per page

Madrassbeskytter

Madrassbeskytter, også kalt for rullemadrass, er perfekte til å beskytte enten madrass eller overmadrass mot slitasje og daglig bruk. Grunnen til at det kan være smart å benytte seg av en madrassbeskytter er at det er enkelt å vaske en madrassbeskytter fremfor trekket til en fjærmadrass. I de fleste sengene vil overmadrassen som regel utgjøre det øverste madrasslaget. Det betyr også at overmadrassen din slites av daglig bruk, men denne slitasjen kan reduseres med en madrassbeskytter.

Fordi kroppen din er i direkte kontakt med madrassbeskytteren er det en god ide å velge en modell av en viss kvalitet. For å være sikre på kvaliteten på produktene våre, har vi utelukkende madrassbeskyttere fra danske firmaer. De madrassbeskytterne som du kan se på denne siden er produsert av enten Temprakon eller CPH Living, to danske firma med internasjonalt anerkjente produkter.

Hos Bedre Nætter forsøker vi hele tiden å finne måter vi kan forbedre nattesøvnen din på. For å kunne sove er det viktig å ha et behagelig søvnmiljø. Det skal ikke være for varmt eller kaldt, og man skal samtidig holde fokus på god hygiene. En god madrassbeskytter er enklere å rengjøre enn selve overmadrassen. Den fyller og veier mindre og kan derfor enkelt vaskes i vaskemaskinen. Velger du en rullemadrass fra Temprakon vil du i tillegg oppleve at madrassen kjøler og skaper et behagelig søvnklima hver natt.

Hva hjelper en madrassbeskytter med?

En rullemadrass er først og fremst god til å beskytte mot slitasje, men kan også bidra til å forbedre søvnklimaet ditt betraktelig. Rullemadrassene våre er laget av 100% bomull, som garanterer en behagelig overflate. Bomullsmadrassene absorberer fukt og svette, og er enkle å vaske. Dermed unngår du at svette, fukt og døde hudceller hoper seg opp i overmadrassen din. Madrassbeskytterne fra Temprakon har i tillegg NOMITE-sertifikatet, som betyr at madrassbeskytterne er laget på en måte som gjør at midd ikke kan leve i stoffet. Dette garanterer en sunn og frisk seng.

En god rullemadrass er altså et must for deg som ønsker å øke levetiden på overmadrassen og sengen din. Med en madrassbeskytter skaper du et godt fundament som sikrer et sunt og komfortabelt miljø til soverommet i mange år fremover. Det vil alltid være betraktelig billigere å skifte ut madrassbeskytteren enn selve sengen eller overmadrassen. Det er derfor vi hos Bedre Nætter anbefaler at du velger en madrassbeskytter når du kjøper en seng.

Hvis du har et behov for et mål som ikke står på hjemmesiden vår, har vi som regel mulighet for å få dem laget, da må du bare henvende deg til oss og undersøke mer. Har du spørsmål til madrassbeskytterne våre, Temprakon eller CPH Living, kan du selvfølgelig bare kontakte oss. Det kan du enkelt gjøre i Chatten på høyre side av skjermen eller du kan ringe oss på telefonen. Du kan også alltid sende en mail til kontakt@bedrenaetter.no