Januarsalg hos Bedre Nætter

Vi holder januarsalg hos Bedre Nætter. Det betyr, at du kan spare helt opp til 64% på utvalgte senger og annet sengetilbehør - fordi god søvn endrer alt.

Bedre Nætter er Danmarks største online sengeforhandler, og vi tilbyr alltid 100 dagers risikofri prøve med gratis ombytting og retur mot et håndteringsgebyr. Kort sagt kan du handle hos oss med ro i magen, og selvfølgelig også til januarsalget vårt.

Vi er utelukkende online, og derfor behøver du ikke å stå i kø med alle andre for å få en seng på januartilbud. Du kan sitte hjemme og shoppe løs, for det eneste som krever for å handle hos oss, er at du finner veien til hjemmesiden vår og plasserer den sengen, du ønsker, i handlekurven.

Når du har valgt og betalt, sørger vi for å pakke sengen din til deg og levere så raskt som mulig. Så det er enkelt å få oppfylt drømmen om bedre netter, når det går løst med tilbudene våre - vi garanterer den kjente komforten vår og dermed en oppgradering av søvnen din.

Husk, at det er et begrenset antall produkter til januar-priser, så vi anbefaler, at du ikke venter for lenger med å shoppe den sengen, du drømmer om.

Kjøp kontinentalsengen din til januarsalget

Hos Bedre Nætter har vi et bredt utvalg av kontinentalsenger i forskjellige størrelser. Til januarsalget selger vi kontinentalsenger i samtlige størrelser fra sortimentet vårt, så det er en rik mulighet for å finne en seng til en skarp pris, som passer til nettopp deg og dine behov. Du finner kontinentalsenger i størrelsene 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 og 210x210.

En kontinentalseng består av tre madrasslag, som tilsammen danner grunnlaget for en utrolig god støtte og dermed en uthvilt nattesøvn. Fastheten i sengen kan reguleres, så den passer kroppsvekten din. Velger du en seng i størrelse 160x200 eller bredere, kan fastheten reguleres i hver side av sengen - en stor fordel, hvis du veier med eller mindre enn partneren din.

Kjøp den regulerbare sengen din til januarsalget

Hos Bedre Nætter har vi et stort utvalg av regulerbare senger i forskjellige størrelser. Når du kjøper den nye sengen din hos oss, er du alltid garantert høy kvalitet til en lav pris, og det er selvfølgelig ingen unntakelse til januarsalget vårt. Tvert imot. Vi har senket prisene helt til bunns og har en lang rekke gode tilbud klar til deg. Du finner regulerbare senger i et stort utvalg av størrelser. Det gjelder for 80x200, 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 og 180x210.

Hos Bedre Nætter ser vi en stigende etterspørsel etter regulerbare senger, og det kan vi godt forstå. En regulerbar seng er nemlig både utrolig praktisk og ikke minst komfortabel. Du har mulighet for å regulere hode- og fotenden, så den passer til behovene dine, og justere den hvis du eksempelvis liker å ligge og lese eller se tv i sengen. Fastheten i sengen velges individuelt, så den passer til kroppsvekten din.

Vi sitter klar til å hjelpe deg

Selv om Bedre Nætter utelukkende er online, betyr det ikke, at hjelpen er langt vekk. Våre kompetente medarbeidere sitter selvfølgelig klar til å hjelpe og rådgi deg, så du får den helt riktige sengen. Du kan skrive til oss på kontakt@bedrenaetter.no, i chatten til høyre i skjermen din eller ringe til oss på 66 97 20 08 alle dager fra kl 9-23.

100 dagers risikofri prøvetid

Hos Bedre Nætter har vi ikke en fysisk butikk, hvor du kan prøve sengene våre. Vi er utelukkende online, fordi vi mener, man har bruk for å prøve å sove i sengen, før man vet, om den er riktig. Derfor tilbyr vi, at du kan sove i sengen hjemme hos deg selv i 100 netter. På den måten kan du med ro, selv vurdere hvordan du ligger i sengen, og det gir deg et mer realistisk bilde av liggekomforten, sammenlignet med hvis du prøvde sengen i et fylt butikklokale med tøy på.

I prøveperioden vår på 100 dager, kan du gratis bytte fasthet på sengen eller returnere sengen for håndteringsgebyret vårt og få tilbakebetalt resten av beløpet. Du bestiller ombyttingen og returneringen på siden vår, hvor vi etterfølgende står for avhenting og en eventuell ny levering.

Innen en ombytting eller returnering anbefaler vi dog alltid, at du sover i sengen i minimum 14 dager, da det tar tid for kroppen å venne seg til en ny seng.