• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

 

Tilbud Senger

 

På denne siden har vi samlet våre beste tilbud på senger, slik at det er enkelt for deg å få et overblikk. Alle produktene linker til 180x200 (dobbeltseng) størrelsen, men andre størrelser er selvfølgelig også tilgjengelig til tilbudspris. For å finne modellene i de andre størrelsene kan du trykke på modellen og gå til kategorien der den ligger. Det vil si at for eksempel en regulerbar seng er samlet i kategorien Regulerbar seng, hvor du kan navigere inn til riktig størrelse.

Tilbudene på denne siden har ikke en bestemt utløpsdato som normalt. Det som skjer er at produsenten vår har satt x antall til rådighet som vi kan kjøpe til kampanjepris. Når disse er solgt så forsvinner også tilbudet fra hjemmesiden. Vi prøver alltid å si ifra et par dager før når et tilbud holder på å bli solgt ut, men det kan være vanskelig å planlegge 100%. 

Hos Bedre Nætter har vi ingen fysisk butikk der du kan prøve sengene. Vi gir deg derimot muligheten for å prøve sengen hjemme hos deg selv i 30 dager. I tillegg kan du bytte fastheten på madrassen for 999,- inkl. frakt. Hvis man følger vår veiledning her på siden vil man i 95% av tilfellene få den riktige fastheten, men man skal også ta hensyn til individuelle preferanser. Hvis du vet at du foretrekker å ligge på en fast madrass, men vi anbefaler medium og du er tett på grensen, så bør du nok heller ta den i fast.

Hvis du har spørsmål så er vi online på chatten 90 timer om uken, og er vi der ikke så kan du ringe til oss eller sende oss en e-mail. Vi er alltid klar til å hjelpe deg med å få det helt riktige!