BN Madrassbeskytter med splitt

 • 100% bomull
 • 350 gr bomull/m2
 • Kan vaskes på 60 grader
 • Økotex-sertifisert
Leveringstid 50-70 hverdager
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Din regulerbare sengs beste venn

Din regulerbare sengs beste venn

Det kan være lurt å minske slitasjen på sengen din med en madrassbeskytter. Dette gjelder selvfølgelig også hvis du har en regulerbar seng. Men det kan ofte være litt kronglete med en standard madrassbeskytter på en stor regulerbar seng, da den ikke kan følge sengens bevegelser når hver side justeres individuelt. Derfor har vi utviklet en madrassbeskytter med splitt som løser dette problemet - uansett hvilken posisjon sengen er i. I tillegg har madrassbeskytteren en kraftig strikk i hvert hjørne som sørger for at den blir der den skal.

Høy komfort og enkel rengjøring

Høy komfort og enkel rengjøring

Våre madrassbeskyttere er laget av 100% myk bomull som har en tetthet på 350 gr/m2. Det resulterer i et utrolig behagelig underlag som setter den siste prikken over i-en på komfortopplevelsen din. Madrassbeskytteren er dessuten svært enkel å rengjøre, da den kan vaskes på 60 grader i vaskemaskinen.

Spesifikasjon av BN Madrassbeskytter med splitt

 • Størrelse
  Størrelse 180x210 cm.
Leveringstid 50-70 hverdager
Type Madrassbeskytter

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering