Laster...

Mayan Splittlaken

Sengetøy
4.70455 star rating (44) total reviews
Mayan kuvertlakenet er produsert i 100% økologisk bomull og OEKO-TEX®-sertifisert og er dermed fritt for unødvendige kjemikalier. På den annen side er den full av mykhet, slitestyrke og har 500 tråder pr kvadrattomme som er det beste av det beste innen tekstiler.
180x200 cm.
Størrelse: 180x200 cm.
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Mayan Splittlaken
Mayan

Det naturlige valget

Et sikkert valg

Bedre for naturen, deg og søvnen din

Hvis det fantes en gullmedalje i laken ligaen, ville vårt Mayan laken tatt førsteplassen. For det er så uendelig fint. Mot deg. Mot søvnen din. Og ikke minst mot vår natur. Mayan lakenet i 100 % økologisk bomull er OEKO-TEX ® sertifisert og laget i et tekstil med god pusteevne og en blank finish som føles himmelsk mot huden. Ja, hva kan du si. Mayan lakenet er det drømmer er laget av.
Fantastisk veving

Sov på 100% økologisk bomull

Mayan lakenene våre er produsert i 100 % økologisk bomull, som er vevd på den eksklusive satengmetoden. Denne vevemetoden gir et enormt mykt og slitesterkt tekstil som bare blir finere og finere med tiden. Mayan lakenet har også 500 tråder pr kvadrattomme, som er godt over industristandarden, så du kan ikke gjøre et bedre lakenvalg enn Mayan.
En hjelpende hånd
Ikke mer tull og tøys

En hjelpende hånd

Alle våre Mayan laken har en "Short Side"-indikasjonsetikett på innsiden av de to kortsidene av lakenet, slik at du aldri trenger å bekymre deg for om du tar på lakenet riktig vei. Ja, noen ganger er det de små tingene som gjør den store forskjellen.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Mayan Splittlaken

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Trådtetthet
  500 tråder pr. kvadrattomme
  Vevning
  Sateng
  Type
  Splittlaken 180x200
  Type splitt
  H-splitt
  Pakkeinhold
  2 overmadrasslaken + 2 dynetrekk + 2 putetrekk
  Vaskeanvisning
  Opptil 60 °C
 • Ja, du kan vaske trekket som omgir overmadrassen din. Selve kjernen kan imidlertid ikke vaskes. Det er viktig at trekket vaskes skånsomt med et egnet vaskeprogram, og det anbefales ikke å bruke tørketrommel i etterkant for å beholde formen og størrelsen på trekket.
 • Fordelen med å kjøpe en ekstra overmadrass er at du skåner og beskytter selve overmadrassen din mot slitasje. Rullemadrassen fungerer som et slags 'mellompapir', slik at overmadrassen din ikke blir like skadet av f.eks. fukt og andre uhell. I tillegg er det enklere å vaske en rullemadrass fremfor en overmadrass, og dette er en stor fordel for å sikre et sunt sovemiljø.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.