100 dagers prøve

100 dagers risikofri prøveperiode

Når du kjøper et produkt hos Bedre Nætter har du alltid 100 dager på å avgjøre om kjøpet er det rette valget for deg. Vi vil selvfølgelig at du skal elske den nye sengen, overmadrassen eller dynen din - men hvis du ikke sover fantastisk er det heldigvis enkelt å ombestemme seg.

Innenfor prøveperioden på 100 dager har du derfor følgende valgmuligheter: bytte fasthet gratis eller returnere produktet mot et mindre håndteringsgebyr og få pengene dine tilbake.



Gratis bytte av kjernefasthet

  • Hvis du synes at du ligger for mykt eller for hardt kan du bytte madrasskjernen gratis, så du får den perfekte fastheten og optimal liggekomfort.
  • Det er mulig å bytte fastheten i kontinentalsenger, regulerbare senger, rammemadrasser, skummadrasser og fjærmadrasser.
  • Vi henter den gamle madrasskjernen og bytter til den nye fastheten på din adresse. Standard levering er til fortauskanten, med mindre annet er bestilt. Standardleveringen er til kantsten, medmindre andet er bestilt.
  • Før vi henter og bytter din gamle madrasskjerne skal du ta den ut av trekket og pakke den inn i emballasje.

Bytt fasthet gratis her.

Vær vennligst oppmerksom på at hvis du bytter madrassen din fra “xtra fast” til en annen fasthet refunderes ikke prisdifferansen. Hvis du velger å oppgradere madrassen din til “xtra fast” fra en annen fasthet koster det ekstra.

Returnering og tilbakebetaling av kjøpsbeløpet

  • Angrer du på kjøpet henter vi sengen på adressen din. Heretter vil du få kjøpsbeløpet refundert til kontoen din.
  • Sørg for å pakke inn returvaren i emballasje.
  • For å få hele kjøpsbeløpet tilbakebetalt kan sengen ha vært brukt som normalt (uten plastinnpakningen), men den skal ha vært beskyttet mot skitt og smuss - derfor forventer vi alltid at du har brukt laken når du har sovet på den.
  • Ønsker du å returnere et av våre mindre produkter - for eksempel en dyne eller et sengesett - får du tilsendt en returetikett så snart du har utfylt returskjemaet vårt.

Du finner returskjemaet her.

Synes du at det nesten virker for godt til å være sant? Bare ta det helt med ro - det du nettopp har lest er nemlig helt sant. Vi forbeholder oss dog retten til å vurdere hvert enkelt produkt og hver enkelt sak individuelt.

Du kan lese mer om vilkårene for bytting og returnering i kjøpssbetingelsene våre.

Før du eventuelt bytter eller returnerer kjøpet ditt anbefaler vi alltid at du har sovet i sengen din i minst 14 dager. Det tar nemlig tid for kroppen å venne seg til en ny seng.