Prøv sengen i 100 dager

Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter har du 100 dager til å bestemme om madrassen i sengen har den riktige fastheten for deg. Dette betyr at du innenfor de første 100 dagene kan bytte fasthet, hvis du ønsker en annen fasthet i madrassen. Det koster 999 kr i frakt for en eller to madrasskjerner.

Vi synes det er mer riktig at du får prøve sengen i ditt eget hjem, isteden for å prøve den fullt påkledd i to minutter i en overfylt butikk.

Det tar noen uker å vende seg til en ny seg og dermed avgjøre om sengen har riktig fasthet for deg. Vi har derfor valgt å gjøre det så enkelt som mulig for deg å få riktig fasthet i din nye seng. Når du har mottatt sengen din og sovet i den, kan du alltid gå tilbake på nettsiden og velge «bytting av fasthet».

Da sørger vi for at å produsere en madrass med din nye fasthet og sender den til deg. Fraktfirmaet ringer deg opp og avtaler en tid for levering av din nye madrass. Det har derfor aldri vært enklere å få en seng som passer akkurat til deg.

Vær oppmerksom på at hvis du bytter om madrassen din fra ekstra fast til en annen fasthet, blir ikke prisforskjellen refundert.