100 dagers prøve

100 dagers risikofri prøveperiode

Når du kjøper et produkt hos Bedre Nætter har du alltid 100 dager på å avgjøre om kjøpet er det rette valget for deg. Vi vil selvfølgelig at du skal elske den nye sengen, overmadrassen eller dynen din - men hvis du ikke sover fantastisk er det heldigvis enkelt å ombestemme seg. Innenfor prøveperioden på 100 dager har du derfor følgende valgmuligheter: bytte fasthet gratis eller returnere produktet og få pengene dine tilbake.
 

Gratis bytte av kjernefasthet

  • Hvis du synes at du ligger for mykt eller for hardt kan du bytte madrasskjernen gratis, så du får den perfekte fastheten og optimal liggekomfort.
  • Det er mulig å bytte fastheten i kontinentalsenger, regulerbare senger, rammemadrasser, skummadrasser og fjærmadrasser.
  • Vi henter den gamle madrasskjernen og bytter til den nye fastheten på din adresse. Standard levering er til fortauskanten.
  • Før vi henter og bytter din gamle madrasskjerne skal du ta den ut av trekket og pakke den inn i emballasje.
  • Ved bytting til X-fast vil det pålegges et ekstra gebyr på 750kr, på samme vilkår som om fastheten ble kjøpt med sengen fra starten av.
  • Den 100 dagers prøveperioden gjelder kun originalkjøpet.

Bytt fasthet gratis her.

Returnering og tilbakebetaling av kjøpsbeløpet

  • Angrer du på kjøpet henter vi sengen på adressen din. Du skal selv sørge for at den står klar ved nærmeste fortauskant når transportøren kommer for å hente den. Heretter vil du få kjøpsbeløpet refundert til kontoen din.
  • Sørg for å pakke inn returvaren i emballasje.
  • For å få hele kjøpsbeløpet tilbakebetalt kan sengen ha vært brukt som normalt (uten plastinnpakningen), men den skal ha vært beskyttet mot skitt og smuss - derfor forventer vi alltid at du har brukt laken når du har sovet på den.
  • Ønsker du å returnere et av våre mindre produkter - for eksempel en dyne eller et sengesett - får du tilsendt en returetikett så snart du har utfylt returskjemaet vårt.

Du finner returskjemaet her.

Synes du at det nesten virker for godt til å være sant? Bare ta det helt med ro - det du nettopp har lest er nemlig helt sant. Vi forbeholder oss dog retten til å vurdere hvert enkelt produkt og hver enkelt sak individuelt.

Du kan lese mer om vilkårene for bytting og returnering i kjøpssbetingelsene våre.

Før du eventuelt bytter eller returnerer kjøpet ditt anbefaler vi alltid at du har sovet i sengen din i minst 14 dager. Det tar nemlig tid for kroppen å venne seg til en ny seng.