100 dagers prøve

Sov fantastisk eller angre på kjøpet

Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dager på å avgjøre om sengen er den helt riktige for deg. Vi vil selvfølgelig, at du elsker den nye sengen din - men hvis ikke du sover fantastisk, er det heldigvis enkelt å endre førstevalget ditt.

Under 100 dagers prøveperiode har du følgende muligheter: gratis ombytting av kjerne fastheten eller returnering av sengen mot et mindre håndteringsgebyr, og tilbakebetaling av kjøpsbeløpet.

Gratis ombytting av kjerne fastheten

  • Hvis du sover for mykt eller for fast, kan du gratis ombytte madrasskjernen, som er avgjørende for sengens fasthet og liggekomforten din.
  • Standard leveranse er til nærmeste fortauskant, med mindre annet er bestilt.
  • Det er mulig å ombytte fasthet i kontinentalsenger, regulerbare senger, rammemadrasser, skummadrasser og fjærmadrasser.

Bytt fasthet gratis her.

Bemerk vennligst, at hvis du ombytter madrassen din fra “ekstra fast” til en annen fasthet, refunderes ikke prisdifferansen. Hvis du velger å oppgradere madrassen din til “ekstra fast” fra en annen fasthet, koster det ekstra.

Returnering av sengen og tilbakebetaling av kjøpsbeløpet

  • Angrer du på kjøpet ditt, avhenter vi sengen på adressen din. Etterfølgende får du kjøpsbeløpet tilbake på konto, fratrukket 1999 kr i håndteringsgebyr.
  • Returnering og tilbakebetaling gjelder for våre kontinentalsenger, regulerbare senger, rammemadrasser, skummadrasser og fjærmadrasser.
  • Retur ordren skal du pakke i original emballasje.
  • For full refusjon må sengen være brukt som normalt og uten plastikk, men den skal være beskyttet mot støv og skitt - derfor forventer vi alltid at det er brukt laken.

Gå til retur siden vår her.

Hvis det ovenstående høres for godt ut til å være sant, må du bare ta det med ro - det du nettopp har lest, er sant. Vi forbeholder oss dog retten til å vurdere hver enkelt seng og sak individuelt.

De spesifikke betingelsene for ombytting og returnering innenfor prøveperioden på 100 dager kan du lese mer om i handelsbetingelsene våre.

Innen ombytting eller returnering anbefaler vi alltid, at du sover i sengen minimum 14 dager, da det tar tid for kroppen å venne seg til en ny seng.