Prøv sengen i 30 dager

Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter kan du prøve den hjemme i soverommet i opp til 30 dager og etter det kan du bytte fastheten. Det koster bare 999,- i frakt per side. Vi mener nemlig at det er mye mer rettvisende å prøve sengen i ditt eget hjem fremfor å prøve sengen fullt påkledd i to minutter i en butikk.

"Buying bedding in a showroom is absurd. Most of us spend a quarter to a third of our lives on mattresses, and they are essential to our physical and mental health. So testing plastic-covered beds while fully clothed, under the florescent lights of a store with a commissioned salesclerk hovering over us, makes no sense whatsoever."
Ron Lieber, New York Times, 2016

For å illustrere hvordan prosessen foregår og gjøre det så enkelt for deg som mulig å forstå, så har vi laget grafikken nedenfor.

Hva skjer med madrassen?

De kjernene vi mottar etter en ombytting donerer vi til veldedighet. Det kan være til en organisasjon som distribuerer videre til flyktninger som nettopp er kommet til Danmark, eller til andre som er i en vanskelig situasjon. I 2016 arrangerte vi sengekino i Dome of Visions i Aarhus, noe som du kan lese mer om her. Hos Bedre Nætter fokuserer vi på gjenbruk og av den grunn vil vi gjerne høre fra deg hvis du vet om en organisasjon (eller lignende) som kunne få bruk for madrasskjernene. Hvis du har noen i tankene kan du sende oss en epost på kontakt@bedrenaetter.no