100 dagers prøve

Sov fantastisk eller angre på kjøpet

Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dager på å avgjøre om sengen er den helt riktige for deg. Vi vil selvfølgelig, at du elsker den nye sengen din - men hvis ikke du sover fantastisk, er det heldigvis enkelt å endre førstevalget ditt.

Under 100 dagers prøveperioden har du følgende muligheter: gratis ombytting av kjerne fastheten eller returnering av sengen mot et mindre håndteringsgebyr, og tilbakebetaling av kjøpsbeløpet.

Gratis ombytting av kjerne fastheten

  • Hvis du sover for mykt eller for fast, kan du gratis ombytte madrasskjernen, som er avgjørende for sengens fasthet og liggekomforten din.
  • Standard leveransen er til nærmeste fortauskant, med mindre annet er bestilt.
  • Det er mulig å ombytte fasthet i kontinentalsenger, regulerbare senger, rammemadrasser og fjærmadrasser.

Bytt fasthet gratis her.

Bemerk vennligst, at hvis du ombytter madrassen din fra “ekstra fast” til en annen fasthet, refunderes ikke prisdifferansen. Hvis du velger å oppgradere madrassen din til “ekstra fast” fra en annen fasthet, koster det ekstra.

Returnering av sengen og tilbakebetaling av kjøpsbeløpet

  • Angrer du på kjøpet ditt, avhenter vi sengen på adressen din. Etterfølgende får du kjøpsbeløpet tilbake på kontoen, fratrukket 1999 kr i håndteringsgebyr.
  • Returnering og tilbakebetaling gjelder for våre kontinentalsenger, regulerbare senger, rammemadrasser og fjærmadrasser.
  • Retur ordren skal du pakke i original emballasje.
  • For full refusjon må sengen være brukt som normalt og uten plastikk, men den skal være beskyttet mot støv og skitt - derfor forventer vi alltid at det er brukt laken.

Gå til retur siden vår her.

Hvis det ovenstående høres for godt til å være sant, må du bare ta det rolig - det, du nettopp har lest, er sant. Vi forbeholder oss dog retten til å vurdere hver enkelt seng og sak individuelt.

De spesifikke betingelsene for ombytting og returnering innenfor prøveperioden på 100 dager kan du lese mer om i handelsbetingelsene våre.

Innen ombytting eller returnering anbefaler vi alltid, at du sover i sengen minimum 14 dager, da det tar tid for kroppen å venne seg til en ny seng.