Dyne

Din dyne har stor betydning for om du har det kaldt, varmt eller helt passe om natten. Derfor finner du hos Bedre Nætter et bredt utvalg av kvalitetsdyner med naturlig fyll, der alle er produsert under sunne arbeidsvilkår og bærer merkene OEKO-TEX®, Downafresh og NOMITE — din garanti for å finne en god og sunn dyne som passer til nettopp deg.

Velg størrelse

Essential

Vår Essential dyne kommer i én varmegrad, er OEKO-TEX®-sertifisert (klasse 1) og laget med 90 % Downpass-sertifisert andedun og 10 % premium måkefjær. Dynen har en bærekapasitet på 9.

140x200 cm.

Essential

Dyner Essential
4.55738 star rating (122) total reviews

As low as 2.499 kr

Mayan

Mayan dynen vår kommer i tre varmenivåer, har det nordiske astma-allergimerket, er OEKO-TEX®-sertifisert (klasse 1) og laget med 90 % Downpass-sertifisert moskusdun og 10 % førsteklasses måkefjær. Dynen har en bærekapasitet på 11.

140x220 cm.

Mayan

Dyner Mayan
4.58929 star rating (56) total reviews

As low as 2.749 kr

Polar

Vår Polar dyne kommer i én varmegrad, er OEKO-TEX®-sertifisert (klasse 1) og laget med Downpass-sertifisert moskusdun. Dynetrekket festes med små varmeavledende mikrokapsler. Dynen har en bærekapasitet på 9.

140x200 cm.

Polar

Dyner Polar
4.5 star rating (12) total reviews

As low as 4.149 kr

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Unike dyner

Unike dyner

Finn en dyne hos Bedre Nætter som passer akkurat til dine behov.

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer din nye dyne til deg - helt gratis.

100 netters prøve:

100 netters prøve:

Du kan føle deg trygg når du kjøper bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Kvalitetsdyner produsert i Danmark

En god natts søvn er avgjørende for velvære, og et viktig element for å sove godt er ditt valg av dyne, siden du ligger svært tett inntil dynen natt etter natt.

Hos Bedre Netter tilbyr vi kun dyner av høyeste kvalitet, som er produsert under sunne arbeidsforhold og med strenge kvalitetskontroller. Våre dyner er sertifiserte og består av naturlige materialer, noe som sikrer deg en sunn og komfortabel søvnopplevelse. Vi er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av kvalitetsdyner, og du kan helt sikkert også finne en som passer dine behov og preferanser, slik at du kan nyte fordelene av god nattesøvn.

Hvilken dyne bør du velge?

Det er flere faktorer å vurdere når du skal velge riktig dyne. Størrelsen på dynen, fyllet i dynen og sesongen som dynen skal brukes i, er alle viktige aspekter å ta i betraktning. Det er viktig å velge en dyne som passer til din kroppsvarme, samt klimaet og temperaturene du sover i. Vurder også om du har allergier eller sensitiv hud, noe som kan påvirke ditt valg av dyne.

Hvilken størrelse dyne bør du velge?

Vi tilbyr dyner i fem forskjellige størrelser for å imøtekomme alle behov. Når du velger størrelsen på din dyne, bør du ta hensyn til din høyde, sengens størrelse og dine personlige preferanser for størrelse. Vi produserer både våre dyner i den mest populære størrelsen - enkeldyner i 140x200 - og for deg som er litt høyere enn gjennomsnittet, har vi også dyner i 140x220.

Hvis du sover sammen med en partner, og dere begge liker å dele dyne, kan en dobbeldyne være en veldig god løsning for å sikre at dere begge har nok plass og komfort. Vi har både vanlige dobbeldyner i 200x220 og kingsize dyner i 240x220, som er ekstra store, tilgjengelige i vårt sortiment.

Sommerdyne, vinterdyne eller helårsdyne?

Vi har et bredt utvalg av sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner, slik at du enkelt kan velge den dynen som passer best til dine behov.

  • Sommerdyner er lettere og mer pustende, noe som gjør dem ideelle for varme sommernetter.
  • Vinterdyner er tykkere og varmere, så de holder deg godt varm på kalde vinternetter.
  • Helårsdyner er et godt kompromiss mellom de to og passer for de fleste året rundt.

Hvis du er usikker på hvilken type dyne som passer best for deg, bør du vurdere å investere i en helårsdyne, ettersom den for de flestes del verken vil være for varm eller for kald.

Alle våre dyner er sertifisert kvalitet

Vi er stolte av å kun tilby dyner som oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene på markedet. Våre dyner har sertifiseringer som:

  • OEKO-TEX® (klasse 1): OEKO-TEX®-sertifikatet sikrer at dynen er 100% fri for mer enn 300 skadelige stoffer som kan mistenkes for å være farlige for helsen din og miljøet. Det er ikke bare tekstiler som testes 100% fri for forskjellige mistenkelige helsefarlige stoffer, men også alt fra tråder, fyll i dyner og puter til knapper og glidelåser.
  • Downpass: Merket sikrer at dyrevelferden er i orden hos dunprodusenten. Hvis produsenten er Downpass-sertifisert, betyr det at dyrene ikke tvangsfores, og at dunene samles i forbindelse med slakting og dermed ikke er plukket fra levende dyr.
  • NOMITE: Dette merket indikerer at dyner og puter er egnet for personer med husstøvallergi. NOMITE-sertifiseringen garanterer at stoffet og konstruksjonen av dynen eller puten hindrer husstøvmidd i å trenge inn i produktet.

Dyner av naturlige materialer

Hos Bedre Netter selger vi utelukkende dyner med fyll av naturlige dun, da vi mener det gir et bedre produkt enn dyner med syntetiske fiberfyll, som du oftest finner i billigere varianter. Alle dyner i vårt sortiment er laget med andedun eller moskusdun, som har gode isolerende egenskaper, slik at du verken får det for kaldt eller for varmt om natten.

Man måler en dynes varmeegenskaper med betegnelsen bæreevne, som viser hvor mye dynen holder på varmen. Vi anbefaler en bæreevne på 10-11 hvis du skal bruke din dyne som helårsdyne under norske forhold. Den prosentvise fordelingen av fyll i våre dyner varierer fra 80 til 100 % dun — finner du en dyne med for eksempel 90 % dun, vil de resterende 10 % være vanlige fjær.

En avgjørende faktor for prisen på en dyne er forholdet mellom dun og fjær. Dun er den beste, men også den dyreste typen fyll. Fjær er vesentlig billigere, men gir ikke like god komfort. Syntetisk fiber, som polyester, er den billigste typen fyll, noe som naturligvis påvirker kvaliteten på din dyne.

Hvordan vasker man en dyne?

Det er viktig å vaske dynen din regelmessig for å sikre et rent og hygienisk sovemiljø. Generelt anbefaler vi at du vasker dynen din 1-2 ganger i året, men det kan være nødvendig å vaske den oftere hvis du har allergier eller sover i et fuktig miljø.

Følg vaskeinstruksjonene på dynens etikett for å sikre at du vasker den riktig og unngår skader. Bruk et skånsomt vaskemiddel som er spesielt designet for dunfyll og sørg for å skylle dynen grundig etterpå for å fjerne alle såperester. Tørk dynen grundig i en tørketrommel med tennisballer eller på et tørkestativ, så den ikke utvikler dårlig lukt eller fuktskader. Vi har laget en hel guide om hvordan du vasker en dyne til deg som ønsker å bli klokere på området.

Dyner på tilbud

Vi ønsker å tilby våre kunder de beste prisene på de beste kvalitetsdynene. Derfor er våre dyner alltid på fast lav pris, slik at du til enhver tid kan få en kvalitetsdyne til en rettferdig og reel pris.

Vi håper at vår utvidede guide har hjulpet deg med å finne den perfekte dynen for dine behov. Husk at en god dyne er en investering i søvnkvaliteten og velværet ditt.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller ønsker å prøve en av våre dyner, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi er her for å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din nattesøvn. Og når du har valgt din perfekte dyne, kan du supplere den med et kvalitetslaken og pute for å skape det ultimate soveparadiset.

  • Det viktigste å være oppmerksom på når du skal kjøpe dyner, er kvaliteten på dunene. Du kan vurdere kvaliteten ved å se etter dyner med ulike miljøsertifiseringer, som for eksempel Downafresh og Nomite.

  • For å kunne velge riktig dyne er du nødt til å bestemme deg for hvilke årstider du ønsker å bruke dynen (eller om du vil bruke den året rundt), samt hvilken dynestørrelse som passer best til deg eller dere.