STORT JANUARSALG - SPAR OPPTIL 58%

Dyne

Danskprodusert kvalitet

God søvn handler om mer en kun sengen din. Dynen din spiller også en avgjørende rolle for om du har det for varmt, for kaldt eller helt tilpass i løpet av natten. Derfor finner du hos Bedre Nætter et stort utvalg av dyner med naturfyll av høyeste kvalitet. Alle er produserte i Danmark under sunne arbeidsvilkår og streng kvalitetskontroll.

Sertifisert kvalitet

Våre kvalitetsdyner lever alle sammen opp til en rekke av de fineste sertifikatene i Europa, hvilket er sikkerheten for allergivennlige dyner som samtidig er produsert under bæredyktige og miljøvennlige forhold.

OEKO-TEX® er din garanti for at tekstilene er fremstilt i et sunt miljø og ikke inneholder restkjemikalier.

Downafresh er din sikkerhet for at dunene er behandlet ordentligt, dyreetisk forsvarlig og etter de høyeste kravene innenfor sundhet og hygiene.

NOMITE er din garanti for at husstøvmidd ikke kan trenge inn i dynen. Derfor er dynene våre også veldig allergivennlige og med på å sikre et sunt soveklima.

Kun naturlig fyll

Hos Bedre Nætter selger vi kun naturfyllsdyner, altså dyner med fyll av naturlig dun. Det gjør vi av den enkle grunnen at vi mener det er et bedre produkt enn fiberfyll som ofte kommer i billigere dyner. Derfor er alle dynene i sortimentet vårt laget med andedun eller moskusdun som har gode isolerende egenskaper, og som du verken får det for kaldt eller for varmt i.

Man måler en dynes varmeegenskaper med betegnelsen bæreevne som viser hvor mye dynen holder på varmen. Vi anbefaler en bæreevne på 10-11, hvis du skal bruke dynen din som helårsdyne under norske forhold. Den prosentvise fordelingen av fyll i dynene våre varierer fra 80 til 100% dun - hvis du finner en dyne med eksempelvis 90 %, vil de resterende 10% være småfjær uten stilker.
En avgjørende faktor for prisen er forholdet mellom dun og fjær. Dun er det beste, men også det dyreste fyllet. Fjær er vesentlig billigere, men gir knapt så god komfort. Syntetisk fiber, som polyester, er den billigste typen fyll, hvilket naturligvis har en innflytelse på kvaliteten av dynen din.

Hvilken størrelse skal du velge?

Størrelsen på dynen din spiller en vesentlig rolle. Derfor har vi prioritert et bredt utvalg, så vi er garantert at det er en dyne til alle behov. Vi produserer både dynene våre i den mest populære størrelsen for enkeltdyner som måler 140x200 cm. Til de som er litt høyere enn gjennomsnittet, har vi laget en dyne med ekstra lengde som måler 140x220 cm.

Dessuten har vi utviklet en ny størrelse for deg som liker å vikle deg godt inn i dynen. Den nye størrelsen måler 150x210 - altså ti centimeter mer kjærlighet i både bredden og lengden. Nå tenker du også nok, at den ikke vil passe sengetøyet ditt. Men bare ta det rolig, det har vi allerede tatt høyde for. Her på siden har vi mange herlige sengetøy som vil matche målene. Og hvis du ikke er interessert i å skifte ut sortimentet ditt, kan vi berolige deg med at dynene også kan stappes inn i et standardsett. Faktisk vil du oppleve at den ekstra store dynen fyller sengetøyet ekstra godt. For ærlig talt, hvor ofte har du ikke ligget med et tomt hjørne i sengetøyet.

Er du en som liker å dele, en av dem som ligger i skje natten lang eller finner du ekstra glede i en ekstraordinær stor dyne, tilbyr vi dobbeltdynen. Denne dynen måler 200x220 cm og har omtrent den samme effekten som en kjempestor klem.

  • Det viktigste å være oppmerksom på når du skal kjøpe dyner, er kvaliteten på dunene. Du kan vurdere kvaliteten ved å se etter dyner med ulike miljøsertifiseringer, som for eksempel Downafresh og Nomite.

  • For å kunne velge riktig dyne er du nødt til å bestemme deg for hvilke årstider du ønsker å bruke dynen (eller om du vil bruke den året rundt), samt hvilken dynestørrelse som passer best til deg eller dere.

  • 100 netters prøve
  • Unike senger
  • Gratis hjemlevering*