Mayan sengesett - Hvit

Leveringstid 5-12 hverdager
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Et harmonisk tilskudd til søvnen

Et harmonisk tilskudd til søvnen

Et avdempet uttrykk og enkel produksjon. Det er hva Mayan sengetøyet i sin helhet er laget av. Som våre andre Mayan-produkter, er dette sengetøyet produsert under bæredyktige vilkår. Det betyr en bannlysning av unødvendig kjemikalier, og vi er ikke et sekund i tvil om at det kan merkes. Sjeldent har du sovet i noe så forførerisk som er skapt både for å pleie samvittigheten og sjelen din. Vanedannende vil noen påstå, og vi tør ikke si noe i mot dem.

Uventet luksus

Uventet luksus

Mayan sengetøyet er blitt til av det fineste, organiske bomullet på markedet. Produsert under bæredyktige vilkår, utstråler sengetøyet både luksus og kvalitet gjennom sin enkelhet. Den tette sateng vevingen med fint spunnet garn gir god slitestyrke som sjeldent er sett før. Samtidig er sengetøyet beriket med god ventilasjon så vel som en blank finish som føles himmelsk mot huden. Sengetøyet er forførerisk mykt og knitrer på den helt riktige måten. Den perfekte sammensetningen gir et tett linned som både leder mulig fukt bort og klemmer deg sikkert god natt.

Ofte stilte spørsmål til Betterlinen Sengesett

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Betterlinen Sengesett. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Vi anbefaler at du skifter sengetøy cirka hver 14. dag og minimum en gang i måneden. Vask alltid etter vaskeanvisning på sengetøyet slik at det holder så lenge som mulig.

 • Et sengesett inkluderer to putetrekk og et dynetrekk.

 • Betterlinen sengesett er vevd med enkeltlags garn, der hver eneste fibertråd er lang. Bomullet er satengvevd, og med et trådantall på 500 pr. kvadrattomme, er vevingen så tett at den er så godt som umulig å se. Dette gir sengetøyet sitt flotte og glansfulle utseende, en silkemyk overflate og tilføyer en ny dimensjon av holdbarhet.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08

Spesifikasjon av Mayan sengesett

 • Størrelse
  Størrelse 140x200 cm.
Leveringstid 5-12 hverdager
Trådtetthet 350 tråder per kvadrattomme
Vevning Sateng
Dessin Mayan - Inkl Putetrekk 60x63
Type Sengesett 140x200

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering