BN Madrassbeskytter

 • 90x200 Madrassbeskytter by Bedre Nætter
 • Beskytter overmadrassen og er lett å rengjøre.
 • Designet og produsert av Bedre Nætter.
 • Passer til overmadrasser m. 4-10 cm. høyde
 • Vaskbar ved 30 grader.
Leveringstid 4-10 hverdager
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

For deg som vil passe godt på sengen din

For deg som vil passe godt på sengen din

En madrassbeskytter hjelper deg med å passe ekstra godt på sengen din ved å beskytte sengens øverste madrass mot den verste slitasjen. Alle svetter når de sover og denne svetten kan tære på madrassen hvis den ikke absorberes. Det er her madrassbeskytteren kommer inn i bildet. En madrassbeskytter absorberer det meste av den svetten du utskiller i løpet av natten, hvilket forlenger sengens levetid. I tillegg er en madrassbeskytter enkel å rengjøre i motsetning til en overmadrass, da den enkelt kan hives inn i vaskemaskinen.

Toppen av sengekransekaken

Toppen av sengekransekaken

Våre madrassbeskyttere er produsert i Danmark og er laget av 100% myk bomull med en tetthet på 350 gr/m2. Dette gir en fyldig, luftig og behagelig madrassbeskytter som tilfører et ekstra lag komfort til sengen din. Madrassbeskytteren har en kraftig elastikk i hvert hjørne som sørger for at den blir liggende der den skal, så den ikke flyter rundt når du vender og snur på deg i løpet av natten. Madrassbeskytteren krymper ikke mer enn 3-4% ved første vask og kan vaskes på opptil 80 grader. Vi anbefaler dog normal vask på 60 grader for miljøets skyld.

Spesifikasjon av BN Madrassbeskytter

 • Størrelse
  Størrelse 90x200 cm.
 • Vekt
  Vekt 1 kg
Leveringstid 4-10 hverdager
Type Madrassbeskytter

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering