BN Madrassbeskytter

 • 180x210 Madrassbeskytter by Bedre Nætter
 • Beskytter overmadrassen og er lett å rengjøre.
 • Designet og produsert av Bedre Nætter.
 • Passer til overmadrasser m. 4-10 cm. høyde
 • Vaskbar ved 30 grader.
Leveringstid 4-10 hverdager
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

For deg som vil passe godt på sengen din

For deg som vil passe godt på sengen din

En madrassbeskytter hjelper deg med å passe ekstra godt på sengen din ved å beskytte sengens øverste madrass mot den verste slitasjen. Alle svetter når de sover og denne svetten kan tære på madrassen hvis den ikke absorberes. Det er her madrassbeskytteren kommer inn i bildet. En madrassbeskytter absorberer det meste av den svetten du utskiller i løpet av natten, hvilket forlenger sengens levetid. I tillegg er en madrassbeskytter enkel å rengjøre i motsetning til en overmadrass, da den enkelt kan hives inn i vaskemaskinen.

Toppen av sengekransekaken

Toppen av sengekransekaken

Våre madrassbeskyttere er produsert i Danmark og er laget av 100% myk bomull med en tetthet på 350 gr/m2. Dette gir en fyldig, luftig og behagelig madrassbeskytter som tilfører et ekstra lag komfort til sengen din. Madrassbeskytteren har en kraftig elastikk i hvert hjørne som sørger for at den blir liggende der den skal, så den ikke flyter rundt når du vender og snur på deg i løpet av natten. Madrassbeskytteren krymper ikke mer enn 3-4% ved første vask og kan vaskes på opptil 80 grader. Vi anbefaler dog normal vask på 60 grader for miljøets skyld.

Spesifikasjon av BN Madrassbeskytter

 • Størrelse
  Størrelse 180x210 cm.
 • Vekt
  Vekt 1 kg
Leveringstid 4-10 hverdager
Type Madrassbeskytter 180x210

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prisgaranti
 • Gratis levering*