Laster...

Mayan Overmadrasslaken

Sengetøj
Mayan kuvertlakenet er produsert i 100% økologisk bomull og OEKO-TEX®-sertifisert og er dermed fritt for unødvendige kjemikalier. På den annen side er den full av mykhet, slitestyrke og har 350 tråder pr kvadrattomme som er det beste av det beste innen tekstiler.
Størrelse: 120x200 cm.
 • Varen er på lager

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Leveringstid 5-12 hverdager
Mayan Overmadrasslaken

Bedre for naturen, deg og søvnen din

Hvis det fantes en gullmedalje i laken ligaen, ville vårt Mayan laken tatt førsteplassen. For det er så uendelig fint. Mot deg. Mot søvnen din. Og ikke minst mot vår natur. Mayan lakenet i 100 % økologisk bomull er OEKO-TEX ® sertifisert og laget i et tekstil med god pusteevne og en blank finish som føles himmelsk mot huden. Ja, hva kan du si. Mayan lakenet er det drømmer er laget av.
Sov på 100% økologisk bomull

Sov på 100% økologisk bomull

Mayan lakenene våre er produsert i 100 % økologisk bomull, som er vevd på den eksklusive satengmetoden. Denne vevemetoden gir et enormt mykt og slitesterkt tekstil som bare blir finere og finere med tiden. Mayan lakenet har også 350 tråder pr kvadrattomme, som er godt over industristandarden, så du kan ikke gjøre et bedre lakenvalg enn Mayan.
 
En hjelpende hånd

En hjelpende hånd

Alle våre Mayan laken har en "Short Side"-indikasjonsetikett på innsiden av de to kortsidene av lakenet, slik at du aldri trenger å bekymre deg for om du tar på lakenet riktig vei. Ja, noen ganger er det de små tingene som gjør den store forskjellen.
 
100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer alltid gratis hele veien hjem til deg – uansett hvor i landet du bor og uansett hvor mye du kjøper for. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.

Spesifikasjon av Mayan Overmadrasslaken

 • Leveringstid
  5-12 hverdager
  Trådtetthet
  350 tråder per kvadrattomme
  Vevning
  Sateng
  Type
  Laken 120x200
 • Ja, du kan vaske trekket som omgir overmadrassen din. Selve kjernen kan imidlertid ikke vaskes. Det er viktig at trekket vaskes skånsomt med et egnet vaskeprogram, og det anbefales ikke å bruke tørketrommel i etterkant for å beholde formen og størrelsen på trekket.
 • Fordelen med å kjøpe en ekstra overmadrass er at du skåner og beskytter selve overmadrassen din mot slitasje. Rullemadrassen fungerer som et slags 'mellompapir', slik at overmadrassen din ikke blir like skadet av f.eks. fukt og andre uhell. I tillegg er det enklere å vaske en rullemadrass fremfor en overmadrass, og dette er en stor fordel for å sikre et sunt sovemiljø.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.