Laster...

Mayan Overmadrasslaken

Sengetøy Mayan
4.61692 star rating (201) total reviews
Mayan kuvertlakenet er produsert i 100% økologisk bomull og OEKO-TEX®-sertifisert og er dermed fritt for unødvendige kjemikalier. På den annen side er den full av mykhet, slitestyrke og har 500 tråder pr kvadrattomme som er det beste av det beste innen tekstiler.
120x200 cm.
Størrelse: 120x200 cm.
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Mayan Overmadrasslaken
Overmadrasslaken

Mayan

Vårt Mayan-overmadrasslaken er din overmadrass sin beste venn og symboliserer når to blir til en. Overmadrasslakenet passer perfekt til overmadrassen din og føles verken for stort eller for lite, men akkurat passe. Mayan-overmadrasslakenet er laget i 100 % økologisk og GOTS-sertifisert bomull, og det er dette god søvn, samvittighet og bedre netter er spunnet av.

Mayan

Det naturlige valget

Et sikkert valg

Bedre for naturen, deg og søvnen din

Hvis det fantes en gullmedalje i laken ligaen, ville vårt Mayan laken tatt førsteplassen. For det er så uendelig fint. Mot deg. Mot søvnen din. Og ikke minst mot vår natur. Mayan lakenet i 100 % økologisk bomull er OEKO-TEX ® sertifisert og laget i et tekstil med god pusteevne og en blank finish som føles himmelsk mot huden. Ja, hva kan du si. Mayan lakenet er det drømmer er laget av.
Fantastisk veving

Sov på 100% økologisk bomull

Mayan lakenene våre er produsert i 100 % økologisk bomull, som er vevd på den eksklusive satengmetoden. Denne vevemetoden gir et enormt mykt og slitesterkt tekstil som bare blir finere og finere med tiden. Mayan lakenet har også 500 tråder pr kvadrattomme, som er godt over industristandarden, så du kan ikke gjøre et bedre lakenvalg enn Mayan.
En hjelpende hånd
Ikke mer tull og tøys

En hjelpende hånd

Alle våre Mayan laken har en "Short Side"-indikasjonsetikett på innsiden av de to kortsidene av lakenet, slik at du aldri trenger å bekymre deg for om du tar på lakenet riktig vei. Ja, noen ganger er det de små tingene som gjør den store forskjellen.
Mayan — det naturlige valget
Søvnlinje

Mayan — det naturlige valget

Mayan-søvnlinjen er for de som ønsker et naturvennlig valg og bedre forhold. For din søvn og Moder Jord. Mayan-merket er din garanti for at et produkt er produsert med naturen og med deg i tankene – uten bruk av kjemikalier og andre prosesser som ikke gagner verden rundt oss. Du finner et bredt utvalg av Mayan-produkter i vårt sortiment, som f.eks sengetøy, laken, dyner, puter og overmadrasser.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Mayan Overmadrasslaken

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Trådtetthet
  500 tråder pr. kvadrattomme
  Vevning
  Sateng
  Type
  Laken 120x200