Betterlinen Pakke

Leveringstid 5-12 hverdager
2 Dynetrekk
4 Putetrekk
2 Overmadrass-laken
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Betterlinen - essensen av livskvalitet

Betterlinen - essensen av livskvalitet

Få store, nye krefter og finn jord forbinnelsen i sengen din med Betterlinen sengelinned. Dens utrolige mykhet vil vitalisere søvnen din og gi deg ny og fantastisk energi. Kvaliteten er overskyggende, og lar du kroppen smyge seg inn i stoffet, kan vi forsikre deg at du vil føle forskjellen på huden din. I produksjonen har vi vært gode mot verdenen vår. Som et hensyn til både natur og deg, har vi prioritert grønne arbeidsmetoder, hvor det går en stor bue fordi unødvendig kjemi.

En letthet, som sjeldent er sett

En letthet, som sjeldent er sett

Betterlinen består utelukkende av det fineste bomullet på markedet, og kun de mest imponerende trådene har fått adgang. Det betyr, at det helt eksklusivt kun er vevet med enkeltlags garn, og at hver eneste fiber tråd er lang. Bomullet er satengvevet, og med et tråd antall på 500 pr. kvadrattomme, er vevingen så tett, at den er så godt som umulig å se. I tillegg gir de fine bomull trådene sengetøyet sitt flotte og glansfulle utseende, en silkemyk overflate og tilføyer en ny dimensjon av holdbarhet. Denne sammensetningen gir et tett linned, som uten problemer vil lede mulig fukt bort og bidra til et fantastisk sengemiljø.
Hvorfor vælge Betterlinen?

Hvorfor vælge Betterlinen?

Pakken inneholder 2 dyner-, 4 putebetrekk og 2 kuvertlakner. 500 tråder per kvadrattomme Lange bomull tråder, for et sterkt og holdbart design Eksklusivt enkeltlags garn 100% kosevennlig <3 OEKO-TEX sertifisert for kjemisk sikkerhet.

Spesifikasjon av Betterlinen Pakke

Leveringstid 5-12 hverdager
Trådtetthet 500 tråder per kvadrattomme
Vevning Sateng
Dessin Betterlinen
Type Sengetøy

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering