Trekvart seng

Hos Bedre Nætter har vi et stort utvalg av gode trekvartsenger eller halvannensenger, som de også kalles. Med målene 140x200 cm og 120x200 cm passer de spesielt til alt fra barnerom, gjesterom eller små soverom. Du finner våre halvannensenger som flere forskjellige sengetyper – alt etter hva som passer deg best. Vi har både kontinentalsenger, regulerbare senger og rammemadrasser i størrelsene 140x200 cm og 120x200 cm.

Halvannensenger

120x200 cm

Halvannensenger

140x200 cm

Få en god natts søvn i en halvannenseng av høy kvalitet

Trekvartseng eller halvannenseng er de mest brukte begrepene for en seng i målene 140x200 cm og 120x200 cm. På grunn av sengens størrelse egner den seg spesielt godt mange steder i hjemmet. Enten du skal bruke den på et barnerom, et gjesterom, et lite soverom – eller om du bare vil ha en litt større enkeltseng til deg selv, får du en seng som har mange gode egenskaper:

  • Den har en smart og praktisk størrelse, som gjør den ekstra funksjonell på mindre rom

  • Den kommer i forskjellige sengetyper med forskjellige komponenter. Samt ulike farger, design og stoffer – slik at du kan finne den sengen som passer deg best

  • Halvannensengen er en god løsning dersom du ønsker en mindre dobbeltseng eller en større enkeltseng

Hos Bedre Nætter produseres alle våre halvannensenger i Danmark med alt det innebærer av sunne arbeidsforhold, streng produksjonskontroll og god kvalitet. Vi kan derfor stå inne for både kvaliteten og høy komfort, som gir deg en god og sunn natts søvn.

Hvor stor er en halvannenseng?

En halvannenseng er 140 cm eller 120 cm bred og 200 cm lang. Den er derfor litt større enn en enkeltseng, som måler 80 cm eller 90 cm, og litt mindre enn en dobbeltseng som er 160 cm eller 200 cm bred.

Hvilken størrelse du foretrekker avhenger helt av dine behov og muligheter. Størrelsen på soverommet ditt, andre møbler og hvor mye soveplass du ønsker kan spille inn når du skal bestemme deg. Det viktigste er at du får en seng du føler deg komfortabel i.

En halvannenseng er ganske fleksibel når det kommer til om du sover alene eller deler seng med noen andre. Det er god plass hvis du sover alene, men den fungerer også glimrende som dobbeltseng hvis du ikke har noe imot å sove tett.

Halvannenseng tilbud

Er du på jakt etter en billig halvannenseng, eller bare er ute etter et godt tilbud, her hos Bedre Nætter har vi begge deler. Ettersom vi ikke har fysiske butikker eller dyre mellomledd, kan vi tilby senger av høy kvalitet til en god pris. Du bruker en tredjedel av livet ditt på å sove, så det gir god mening å ha en seng som passer deg, din kropp og din økonomi.

Hvilken halvannenseng bør du velge?

Husk at en halvannenseng kun er en betegnelse på sengens størrelse og dermed ikke sengetypen. Avhengig av dine preferanser for komfort, funksjon og utseende, kan én type halvannenseng passe deg bedre enn andre. Det er tre generelle sengetyper - og du finner dem alle hos oss.

Rammemadrasser er for deg som ønsker en enkel men komfortabel sengeløsning. En rammemadrass består av et dobbeltfjærende madrasslag, så alt du trenger å gjøre er å skru bena opp i rammen. Våre rammemadrasser er alle dobbeltfjærende med pocketfjærer i topplaget - og alltid delt inn i våre 7 bedre™-soner, slik at du er sikker på å få den dypeste, sunneste støtten akkurat der du trenger det.

En kontinentalseng er det riktige valget for deg hvis du er ute etter komfort som overgår alle forventninger. Kontinentalsenger er bygd opp av tre madrasslag, som til sammen skaper en fin, stabil seng med sunn komfort og dyp støtte.

Regulerbare senger kombinerer komfort og funksjon i en herlig cocktail. Med en elektronisk motor kan du justere sengens posisjon etter dine behov. Nettopp derfor er en regulerbar seng et opplagt valg dersom du lider av ryggproblemer, da du kan finne en behagelig liggestilling ved å heve og senke både hodeenden og fotenden akkurat slik det passer deg.

Fjærmadrasser av høy kvalitet for halvannen person

Når du kjøper en halvannenseng er det viktig at du også får tak i riktig fjærmadrass. Madrassen er ditt primære komfortlag og laget som avgjør om du får en god og sunn søvn eller ikke. Det er derfor viktig at du finner den rette madrassen som gir deg best mulig komfort og støtte.

Vi bruker fjærmadrasser i både kontinentalsenger og regulerbare senger. Fjærmadrassen i halvannensenger er bygget med pocketfjærer som gir sunn, dyp og god støtte. Fjærene er alle pakket inn i individuelle filtposer som sørger for minimalt med støy, men viktigst av alt gjør at fjærene reagerer helt individuelt slik at kroppen din alltid får riktig støtte i de områdene som trenger det. Samtidig er fjærene delt inn i våre 7 bedre™-soner, slik at du kan være helt sikker på å få en komfortabel og avstressende madrass med et gjennomtestet og utprøvd soneoppheng og en genuin Better Nætter-komfort.

Kroppsvekten din spiller også en rolle når det kommer til madrassens fasthet, som indikerer hvor hard eller myk en madrass er. Våre fjærmadrasser kommer i tre forskjellige fastheter; medium, fast og ekstra fast. Veier du under 75 kg anbefaler vi en middels madrass, veier du mellom 75 kg og 95 kg anbefaler vi fast, og veier du over 95 kg er en ekstra fast madrass som oftest det riktige valget.

  • En halvannen seng måler enten 140x200 cm eller 120x200 cm, hvorav 200 cm er lengden på sengen og 140 cm evt.120 cm er bredden.

  • En halvannen seng er ikke en type seng, men snarere en størrelsesbetegnelse. De finnes både som rammemadrasser, regulerbare- og kontinentalsenger. Du har også valget mellom en bredde på 140 cm eller 120 cm, som er et spørsmål om preferanse og plass.