Senger

Hvorfor er en god seng viktig for søvnen min?

God søvn handler ikke bare om å få nok timer med søvn hver natt. Det handler også om kvaliteten av den søvnen du får. Ved å sørge for at kroppen din ligger godt kan du forbedre søvnkvaliteten din, slik at du får mest ut av nattetimene. Og det er viktig for at du skal få mest ut av dagstimene. Hvis du ikke bare vil sove passe godt, men ordentlig godt, bør du velge en seng fra Bedre Netter. Vi har nemlig studert søvn i mange år og tar denne kunnskapen i bruk når vi designer senger, så vi kan gi deg de aller beste forutsetningene for å sove godt.

Et eksempel på hvordan vi har integrert vår viten om søvn i produksjonen av hver enkelt seng, er vårt patenterte fjærsystem. Systemet deler sengens fjærer inn i 7 bedreTM komfortsoner som tar høyde for kroppens ulike behov for støtte. Skuldrene trenger for eksempel ikke like mye støtte som hoftene, og derfor er sonen rundt skuldrene ikke like fast som den rundt hoftepartiet. Ved å tilpasse støtten du får fra en seng, vil du ligge enda mer behagelig og kan dermed sove enda bedre. Det er altså ikke uten grunn at vi valgt å kalle oss selv for Bedre Netter.

Dansk design, kvalitet i verdensklasse

Du finner en seng for enhver smak og ethvert behov blant vårt brede sortiment. Kunne du for eksempel tenke deg en seng med gavl eller en seng i tre har vi et stort utvalg av modeller å velge mellom. Du kan også tilpasse mange av modellene etter dine ønsker, så du får akkurat det du vil ha. Velg blant annet mellom flere farger på trekket, forskjellige typer ben og ulike fastheter. Sortimentet er altså svært variert, men det alle våre senger har til felles, er at de er designet i Danmark og at det kun er brukt kvalitetsmaterialer i produksjonen.

Det er derfor kanskje ikke så overraskende at vi er kjent for å lage moderne senger som dessuten er utrolig gode å ligge i. Dansk design er nemlig kjent og elsket over hele verden, ikke bare på grunn av danskenes velutviklede estetiske sans, men også som følge av deres tradisjonsrike håndverk og fokus på kvalitet. Og Bedre Netter er intet unntak. Vi har gjennom en årrekke produsert senger med utgangspunkt i solid håndverk og tidløst design. Så hvis du er på utkikk etter en utrolig god seng som du kan få glede av i mange år fremover, har du kommet til helt riktig sted.

Hvor kan jeg kjøpe gode og rimelige senger?

Hos Bedre Netter får du alltid en god seng til en god pris. Vi har ingen fysiske butikker eller fordyrende mellomledd og kan dermed holde både kostnadene og prisene nede. Det betyr at du får ekstra mye for pengene når du handler hos oss. Selv om det kanskje kan virke skremmende å kjøpe seng på nett før man har prøvd den i en fysisk butikk, mener vi at du faktisk får mer ut av å prøve sengen hjemme hos deg selv. Hos oss får du derfor alltid 100 dagers åpent kjøp, så du kan teste den i ro og mak før du bestemmer deg for om det er den perfekte match for deg.

Har du lyst til å gjøre en ekstra god handel har vi dessuten alltid en seng på tilbud. Du kan se alle våre aktuelle sengetilbud ved å klikke på kategorien “Tilbud” i menyen. Her finner du billige senger i alle former og størrelser, enten du vil ha en ramme-, en regulerbar eller en kontinentalseng. Vi rullerer på hvilke modeller som er på tilbud, så hvis du har sett deg ut en bestemt modell som du vil kjøpe (og som du ikke trenger her og nå), kan du altså vente til den kommer på tilbud før du slår til. Du kan dermed spare ekstra mye på drømmesengen - og det skader jo ikke akkurat på nattesøvnen.

  • God søvn handler ikke bare om å få nok timer med søvn hver natt. Det handler også om kvaliteten av den søvnen du får. Ved å sørge for at kroppen din ligger godt kan du forbedre søvnkvaliteten din, slik at du får mest ut av nattetimene.

  • Hos Bedre Nætter synes vi at alle fortjener en god natts søvn. Vi har derfor spart unna alle unødvendige utgifter slik at vi kan tilby senger av høy kvalitet til lavkvalitetspriser. I tillegg tilbyr vi alltid en 100-dagers gratis prøveperiode, slik at du trygt kan kjøpe seng på nett.

  • 100 netters prøve
  • Unike senger
  • Gratis hjemlevering*