Senger

Hos Bedre Nætter får du senger av høyeste kvalitet til utmerkede online priser. Vi setter en ære i å tilby et bredt utvalg av senger som kan tilpasses til nettopp din vekt, høyde og foretrukne liggestilling. Samtlige av våre senger produseres under sunne arbeidsvilkår og streng kvalitetskontroll - til ære for deg og din søvn.

Sengerammer

-20%
Mollis
Se produkt
Ukens anbefaling
140x200 cm.
 • Beige
 • Antrasitt
 • Brun

Mollis

Sengeramme
4.45455 star rating (33) total reviews

As low as 13.599 kr Førpris 16.999 kr

-20%
Bohol Bouclé
Se produkt
Ukens anbefaling
140x200 cm.
 • Beige
 • Brun

Bohol Bouclé

Sengeramme

As low as 13.599 kr Førpris 16.999 kr

140x200 cm.
 • Beige
 • Brun

Mollis Bouclé

Sengeramme
4.45455 star rating (33) total reviews

As low as 16.999 kr

140x200 cm.
 • Beige
 • Brun
 • Antrasitt

Bohol

Sengeramme

As low as 16.999 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt.

Unikke senger

Unikke senger

Ulike fastheter i samme seng.
Komfort som hver enkelt fortjener.

Gratis levering

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering op til postnummer 7500. (Det forekommer tillegg på ekstraytelser og postnummer 7500+).

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan føle deg trygg når du kjøper bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode på din seng.

Senger

Hos Bedre Nætter er vi stolte av å kunne levere den høyeste kvaliteten til utmerkede online priser. Vi samarbeider med internasjonalt anerkjente og dyktige partnere, og vi legger stor vekt på å levere langvarige kvalitetsprodukter og finne en seng som passer til akkurat dine behov. Hos Bedre Nætter er vi alltid klare til å hjelpe deg.

Vi har et bredt utvalg og en seng for enhver liggeposisjon, vekt og høyde. Vi har store, innbydende kontinentalsenger, luksuriøse regulerbare senger samt rammemadrasser for ethvert behov. Vi har også et omfattende sortiment av overmadrasser, slik at du kan finne akkurat den overmadrassen som passer til dine behov, enten du sover alene, i par eller trenger trykkavlastning fremfor temperaturkontroll – eller kanskje begge deler på en gang. Vi har i tillegg klassiske solide tre-rammer, som bare mangler en boks- eller fjærmadrass etter ditt valg før du har en flott, behagelig og innbydende seng.

Hos Bedre Nætter er vi stolte av å kunne tilby deg sunne, komfortable senger som holder i mange år. Samtlige av våre senger produseres under sunne arbeidsvilkår og streng kvalitetskontroll. Dette mener vi kommer både deg og oss til gode.

Hvorfor er en god seng viktig for søvnen min?

God søvn handler ikke bare om å få nok timer med søvn hver natt. Det handler også om kvaliteten av den søvnen du får. Ved å sørge for at kroppen din ligger godt kan du forbedre søvnkvaliteten din, slik at du får mest ut av nattetimene. Og det er viktig for at du skal få mest ut av dagstimene. Hvis du ikke bare vil sove passe godt, men ordentlig godt, bør du velge en seng fra Bedre Nætter. Vi har nemlig studert søvn i mange år og tar denne kunnskapen i bruk når vi designer senger, så vi kan gi deg de aller beste forutsetningene for å sove godt.

Et eksempel på hvordan vi har integrert vår viten om søvn i produksjonen av hver enkelt seng, er vårt patenterte fjærsystem. Systemet deler sengens fjærer inn i 7 bedre™ komfortsoner som tar høyde for kroppens ulike behov for støtte. Skuldrene trenger for eksempel ikke like mye støtte som hoftene, og derfor er sonen rundt skuldrene ikke like fast som den rundt hoftepartiet. Ved å tilpasse støtten du får fra en seng, vil du ligge enda mer behagelig og kan dermed sove enda bedre. Det er altså ikke uten grunn at vi valgt å kalle oss selv for Bedre Nætter.

Vårt sortiment av senger

Hos Bedre Nætter bestreber vi oss på å kunne tilby like mange muligheter som det finnes individuelle preferanser. Vi har et bredt sortiment, og samtidig har vi som utgangspunkt låst våre modeller fast i bestemte pakker, slik at du som kunde ikke skal ta stilling til for mange valgmuligheter – det betyr ikke at vi ikke kan være fleksible. Vi har valgt å lage våre kombinasjoner slik at det er det beste valget for deg i 9/10 tilfeller. Vi er selvfølgelig oppmerksomme på at noen ønsker små endringer, som for eksempel en annerledes overmadrass eller andre ben. Hvis dette er tilfellet, kan du selvfølgelig alltid kontakte oss, så vil vi hjelpe deg med å oppfylle dine ønsker. Se her hva våre enkelte senggrupper har av egenskaper:

Rammemadrasser er en madrass med en innebygd treramme, noe som betyr at du bare skal montere de medfølgende bena på trerammen med skruer, hvorpå du har en seng som er klar til bruk. Vi har utarbeidet en veiledning til montering av ben, som du kan få tilgang til ved å trykke på dette lenken. Kjøpet av en rammemadrass med tilhørende overmadrass er klart den enkleste måten å få en komplett seng på, uten å måtte inngå kompromisser med kvalitet eller komfort.

Kontinentalsenger er spesielt populære på grunn av deres utseende. Sengenes design er spesielt imponerende som følge av den høyere liggeposisjonen, og det er ingen tvil om at kontinentalsengens innbydende fysikk bidrar til et bedre soveklima. Man gleder seg til å sove i en kontinentalseng. Kontinentalsenger er konstruert slik at man, i tillegg til en bunn bestående av rammemadrasser, har plassert en klassisk fjærmadrass øverst. Dermed får du litt bedre komfort, samtidig som fjærmadrassen er ett stykke, noe som betyr at du unngår sprekken i midten av sengen.

Regulerbare senger finnes i flere varianter og kan dermed lages som både Boxelevation eller Kontinental-elevation, avhengig av ønsket utseende og komfortnivå. I vårt sortiment finner du dermed danske elevationssenger som er resultatet av fremragende dansk håndverk og ekspertise innen feltet. Våre elevationssenger er alle med danskproduserte motorer fra Linak. Hos Bedre Nætter er vi spesialister i madrasser, ikke mekanikk, så for å være sikre på å holde det høye nivået har valget her falt på dansk kvalitet fremfor et lavere prisnivå.

Sengerammer i samme kvalitet som de vi fører er meget vanskelige å finne. Våre sengerammer er av massivt tre, og vi har tatt et bevisst valg om ikke å ha spon og MDF sengerammer i vårt sortiment. Fordelen ved sengerammer i massivt tre er at de varer lenger, og samtidig kan vi garantere for produktets kvalitet. Våre sengerammer er fra danske Jabo, som er de eneste danske produsentene av massive trerammer i dag.

En seng er ikke noe man kjøper ofte. Derfor er det ekstra viktig at du tar det riktige valget når du handler. Velg et produkt som du vet vil holde langt ut i fremtiden, uten å miste sin komfort. For oss hos Bedre Nætter er det ovenstående en prinsippsak. Våre produkter skal både være komfortable og holdbare over lang tid. Vi nekter å inngå kompromisser, og derfor finner du heller ikke et produkt i vårt sortiment som vi ikke selv ville sove i, fra våre billigste modeller til de dyreste. Vi setter en ære i å kunne garantere kvaliteten av våre produkter, og det vil du også oppleve når du handler hos Bedre Nætter. Hvis du har spørsmål om hvilken modell du bør velge, så ta gjerne kontakt med oss.

Hvilken fasthet skal din nye seng ha?

Når man kjøper en ny seng kan det til tider være vanskelig å vite hvilken fasthet man egentlig trenger. Noen foretrekker å ligge mykt, andre vil heller ligge hardt – og hva så hvis man selv befinner seg et sted midt imellom? Vi har noen gode tommelfingerregler du kan ta utgangspunkt i, og på denne måten finne den optimale løsningen. Du er selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål om valget av fasthet i madrassen din.

Hvis du veier under 75 kilo, så anbefaler vi at du vurderer en seng med Pocket Fjærer og Medium fasthet i madrassen. Pocket fjærer og en madrass med medium fasthet vil passe til de fleste med en vekt på under 75 kilo, mens personer som veier 75-100 kilo i stedet bør velge en madrass med fast fasthet for en seng som gir riktig støtte. Veier du derimot over 95 kilo, så vil det være en god idé å vurdere Multipocket fjærer. Med Multipocket-fjærer får du dobbelt så mange fjærer som med vanlige Pocket-fjærer, noe som naturligvis gir en fastere madrass. En fast multipocket madrass blir veldig fast - men veier du for eksempel 100 kilo eller mer, så vil fjærene selvsagt gi etter, og du vil altså få svært fordelaktig komfort, til tross for det ganske faste utgangspunktet.

Det er imidlertid også viktig at du er klar over hva overmadrassen kan gjøre for søvnkvaliteten. Hvis man skal se på vårt utvalg av overmadrasser, så har vi også her valgt kun å ha produkter av høyeste kvalitet. I vårt sortiment finner du ikke de vanlige, standardiserte overmadrassene du ofte får med når du kjøper seng. I stedet har vi i vårt sortiment utelukkende overmadrasser som aktivt går inn og tilpasser seg dine behov og forbedrer søvnopplevelsen. Du kan med fordel lese vår guide til hvordan du velger overmadrass, hvis du vil sette deg inn i hvilken overmadrass som er riktig for deg.

Hos Bedre Nætter tror vi på at du får bedre søvn ved å velge ut fra nøye forklarte spesifikasjoner og engasjert veiledning fra spesialister på området, enn ved å prøve 10 senger på 5 minutter i den lokale sengebutikken. Det er absolutt ikke sikkert at det som føles riktig i løpet av de 4-5 minuttene, nødvendigvis også føles bra over en hel natt.

Hvor kan jeg kjøpe gode og rimelige senger?

Hos Bedre Netter får du alltid en god seng til en god pris. Vi har ingen fysiske butikker eller fordyrende mellomledd og kan dermed holde både kostnadene og prisene nede. Det betyr at du får ekstra mye for pengene når du handler hos oss. Selv om det kanskje kan virke skremmende å kjøpe seng på nett før man har prøvd den i en fysisk butikk, mener vi at du faktisk får mer ut av å prøve sengen hjemme hos deg selv. Hos oss får du derfor alltid 100 dagers åpent kjøp, så du kan teste den i ro og mak før du bestemmer deg for om det er den perfekte match for deg.

Har du lyst til å gjøre en ekstra god handel har vi dessuten alltid en seng på tilbud. Du kan se alle våre aktuelle sengetilbud ved å klikke på kategorien “Tilbud” i menyen. Her finner du billige senger i alle former og størrelser, enten du vil ha en ramme-, en regulerbar eller en kontinentalseng. Vi rullerer på hvilke modeller som er på tilbud, så hvis du har sett deg ut en bestemt modell som du vil kjøpe (og som du ikke trenger her og nå), kan du altså vente til den kommer på tilbud før du slår til. Du kan dermed spare ekstra mye på drømmesengen - og det skader jo ikke akkurat på nattesøvnen.

Levering av senger fra Bedre Nætter

Når vi mottar en bestilling på et av våre produkter, tar det fra 2-3 virkedager og opptil 3-4 uker før du mottar det bestilte produktet. Den spesifikke leveringstiden er angitt for hvert enkelt produkt, og leveringstiden avhenger av om vi har varen på lager eller ikke. Når først varen er på vårt lager, bestiller vi den hos vår speditør som deretter ringer deg og avtaler en dag for levering. Ved å avtale når leveringen passer, har du muligheten til å tilpasse det slik at du er hjemme når leveringen skjer. Samtidig unngår vi å kjøre forgjeves når vi skal levere produktet til deg.

Hvis du har spørsmål eller på noen måte er i tvil, kan du alltid kontakte oss via e-post, chat eller telefon.

 • God søvn handler ikke bare om å få nok timer med søvn hver natt. Det handler også om kvaliteten av den søvnen du får. Ved å sørge for at kroppen din ligger godt kan du forbedre søvnkvaliteten din, slik at du får mest ut av nattetimene.

 • Hos Bedre Nætter synes vi at alle fortjener en god natts søvn. Vi har derfor spart unna alle unødvendige utgifter slik at vi kan tilby senger av høy kvalitet til lavkvalitetspriser. I tillegg tilbyr vi alltid en 100-dagers gratis prøveperiode, slik at du trygt kan kjøpe seng på nett.