Senger

Kontinental Senge
Atlas - Antracit
Atlas - Antracit

As low as kr 20 798,00

Leveringstid 12-20 virkedager
Atlas Wood
Atlas Wood

As low as kr 20 798,00

Leveringstid 16-24 virkedager
Jupiter
Jupiter

As low as kr 20 799,00

Leveringstid 12-20 virkedager
Venus
Venus

As low as kr 29 999,00

Leveringstid 12-20 virkedager
Venus
Venus

As low as kr 30 299,00

Leveringstid 12-20 virkedager
Jupiter
Jupiter

As low as kr 23 299,00

Leveringstid 12-20 virkedager
Bergen
Bergen

As low as kr 38 999,00

Leveringstid 12-20 virkedager
Bergen
Bergen

As low as kr 38 998,00

Leveringstid 12-20 virkedager
Bergen
Bergen

As low as kr 40 999,00

Leveringstid 16-24 virkedager
Sirius Black
Sirius Black

As low as kr 34 998,00

Leveringstid 24-36 virkedager

Hos Bedre Nætter er vi stolte av å kunne gi høy kvalitet til fremragende onlinepriser. Vi samarbeider med anerkjente og dyktige produsenter, og setter stor ære i å finne en seng, som passer perfekt til dine behov. Vi har komfortable kontinentalsenger, luksuriøse regulerbare senger, samt rammemadrasser til ethvert behov. Med vårt brede utvalg av kontinentalsenger, er du alltid sikker på å finne en seng, som passer perfekt til deg. 

Vi har dessuten et omfattende sortiment av overmadrasser, som du med fordel kan bruke, hvis du ønsker å forbedre komforten og minske slitasjen på sengen din. Uansett om du sover alene, i par eller har bruk for trykkavlastning frem for temperaturkontroll, har vi den riktige overmadrassen til deg. Du kan se mye mer i sortimentet vårt av overmadrasser ved å klikke på denne linken.


Vårt store sortiment

Hos Bedre Nætter bestreber vi oss på å kunne tilby så mange muligheter, som det er individuelle preferanser. Derfor kan du lese mer om våre forskjellige typer senger, sånn at du kan velge nøyaktig den sengen, som passer deg. Hvis du har spørsmål om produktene våre, kan du alltid kontakte oss i chatten til høyre side av skjermen din. Her kan vi rådgi deg om hvilken komfort, som er mest hensiktsmessig til nettopp dine behov.


En rammemadrass er en komfortabel og praktisk madrass med en innebygget treramme. Denne typen madrass kan raskt og enkelt bli tatt i bruk, da den kun medfølger ben som skal monteres på trerammen med skruer. Etterfølgende har du en seng som er klar til bruk. Vi har utarbeidet en guide til montering av ben, som du kan se ved å trykke på denne linken. Kjøpet av en rammemadrass med tilhørende overmadrass er den letteste måten å få en komplett seng på, uten å noensinne gå på kompromiss med kvalitet eller komfort. I alle rammemadrassene våre finner du moderne pocketfjærer, som konstant tilpasser seg kroppen og konturene din. Disse fjærene vil alltid være omgitt av en polstring, som har forskjellige komfort egenskaper. 

Kontinentalsenger er særlige på grunn av deres komfortable profilen og elegante utseende. Sengens design er særlig imponerende som følge av den høye liggeposisjonen, og det er ingen tvil om at kontinentalsengens innbydende fysikk bidrar til et bedre sove miljø. Kontinentalsenger har tre madrasslag, og det er nettopp derfor komfortnivået er så høyt i denne typen seng. Nederst består sengen av en rammemadrass, og ovenover finnes det en komfortabel fjærmadrass. Denne madrassen består av to madrasskjerner samlet i ett betrekk, da dette forlenger sengen levetid betydelig, på samme måte som at komforten oppgraderes vesentlig. 

Regulerbare senger kan heves og senkes i både fot- og hodeendene. Det betyr at du kan få en ny, skreddersydd liggeposisjon hver eneste natt. Nettopp derfor velger mange en regulerbar seng, når de ønsket å forbedre deres søvn. Her har du mulighet for å sove nøyaktig som du ønsker. I sortimentet vårt finner du elegante danske regulerbare senger, som er resultatet av et solid dansk håndverk og ekspertise innenfor feltet. Våre regulerbare senger er alle med dansk produserte motorer fra Linak, som med alt annet vi har valgt.