Senger

Kontinental Senge
Jupiter
Jupiter

As low as kr 20 799,00

Leveringstid 12-20 virkedager
Venus
Venus

As low as kr 29 999,00

Leveringstid 12-20 virkedager
Venus
Venus

As low as kr 30 299,00

Leveringstid 12-20 virkedager
Jupiter
Jupiter

As low as kr 23 299,00

Leveringstid 12-20 virkedager
Stavanger by BN
Stavanger by BN

As low as kr 26 999,00

Leveringstid 12-24 virkedager
Stavanger by BN
Stavanger by BN

As low as kr 26 998,00

Leveringstid 12-24 virkedager
Bergen
Bergen

As low as kr 38 999,00

Leveringstid 12-24 virkedager
Bergen
Bergen

As low as kr 38 998,00

Leveringstid 12-24 virkedager
Bergen
Bergen

As low as kr 40 999,00

Leveringstid 12-24 virkedager
Sirius Black
Sirius Black

As low as kr 34 998,00

Leveringstid 24-36 virkedager

Senger

Hos Bedre Netter finner du senger av høy kvalitet til en gunstig pris. Vi har et bredt utvalg av senger. Alt i fra din egen kontinentalseng til en luksuriøs, regulerbar seng. Vi har også et bredt utvalg av klassiske sengerammer i heltre og rammemadrasser med overmadrass. Vi sørger også for å ha sikker betaling ved å bruke quickpay. Da har du nemlig ingenting å bekymre deg over mens du venter på din nye seng! Les om egenskapene til de enkelte gruppene her:

Rammemadrasser en madrass med "innebygd" treramme, som gjør at du bare skal skru fast de medfølgene benene for å få en seng som er klar til bruk. Dermed trenger du bare å kjøpe en rammemadrass og overmadrass, for å enkelt få en ny og god seng

Kontinentalsenger er der man monterer en klassisk fjærmadrass på bunnen av rammemadrassen. Dermed får du bedre komfort i tillegg til en penere seng. Denne typen seng er mer populær på grunn av en høyere liggeposisjon og det at man unngår en kløft i midten av sengen.

Regulerbare senger finnes i flere varianter, og kan lages som både rammemadrass og kontinentalseng. En regulerbar seng er en seng som kan justeres til alle mulige liggestillinger, da sengen har en motor. Alle de regulerbare sengene har en danskprodusert motor fra Linak. Fordi vi er spesialister i madrasser og ikke mekanikk, har vi valgt kvalitet over et lavere prisnivå.

Sengerammer i heltre av den kvaliteten vi tilbyr er det vanskelig å komme forbi. Vi har bevisst valgt å ikke ha spon og mdf sengerammer i sortimentet. Fordelen er sengerammer som holder i lang tid og som vi kan stå inne for. Sengerammene er fra danske Jabo. Dette er en av de beste danske produsentene av heltre sengerammer til dags dato.

En seng er ikke noe man kjøper særlig ofte, og det er derfor ekstra viktig at du tar et valg som gir deg et produkt som holder langt ut i framtiden - uten å miste noe av komforten. Vi har valgt at våre billigste modeller også skal gi fantastisk komfort, og vi selger ingen modeller som vi ikke selv ville sove i. Har du spørsmål rundt hvilken modell du bør velge kan du alltid kontakte oss. Vi tror du får bedre søvn av å ta valget ditt basert på spesifikasjoner og veiledning fra spesialister på området, fremfor å bruke 5 minutter på å prøve 10 senger i den lokale sengebutikken. Det som føles riktig på de 4-5 minuttene føles ikke nødvendigvis riktig gjennom en hel natt. Hensikten er jo at du skal sove best mulig til en god pris.

Hvor fast skal den nye sengen din være?

Et av de vanskeligste valgene i forbindelse med kjøp av en ny seng er hvor fast den skal være. Noen foretrekker å ligge mykt, andre vil gjerne ligge hardt - og noen kan sove på alt uten merkbar forskjell. Det er derimot noen ting som er best for deg hvis du for eksempel har vondt i ryggen når du våkner. Vi har laget noen gode punkter du kan ta utgangspukt i for å sørge for å få den mest optimale løsningen:

Veier du under 80 kilo anbefaler vi at du ser på en seng med pocketfjærer i det øverste laget. Pocketfjærer er veldig allround, og gir en medium fasthet som passer de fleste med en vekt på under 70 kilo. Personer som veier 70 - 100 kilo får riktig støtte med fast fasthet.

Veier du derimot over 95 kilo, er det en god idé å se på multipocketfjærer: du får 2x så mange fjærer som med alminnelige pocketfjærer, hvilket helt naturlig gir en fastere madrass. En fast multipocket-madrass er veldig fast, og vil dermed gi en bedre støtte til vekten. Veier du ca 70 kg vil en fast multipocket-madrass være litt for hard. Veier du derimot 100 kilo eller mer vil fjærene gi etter, og gi deg en god komfort tross i det veldig faste utgangspunktet.

Det er imidlertid veldig viktig at du er klar over hva overmadrassen kan gjøre i forhold til søvnkvalitet. Ser man på utvalget vårt av overmadrasser, har vi som sagt valgt å kun ha produkter av høy standard. Vi har ikke de alminnelige overmadrassene som ofte er inkludert når du kjøper en seng. Vi tilbyr derimot overmadrasser som alltid forbedrer søvnopplevelsen din. Du kan med fordel lese guiden vår om hvordan du velger overmadrass, hvis du vil sette deg inn i hva du bør velge.

Det er ikke en enkel sak å velge helt riktig seng, særlig ikke hvis prossessen foregår online. Det er vi naturligvis fullt klar over hos Bedre Nætter, og vi har derfor laget en stor og detaljert senge-guide for at du med sikkerhet skal finne den helt rette modellen for deg.

Størrelse på sengen

Når det skal velges ny seng er det først og fremst viktig å legge vekt på at størrelsen på sengen er i harmoni med dine/deres behov. Man skal ha plass til å strekke seg om natten, og derfor er det essensielt at sengen ikke er for liten. Manglende plass skaper uharmonisk søvn, ettersom mulighetene for å bevege deg hemmes.

Hvis du sover med en partner hver natt bør du velge en seng med målene 160x200 cm eller 180x200 cm - de såkalte dobbeltsengene. Grunnen til dette er at man skal ha plass til å strekke seg i løpet av natten, uten at man kjemper om plassen og dermed vekker hverandre. Vær oppmerksom på at du og din partner muligens har langt forskjellige behov når det kommer til madrass (f.eks fasthet). Av denne grunn kan det være nødvendig å ha to ulike rammemadrasser i bunnen av sengen.

Hvis du til gjengjeld pleier å sove alene - men med overnattende gjester fra tid til annen - kan du med fordel velge en trekvartseng i størrelsen 140x200 cm. En seng i denne størrelsen er garantert nok når du sover alene, samtidig som den også rommer muligheten for overnattende gjester. En seng i 140x200 cm henvender seg altså til et bredt spekter av nordmenn.

Hvis sengen du leter etter utelukkende er til deg selv eller et barn, bør du overveie andre størrelser. I et slikt tilfelle vil det være mest optimalt med en enkeltseng i størrelsen 90x200 cm eller en liten trekvartseng i størrelsen 120x200 cm.

Tilpass madrassen din etter vekt

Når du velger hvor fast madrassen din skal være, er det viktig at du velger ut fra hva du veier - slik får du den beste søvnopplevelsen. Hos Bedre Nætter har vi lagt fokus på at du ved hver enkelt madrass har muligheten for å velge fasthet. Utover dette har vi også skrevet hvilken vektgruppe hver madrass passer til. Vi anbefaler derfor at du velger fasthet ut fra følgende:

Har du noen spørsmål kan du alltid kontakte oss via chatten eller på tlf: 21 98 44 48.

Bedre Nætter – Et sikkert sengevalg

Hos Bedre Nætter er vi utrolig stolte av sengeutvalget vårt, som inkluderer alt fra kombinasjoner av rammemadrasser + overmadrasser til hele kontinentalsenger. Dette betyr at du får et bredt utvalg av hva pris og kvalitet angår. Vi har imidlertid strenge krav til leverandørene våre, og vi tilbyr derfor utelukkende senger i høy kvalitet. Trustpiloten vår er dessuten et vitnesbyrd om at de kompetente medarbeiderne våre alltid er klar til å hjelpe deg med valg av helt rette seng.

I og med at vi stoler på kvaliteten på sengene våre får du 10-års garanti mot ramme- og fjærbrudd på alle rammemadrasser og kontinentalsenger. Dette er din sikkerhet for en holdbar handel.

Fjærene – få et innblikk i fjæroppbygningen

Madrassene avgjør selvsagt komfortnivået på en seng, og det er derfor essensielt å ta en nærmere kikk på "innmaten". Hos Bedre Nætter finner du ramme- og springfjærmadrasser med fjærer, som imidlertid varierer i kvalitet og antal pr. m2. Nedenfor vil vi derfor forsøke å gjøre deg til ekspert på området.

Pocket

Som illustrert på bildet til høyre skiller Pocketfjærer seg fra Mini Bonell-fjærer. Fjærene er individuelt sveiset inn i en pose av nålefilt, hvliket fører til at hver enkelt fjær arbeider for seg selv.

Denne oppbyggingen resulterer i optimal og fleksibel støtte - og du kan bevege deg i sengen uten at det påvirker din partners posisjon. Pocketfjærer er de mest alminnelige i madrasser i Norge; vær imidlertid oppmerksom på at fjærantallet kan variere fra forhandler til forhandler.

Hos Bedre Nætter finner du opp til 274 fjærer pr. m2 når det gjelder om Pocketfjærer - hvilket er betydeligt flere enn hos mange andre forhandlere.

Multipocket

Minner til forveksling om Pocketfjærer, men med et høyere fjærantall pr. m2. Dette skyldes at diameteren på de enkelte fjærene er mindre, hvilket selvsagt resulterer i flere fjærer. Du får altså vesentligt flere støttepunkter med Multipocket-fjærer, som ofte er dobbelt så mange som i madrasser med Pocketfjærer. Resultater er enestående søvnkomfort.

Støtten er dessuten helt i topp; vær imidlertid oppmerksom på at Multipocket ikke nødvendigvis er det beste valget for deg, ettersom det i høy grad er avhengig av vekten din.

Mini Bonell

Bonell-fjæren er den tradisjonelle sengefjæren. Den er solid og robust, men gir ikke særlig behagelig støtte. Fordi vi hos Bedre Nætter alltid holder oss oppdatert på det nye innenfor sengebransjen, selger vi dermed ikke senger med bonell lenger. Det er fremdeles mange sengebutikker som selger med bonell-fjær, men vi har rett og slett bedre alternativer.

Enkeltfjæring versus Dobbeltfjæring

I forlengelse av den øvrige beskrivelsen av fjærene, er det relevant å titte på selve oppbyggingen, ettersom dette også har stor innflytelse på komforten. Vi opererer både med enkeltfjæring og dobbeltfjæring; i førstnevnte får du ett lag fjærer, hvorimot du i sistnevnte får to separate fjærlag.

I en kontinentalseng får du typisk en rammemadrass med enkeltfjæring og en springfjærmadrass med enkeltfjæring. Det finnes selvsagt untakelser som bekrefter regelen; noen butikker tilbyr rammemadrasser med kun ett fjærlag, for eksempel Bonell, hvilket gjør sengen hard og dårlig støttende. Omvent finnes det også luksusmodeller med dobbeltfjæret rammemadrass, samt enkeltfjæret springfjærmadrass, hvilket altså gir tre fjærlag - som regel er to nok, og det er derfor dette vi som utganspunkt anbefaler hos Bedre Nætter.

Alle springmadrassene våre er enkeltfjærede, mens det er større og flere forskjeller mellom rammemadrassene.

Spesialmål – skreddersy ramme-, fjær- eller overmadrass

Hos Bedre Nætter går vi gjerne en ekstra mil for kundene våre – vi har derfor gjort det utrolig enkelt å bestille spesialmadrasser, og å finne priser på disse. Spesialmålsberegneren vår gjør det mulig for deg å taste ønskede mål inn, og på denne måten regne ut prisen på madrassen - det har aldri vært enklere!

Det er mange som trenger spesielle mål på madrassene sine hvis de skal brukes i en sengeramme, i campingvognen, i båten eller andre steder hvor det ikke er ekstra plass å ta av. Hvis dette gjelder deg, anbefaler vi at du tar en titt på spesialmålskategorien vår.

Alle madrassene våre fås i spesialmål, som du enkelt kan bestille uten å skulle gjennomgå en lang samtale med medarbeiderne våre. Prisen er som regel litt høyere, hvilket skyldes at hele maskineriet må stilles om når målene dine ikke er standardmål. Vi tjener ikke ekstra på spesialmålsmadrasser, så kategorien er utelukkende laget for gå gi deg den best mulige opplevelsen.

I slike situasjoner er leveringstiden som utgangspunkt 4-6 uker.

Få hjelp til å velge overmadrass

Den mest vanskelige delen ved å kjøpe ny seng, er muligens å velge overmadrass. I og med at overmadrassen ligger som øverste lag, og dermed er den primære kontaktflaten din, er det vidt forskjellig hva man ønsker. Det er et spørsmål om preferanser, men hvis man på forhånd ikke vet hva man foretrekker er det selvsagt en vanskelig oppgave.

I overmadrasser finnes det generelt to typer fyll, nemlig memoryskum og latex. De to skiller seg fra hverandre på flere måter: memoryskum er mykt og former seg etter kroppen din, mens latex er fastere og mer pustende. Med en madrass med memoryskum får du følelsen av å synke ned i madrassen, mens latex holder en jevnere overflate.

Begge madrasstypene yter suveren støtte, selvom det er forskjellige. Vi har mange ulike overmadrasser, blant annet Talalay Latex, som er litt mykere enn alminnelig. Utover dette er det også verdt å titte på overmadrassen vår Mayan Green - vi er Norges eneste forhandler av denne 100% naturlige madrassen.

Vi anbefaler at du leser videre i vår Guide til Overmadrasser, hvis du søker mer hjelp/informasjon. Alternativt kan du alltid nå oss på chatten - vi sitter klar til å hjelpe deg med å finne fram til den riktige overmadrassen for deg.

Gode råd til en forbedret nattesøvn

Som avrunding på denne senge-guiden, vil vi gi deg noen generelle råd som kan være nyttige hvis du sliter med søvnvansker.

  • Invester i en ordentlig seng, hvor det er tenkt på størrelse, fjærer i madrassen og valg av overmadrass.
  • Oppretthold et passende soveromsklima – det bør verken være for varmt eller for fuktig. Bedre Netter anbefaler en temperatur på mellom 18 og 22 grader.
  • Legg deg på samme tid hver dag, også når du har fri dagen etter. Slik vender kroppen din seg til sengetiden, og du får styr på ditt indre ur.
  • Unngå store måltider, kaffe og alkohol innen sengetid; hold deg i stedet til te, varm melk og små måltider om kvelden.
  • Et varmt bad før sengetid kan være søvnfremkallende.
  • Les en bok i sengen, i stedet for å se på TV.

Levering av senger fra Bedre Netter

Når vi mottar en ordre på senger av den ene eller annen slags, går det alt fra 2-3 hverdager og 3-4 uker før du mottar varen. Ved hvert enkelt produkt er det angitt leveringstid som ganske enkelt avhenger av om vi har den på lager eller ikke. Når varen er på lageret vårt, booker vi den hos speditøren vår som kontakter deg og avtaler en dag leveringen kan foregå. Du har dermed muligheten for å tilpasse det så du er hjemme på leveringstidspunktet - samtidig som at vi er sikret mot å kjøre forgjeves for å levere produktet til deg.

Den gratis leveringen består av at du får sengen levert hjem til deg, og deretter skal du selv stå for montering av sengen. Heldigvis er sengene enkle å montere, og det tar som oftest ikke mer enn 10 minutter. Sengene leveres så godt som montert, og det eneste du reelt sett skal gjøre er å montere de medfølgende benene. Det er en god idé å ha et skrujern.

Har du spørsmål kan du alltid kontakte oss på e-post, chat eller telefon.