• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Kontinentalsenger

Items 1 to 60 of 121 total
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Items 1 to 60 of 121 total
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kontinentalseng 

Kontinentalsenger har de seneste årene blitt utrolig populære. Etterspørselen etter denne type senger har kun steget – og dette er slett ikke uten grunn. Med en kontinentalseng får du en seng som ser eksepsjonell ut i alle soverom, samtidig med at komfortnivået er i absolutt særklasse. Dette er på grunn av alle lagene med fjær og polstring i sengen. At kontinentalsengene har mange lag bidrar både liggekomforten og utseende til sengen. Det betyr og at kontinentalsenger er litt høyere enn alminnelige senger.

Disse kontinentalsengene produseres under utrolig gode vilkår. Mesteparten av sengene blir produsert i Danmark under streng kvalitetskontrol. I Danmark bygges sengene av danske håndverkere og håndverkere i Horsens. Hos Bedre Nætter tror vi at de gode, danske arbeidsvilkårene avspeiles i den gode kvaliteten i  sengene.

Gode arbeidsvilkår skaper gode senger og hos Bedre Nætter vet vi at det kommer både deg og oss til gode.

Vesentlige fordeler med å velge en kontinentalseng

Du får først og fremst en flott seng med et enormt imøtekommende udseende. Kontinentalsenger utstråler hvile, ro og god plass. Denne typen senger er typisk en smule høyere enn alminnelige senger. En veldesignet kontinentalseng er et ikke kun en seng, men og et imponerende møbel som du kan glede deg til å sove i. Ettersom madrassene i sengen er av høy kvalitet og passer til nettopp dine behov, er en kontinentalsengene fra Bedre Nætter et fremragende valg som vil holde i mange år – både når det angår søvnkvalitet og utseende.

Forskjellen på en kontinentalseng og flere alminnelige senger er at kontinentalsenger har et ekstra lag med madrass som gir bedre komfort og som følge av dette en bedre søvnopplevelse. Det er det ekstra laget med madrass som gir sengen sin karakteristiske høyde og appellerende utseende, samt enestående komfort. I de fleste kontinentalsenger vil en rammemadrass eller skumkjerne danne plattform i sengen, mens en ekstra fjærmadrass øverst vil sørge for komfort. De to madrassene vil samarbeide og gi deg en sunn liggeposisjon og en restituerende natts søvn.

I våre kontinentalsenger har vi gjort den harde jobben for deg - og kan derfor garantere at produktene er av aller høyeste kvalitet. Hos Bedre Nætter tror vi at man sover bedre i en seng man virkelig setter pris på – både når det kommer sengens utseende og innhold.

Du kan lese mer om de enkelte sengers sammensetning i de enkelte beskrivelsene.

Oppbygning av en kontinentalseng

Hvis du skal velge en kontinentalseng er det naturligvis en god idé å forstå oppbygningen av sengen før du velger hvilken model du vil ha. Kontinentalsengene er bygget opp av 3 lag madrasser. Det nederste laget består av en rammemadrass som i de fleste modellene er bygget opp rundt enten fjær eller komfortskum. Over bunnen finner du fjærmadrassen - sengens primære komfortlag. Fjærmadrassen avgjør hvor fast sengen er og er viktig for komforten. Helt øverst ligger en overmadrass som er med på å gjøre sengen ekstra komfortabel. I mange av de aller billigste senger er den nederste madrassen ofte kun en treramme som ikke har noe reelt formål annet enn det å få sengen til å se større ut. Senger som disse finner du garantert ikke hos Bedre Nætter.

Når man bestiller en kontinentalseng som er 160x200 eller større så kommer madrassen som 2 kjerner i et betrekk. Grunnen til at madrassen er delt i to kjerner er først og fremst at man da kan velge separat fasthet, i tilfelle man har en partner som veier mer eller mindre. Da er man nemlig sikker på at begge parter får støtten de trenger. Den andre grunnen til at madrassen kommer som to kjerner er for å forlenge holdbarheten. 140x200 er den største størrelsen som blir produsert som et stykke, og hvis man produserer madrasser som er større enn dette i et stykke vil holdbarheten bli dårlig. Hos Bedre Nætter har vi derfor alltid 2 kjerner, men i et betrekk. Når de kommer i et betrekk unngår man revnen i midten. I tillegg har man overmadrassen på topp som også bidrar til å forhindre revner. 

Kontinentalsengens fasthet

Akkurat som ved andre sengetypene er det noen valg som skal tas når du kjøper en ny madrass. De mest vesentlige punktene når man skal kjøpe en kontinentalseng er madrassens fasthet og valget av overmadrass. Begge disse områdene spiller en essensiel rolle for hvordan din egen søvnopplevelse blir. Hvis du er i tvil om hvilken fasthet du skal velge, er det en en god idé å kontakte oss - enten via mail, telefon eller via chatten på hjemmesiden - så hjelper vi deg mer enn gjerne.

For mange kan det være vanskelig å kjøpe en seng online uten å ha prøvd den før. Det forstår vi godt, men til deg har vi noen beroligende ord. Etter vi ble utelukkende online så har det vært lang færre retursaker fordi man ofte er tilbøyelig til å velge for myk seng når man prøver 5 senger på 10 minutter. Når man baserer et valg på våre råd, så får man den fastheten som passer best til ens individuelle kroppsvekt og dermed er det langt færre som føler de har fått feil fasthet.

Vi har laget en formel som kan hjelpe deg med å ta det rette valget når du skal velge fastheten av madrassen til en ny seng. Denne guided kan du se i toppen av siden når du besøker de forskjellige sengekategoriene. Du kan med stor fordel bruke formelen når du skal velge fasthet:

 

 

Følger du denne veiledningen, er du med sikkerhet godt på vei til å få en god søvnopplevelse i din nye seng.

Det er også bemerkningsverdig at du ikke skal velge Multipocket-fjærer kun på grunn av at det er flere fjærer per kvadratmeter i madrassen. En madrass med Multipocket-fjærer vil være alt for fast til en lett person, mens en person med som veier over 95 kg vil oppleve at en madrass pocket-fjærer normalt vil være for myk. I dette tilfelle har du, hvis du veier over 95 kg, muligheten for å oppgradere fjærene i sengen fra pocket-fjærer til multipocket-fjærer. Vi anbefaler denne oppgraderingen, da en tyngre person naturligvis vil synke lengre ned i madrassen enn en lettere person vil. Derfor er der bruk for flere fjærer å fordele vekten på for at oppnå den optimale fastheten. Multipocket-fjærer er slett ikke ’bedre’, og hvis du veier mindre enn 95 kg vil normale pocket-fjærer foretrukket. Fastheten vi refererer til blir som sagt endret i fjærmadrassen i en kontinentalseng.  

Valg av overmadrass

Overmadrassen er det neste punktet du skal være oppmerksom på når du kjøper en kontinentalseng. Her har vi som utgangspunkt to muligheter: Celcius-overmadrassen som er laget med Memory Foam, eller den populære Latex-overmadrassen.

Latex-overmadrassen er elastisk, som vil si at den støtter deg avhengig av hvordan du plasserer vekten på madrassen. Overmadrassen tilpasses liggepositionen, som på denne måten gir deg en konstant støtte hele natten. Jo mer press som blir lagt på madrassen, jo mer skubber madrassen tilbake. Dette er grunnen til at Latex-overmadrassen et godt valg på tvers av alle vektklasser.

Celcius-overmadrass er som sagt av Memory Foam, en type skum som former seg etter kroppsvarme. Overmadrassen former seg etter hvor temperaturen er høyest, som vil si at at madrassen lar deg synke ned ved trykkpunktene som skuldre, nakke og hofter. På denne måten blir du avlastet akkurat der du har mest bruk for det. Siden denne overmadrassen bruker kroppsvarme til å forme seg, blir den ganske varm. Kjernen avleder ikke varmen, men holder den inne. Dette vil så si at du ligger i et avtrykk av kroppsbygningen din, som vil gi deg roligere søvn.

Hvis du har spørsmål til kontinentalsengene, er du selvfølgelig alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss.