• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Rammemadrasser

Items 1 to 60 of 108 total
Page:
  1. 1
  2. 2
Items 1 to 60 of 108 total
Page:
  1. 1
  2. 2

Rammemadrasser 

Rammemadrasser bygges med trerammer, noe som overflødiggjør tradisjonelle sengerammer ved at ben kan monteres direkte på madrassen. Du får med andre ord en ferdig løsning når du velger en rammemadrass, som gjør det til en populær løsning blant unge og studerende. Forskjellen på en kontinentalseng og en rammemadrass er at en kontinentalseng har enda et komfort lag. Det er nemlig en springfjærmadrass mellom overmadrassen og rammemadrassen. Dermed er en rammemadrass også en mye billigere løsning som bidrar til at den er godt egnet for unge og studerende.

I Skandinavia baserer man som regel en rammemadrass på enten skum eller fjæring. Hos Bedre Nætter bruker vi pocket-fjærer, den mest moderne fjæringen til senger, i rammemadrassene vi selger. Det gjør vi fordi vi vil at kundene våre skal få den beste nattesøvnen mulig i mange år fremover. Pocket-fjæren blir også kalt Posefjær, fordi hver fjær er individuell og pakket inn i en filtpose slik at hver fjær fungerer som et individuelt støttepunkt. 

Du bør ikke nødvendigvis la pris avgjøre valget av sengetype. Prisene våre er basert på produksjonskostnader, og derfor er Multipocketfjæring dyrere enn Pocket, uten at dette nødvendigvis betyr at Multipocket er det beste for akkurat din rygg. Om du skal ha Pocket eller Multipocket kommer an på vekten din, og det kommer vi inn på senere.

Fjæringstypen - slik velger du!

De mest avgjørende faktorene for valg av fjæringstype og fasthet, er din vekt og kroppsbygning. Vi ønsker å gjøre vårt ytterste for at du skal velge riktig første gang, så hvis du har spørsmål om hva som vil passe deg best, må du gjerne skrive til oss i chatten!

PocketfjærerPocketfjærer er det opplagte valget for deg som har en gjennomsnitlig kroppsbygning. Fastheten bør her være medium hvis du veier mindre enn 75 kilo, og fast hvis du veier mer.

MultipocketfjærerMultipocketfjærer er det opplagte valget for deg som er kraftigere bygget. Disse fjærene er best egnet til dem som veier over 95 kilo og er i alle modellene som har '+95' i navnet. I utgangspunktet anbefaler vi Fast fasthet til dem som skal ha Multipocket-fjærer. 

Multipocketfjæring har flere og mindre fjærer enn vanlig Pocket, og man får derfor flere støttepunkter - på godt og vondt. Mange støttepunkter er først og fremst et pluss jo tyngre du er, da de også automatisk medfører høyere fasthet. 

Overmadrass med rammemadrassen din

Hos Bedre Nætter følger det faktisk alltid med en overmadrass når du kjøper en seng. Det gjelder også for rammemadrasser, dermed får du en total pakke når du kjøper en rammemadrass hos oss. Fordi det er en rammemadrass så kreves det som sagt nesten ingen montering annet enn å skru på beina, legge på overmadrassen og dermed sengetøy så er sengen klar til bruk.

Du kan selv velge hvilken type overmadrass du gjerne vil ha med rammemadrassen din. Da kan du velge mellom en overmadrass av Latex eller en overmadrass av celcius. Latex overmadrassen har en kjerne av naturmaterialet latex som gir en fast og sunn støtte, samt er en pustende og temperaturregulerende overmadrass. Latex overmadrasser presser tilbake der det legges vekt på, så du vil få mest støtte der du veier mest. Dermed vil du ligge rett i ryggen og få en solid natts søvn gang på gang. 

Celcius overmadrassen har en kjerne av det som også er kjent som Memory foam. Det er et materiale som bruker kroppstemperaturen til å forme seg etter kroppen for å danne et avlastende avtrykk som du vil ligge i. Det er en spesiell type komfort og vi pleier å anbefale at man har erfaring med det fra før av. Man skal være oppmerksom på at Celcius har en tendens til å bli varme fordi de bruker kroppstemperaturen til å forme seg. 

Finn den nye rammemadrassen din hos Bedre Nætter

Hos Bedre Nætter har vi et stort utvalg av forskjellige rammemadrasser i mange størrelser, prisnivå og stiler. Dermed er det garantert at du kan finne akkurat den rammemadrassen som passer til deg og dine preferanser. Hvis du har spørsmål til hvilken model som passer best til deg eller andre spørsmål om sengerammer, overmadrasser eller senger generelt  så kan du alltid ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig fra 09-23 på Livechatten på hjemmesiden, 09-20 på telefon og ellers tilgjengelige på mail via kontakt@bedrenaetter.no