• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Rammemadrass 140x200

Shopping Options

Kategori
Pris
  1.  
    kr8299
    kr24499
Fjærer
  1. Multipocket (9)
  2. Pocket (10)

18 Item(s)
18 Item(s)

Rammemadrass 140x200 

En rammemadrass i størrelsen 140x200 er en blanding mellom fremragende komfort og praktisk møbel. Rammemadrasser i denne størrelsen kalles også for en trekvartseng. Den kan brukes både til par og til de som gjerne vil ha litt ekstra plass til seg selv. Rammemadrasser i størrelsen 140x200 passer på den måten både til leiligheten, sove- og gjesterommet. En stor fordel med å investere i en rammemadrass er at den kan brukes umiddelbart etter du har mottatt den på døren. Husk at vi har gratis frakt hos Bedre Nætter. Det vil si at du kun skal montere ben på rammemadrassen 140x200, så er den klar til bruk.

Hos Bedre Nætter er vi kun online. Vi har ikke utgifter til fysiske butikker, og kan derfor tillate oss å ha litt høyere standarer enn konkurrentene våre. I stedet for fysiske butikker, investerer vi i produktene våre, som både er av den høyeste kvaliteten og samtidig er til den beste mulige prisen. Vi garanterer at du ikke kan finne produktene våre billigere. Vi har derfor prisgaranti på samtlige av produktene.

Rammemadrassene i 140x200 er bygget opp av en solid treramme som holder sengens fjærer og polstringen på plass. Det er på denne solide trerammen benene skal monteres når du mottar den nye sengen din. Fjærene i alle rammemadrassene er enten Pocket- eller Multipocket-fjærer. Disse fjærene er de beste på markedet, og de reagerer alle individuelt på vekten din. Dette vil si at din nye madrass tar hensyn til din individuelle liggeposisjon. Pocket-fjærer er best til folk som veier under 95 kg, mens Multipocket er best til folk som veier over 95 kg. Du kan se anbefalingene våre under:

Overmadrass til din rammemadrass i 140x200

Når du kjøper en rammemadrass hos Bedre Nætter, er den klar til å bli brukt så snart benene er monteret. Det er en enkel, hurtig og praktisk løsning, og dette kan vi kun anbefale. Vi anbefaler også at du investerer i en overmadrass som følger med når du kjøper rammemadrassen. Det vil øke komforten betraktelig og samtidig forlenge levetiden på din rammemadrassen ytterligere.