• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Regulerbare senger

Items 1 to 60 of 146 total
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Items 1 to 60 of 146 total
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Regulerbare senger 

Når du skal ha en regulerbar seng så får sengen en ekstra dimensjon som man skal være oppmerksom på, nemlig motoren og og mekanikken. Man skal derfor også være oppmerksom på å velge en seng som er av en viss kvalitet - i henhold til både komfort og elektronikk. Heldigvis så har vi hos Bedre Netter har vi gjort det harde arbeidet for deg. Vi har funnet en pakke hvor vi er sikre på at du får en seng som holder i mange år.

De regulerbare sengene vi tilbyr er fra merket Kinnabädden, som opprinnelig ble grunnlagt i Sverige i 1947 og altså har mer enn 60 års erfaring med å lage senger. Kinnabädden lager ikke kun regulerbare senger, og vi tilbyr dermed også kontinentalsenger og rammemadrasser fra merket. Det er imidlertid skjedd mye i løpet av årene, og det er ikke mange år siden European House of Beds, som er et dansk firma, overtok Kinnabädden.

Motoren i våre regulerbare senger

For at vi har kunnet stå inne for kvaliteten på produktene vi selger, har et av de viktigste punktene omkring regulerbare senger vært at de skulle ha en kvalitetsmotor - slik at det er 100% styr på den elektroniske delen. Alle produktene vi tilbyr har derfor Linak-motorer, som produseres og designes i Danmark med dansk omhu og tysk fokus på detaljer -  et kvalitetsstempel i seg selv. Kjennetegnene på Linak-motorene er den lydløse justeringen samt de moduloppbygde aktuatorsystemene, som gir en mer ergonomisk og behagelig seng.  Det er også verdt å merke seg at Linak i mer enn 25 år har blitt testet og brukt av helsesektoren i flere land (bl.a. i Danmark).

Madrassene i våre regulerbare senger

Som tidligere nevnt er Kinnabädden et selskap med mange år i sengebransjen, og de har derfor også den nødvendige kunnskapen og erfaringen til å lage senger som de skandinaviske forbrukerne elsker, både i forhold til utseende og komfort. For å være sikre på at du finner den sengen som passer til deg har vi et stort utvalg av modeller, størrelser og fastheter. Da vet vi at du kan finne drømmesengen din, tilpasset til akkurat dine behov. 

Fasthet er noe av det viktigste når det kommer til god komfort og støtte. Når du velger fasthet er vekten din avgjørende. Vi har et par forskjellige fastheter slik at du kan være sikker på å finne den som passer til deg. Hvis du veier under 75 kilo er det anbefalt å velge en madrass med medium fasthet i pocketfjærer. Veier du mellom 75 og 95 kilo bør du velge pocketfjærer i fast fasthet, mens personer på over 95 kilo anbefales en seng med multi-pocketfjærer i fast.

Noen sengedistributører legger opp til at multipocket er en "oppgradering" av pocket-fjærer, og at du derfor får mer verdi og komfort for pengene dine når du velger en seng med multi-pocketfjærer. Dette er ikke riktig, men kan være en strategi for at du skal kjøpe mer. Du får flere fjærer per m2 med multipocket, men det resulterer også i at du får en fastere seng som utgangspunkt. Ettersom pocket-fjærer er mer enn nok for majoriteten av nordmenn i forhold til fasthet, er det altså en oppgradering du betaler mer for, men får dårligere søvnkvalitet av. Du så nødt til å kompensere med en overmadrass som for eksempel er tykkere, for å oppnå en mykere fornemmelse - og igjen betale ekstra, for å utjevne noe som kunne ha blitt gjort mye enklere fra begynnelsen. Derfor anbefaler vi at du følger rådene våre til å velge seng, med mindre du allerede vet du foretrekker en ekstra fast seng eller lignende. 

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du er i tvil om hvilken madrass du skal velge til den nye regulerbare sengen din. Vi er alltid klar til å hjelpe, slik at du treffer det riktige valget.

Fleksibilitet - regulerbar seng hos Bedre Netter

For å sikre at kundene våre har like mange muligheter som det finnes individuelle preferanser, har vi valgt å tilby alle tilgjengelige typer samt størrelser. Hos Bedre Nætter selger vi kun de mest moderne typer fjærer , Pocket, Multipocket og i få tilfeller det som heter Mini-bonell. Samtidig har vi låst modellene, slik at du som kunde ikke behøver ta stilling til for mange valgmuligheter - det er dermed ikke sagt at vi ikke kan være fleksible, men vi har valgt å lage sammensetningene slik at det er det beste valget for deg i 9/10 tilfeller. Omvendt er vi også oppmerksomme på at noen gjerne vil ha småendringer som andre ben, overmadrass og lignende. I slike tilfeller kan du selvfølgelig alltid kontakte oss og vil vil hjelpe med å oppfylle ønskene dine.

Prisene på Kinnabädden har selvfølgelig også vært en av grunnene til at vi har valgt at dette skal være merket som står bak våre regulerbare senger. Vi mener at man som forbruker skal betale det produktet er verdt, og ikke betale ekstra for å få et særlig navn på sengen sin. Vi har selv sett produksjonen av Kinnabädden og hvordan kvaliteten av råvarene er, og det er den primære grunnen til at vi føler at Kinnabädden er det riktige valget - både for deg, og selvfølgelig også for oss.

Hva får du med de forskjellige størrelsene?

Det kan innimellom være vanskelig å gjennomskue hvilken størrelse man skal velge - og med regulerbare senger er det ofte enda vanskeligere, da man som enkeltperson ikke kun har revnen å tenke på i midten av sengen, men hvis man har 2 individuelle halvdeler også skal tenke på å justere høydene simultant for å oppnå en ensartet liggeposisjon.

Vi har regulerbare senger i 140x200 centimeter som er ut i ett, og derfor kan hele sengen justeres i høyde med en fjernkontroll - dette er altså opplagt hvis man kun sover 1 person i sengen og gjerne vil ha regulerbar seng samt mest mulig plass. Hvis du ikke sover alene, så vil det være mest opplagt for dere å velge en regulerbar seng i 160x200 eller en regulerbar seng i 180x200 centimeter - begge modeller er med 2-delt regulerbar bunn og man kan derfor justere sin side individuelt.