Om Bedre Nætter

En vision om bedre netter til bedre priser

Det var en gang…

Sånn starter alle gode historier, og det gjør selvfølgelig vår også. For det var en gang tre venner, to brødre og en visjon. En visjon om å selge bedre søvn og hverdagsluksus til rimelige priser. Det har vi nå gjort siden 2013, og vi synes, i all ubeskjedenhet, at dette har lyktes hver eneste dag.

Vi er eksklusivt online, noe som betyr at vi kan tilby senger av høy kvalitet til ekstremt fordelaktige nettpriser. Når vi sparer på utgiftene til butikker og showrooms, gjør kundene våre selvfølgelig også det - og det har mer enn 50.000 allerede fått glede av.

Vi prioriterer søvnen vår, men vi sover ikke i timen

Selv om vi ikke har noen fysiske butikker, betyr ikke det at du skal gå på kompromis med service og veiledning. Tvert Imot. Hver eneste dag arbeider vi beinhardt for å ha bransjens beste rådgivere, så vi kan gi bedre netter til hele Skandinavia.

Vi holder det vi lover, og vi vet at vår omhu kommer deg til gode. Vi lover å finne en seng som passer nettopp dine behov, og treffer vi mot forventning ikke første gang, tilbyr vi en 100 dagers prøveperiode.

Hej, hei og hejsan fra hele vår skandinaviske gjeng

Bedre Nætter er en dansk virksomhet med medarbeidere fra hele Skandinavia. Med risikoen for å høres selvhøytidelig ut, ønsker vi deg velkommen til vårt fantastiske team.

Presseomtale

Finn oss på sosiale medier

Kontaktoplysninger

Bedre Netter AS c/o Visma Advokater, Dronning Eufemias Gate 10, Oslo, Norge

ORG.: 915 723 667 Mail: Kontakt@bedrenaetter.no Telefon: 66 97 20 08 Kundeservice alle dager 09.00 - 23.00