Om Bedre Nætter

Velkommen til Bedre Nætter!

Hos oss finner du alt du trenger til soverommet til Norges garantert beste priser. Vi har elegante senger, komfortable madrasser, myke dyner og alt det du trenger for å få den beste nattesøvnen mulig.

Bedre Nætter er et nettbasert firma. Vi har ingen fysiske butikker som vil si at vi kan tilby deg fremragende priser på alle produktene våre. Vi skal ikke betale utgifter for leie av butikklokaler og alt som kommer med dette. Når vi unngår unødvendig utgifter gjør du også det. Sengene våre er av ypperste kvalitet og fordi vi kun er online kan du få den nye sengen din til en utrolig lav pris.

At vi kun er online vil også si at du ikke kan prøve sengen før du sover i den. Dette skal du ikke la deg skremme av. Hos Bedre Nætter streber vi etter å vite alt om søvn. Vi vet at du får mer ut av en engasjert samtale med en av oss enn om du prøver 10 forskjellige senger på 5 minutter i den lokale sengebutikken.

For å garantere deg en god opplevelse, har vi allikevel valgt at du får 30 dagers returrett på alle produktene våre. Hvis sengen ikke passer til deg, har du 30 dager til å endre fasthet. Vi vil ha Norges beste kundeservice og en stor del av dette handler om å holde det man lover. Derfor lover vi deg å finne en seng som passer til dine behov.

Vi er et nytt, arbeidsomt firma med et prikkfritt rykte, det det vil vi gjerne beholde. Når du for tiende gang utleverer den samme typen seng til den samme gaten i den samme byen, så gir det plutselig mye mening at vi har lange arbeidsdager. Det vi arbeider for, kommer deg til gode.

Husk at du alltid kan kontakte oss, enten på tlf eller på chatten på siden. God fornøyelse!

Historien vår

Tre venner, to brødre og en utrolig god ide. På denne måten ble sengefirmaet Bedre Nætter dannet høsten 2013. Vi startet 3 personer på et kontor i Østjylland i Danmark med en felles drøm om å selge bedre søvn og gode opplevelser i et land hvor god søvn er helt glemt. Siden dette har Bedre Nætter bare vokst og vokst.

I 2015 bestemte vi oss for at firmaet kun skulle være på nettet, og det vil si at vi kan gi kundene våre markedets beste pris. Netthandel er enkelt og billig og i 2015 var vi helt overbevist om at dette var fremtiden. Danskene er enige og i dag selger vi både i Danmark, Norge og Sverige. For 3 år siden startet vi på et kontor i Østjylland. I dag har vi ansatte fra hele Skandinavia, og med base i Århus leverer vi i dag bedre netter til hele Norden. Vi kan ikke gi deg et svar på hvor vi er om 3 år, men vi kan garantere at vi ikke har glemt hvor vi kommer fra. Drømmen er å selge bedre søvn til den aller beste prisen. Dette kan vi kun gjøre fordi vi ikke er andre steder enn på nettet. Vi vil levere god søvn til hele Skandinavia, og vi gleder oss til å levere til deg.

Nytenkning gjør oss ekstraordinære

Bedre Nætter er kun online, som vil si at vi kan tilby gunstige priser på alle produktene våre. Vi har flotte kontinentalsenger fra Danmark, luksuriøse regulerbare senger fra Belgia samt kvalitetsmøbler som passer inn i alle soverom.

“Når vi for tiende gang leverer den samme typen seng til samme boligfelt, gir det plutselig mening med lange arbeidsdager.”

Martin Byskov Direktør, Bedre Nætter

In Social Network

Kontaktopplysninger

Bedre Netter AS c/o Visma Advokater, Dronning Eufemias Gate 10, Oslo

ORG.: 915 723 667 Mail: Kontakt@bedrenaetter.no Telefon: 21 98 44 48 Kundeservice alle dager 09.00 - 18.00