Om Bedre Nætter

Tre gutter med en drøm om å få folk til å sove bedre

Det var en gang…

Sånn starter mange gode eventyr og det gjør sånn sett vårt også. For det var en gang tre venner som bodde i en liten by. To av dem var brødre og den tredje var en god felles venn.

En dag bestemte de seg for å dra på en reise. De hadde nemlig et mål om å få andre til å sove bedre. I bedre senger. Til bedre priser. For de bar på en helt spesiell viten.

Om hvordan god søvn endrer alt.

Denne reisen har vi vært på siden 2013 og - hvis vi skal si det selv - har vi lyktes ganske godt med å oppnå målet vårt.

Vi har valgt å gjøre ting litt annerledes her på Bedre Nætter. Vi selger nemlig produktene våre utelukkende på nettet, av den enkle grunn at vi vet det er mulig å finne den perfekte sengen uten å ha prøveligget i den først. 

Og når vi sparer utgifter til butikker og showrooms sparer selvfølgelig kundene våre også penger. Det betyr at vi kan selge senger av høy kvalitet til lave priser. Mer enn 100.000 syvsovere har allerede fått glede av dette, og hver dag hjelper vi nye kunder på veien mot bedre søvn. 

Vi prioriterer søvnen vår, men vi sover ikke i timen

Selv om vi ikke har noen fysiske butikker der du kan prøve sengene, betyr det ikke at du skal gå glipp av kompetent rådgivning og menneskelig kontakt. 

Tvert imot.

Vi jobber kontinuerlig for å kunne tilby bransjens beste service. Og derfor sitter vi klare til å hjelpe og guide deg hele 14 timer i døgnet. 7 dager i uken. 

Målet vårt er å levere bedre netter til hele Norden. Det gjør vi ved å holde det vi lover, og vi vet at vår iherdige innsats kommer deg til gode. For det er enormt viktig for oss å finne nettopp den sengen som passer til deg og dine behov. 

Vi gir deg dessuten 100 dagers prøveperiode på alle produktene våre, så du har muligheten til å venne deg til sengen, madrassen eller sengetøyet ditt før du avgjør om det er det rette for deg. Og hvis det mot forventning ikke skulle være en perfekt match, kan du enkelt bytte eller returnere produktet og få tilbake pengene dine. 

Hej, hei og hejsan fra hele vår skandinaviske gjeng

Bedre Nætter har kontor i Danmark, men våre ansatte er fra hele Norden. Vi tror på at lagånd og felles innsats skaper et bedre arbejdsmiljø og gir bedre resultater. Og dermed også bedre dager.

I siste ende kommer det dog alle til gode - både oss, og ikke minst våre kunder.

Med det sagt, vil vi gjerne få introdusere vår fantastiske og ikke-søvnige gjeng, som er de som får alt til å skje.

Presseomtale

Finn oss på sosiale medier

Kontaktoplysninger

Bedre Netter AS c/o Visma Advokater, Dronning Eufemias Gate 10, Oslo, Norge

ORG.: 915 723 667 Mail: [email protected] Telefon: 21 95 63 36 Kundeservice alle dager 08.00 - 23.00