Madrass

Hvilken madrass bør jeg velge?

Skal du ha en ny madrass, men vet ikke hvilken du bør velge? Det kan være vanskelig å navigere i jungelen av produkter som finnes der ute, og derfor ønsker vi i Bedre Netter å gjøre det så lett som mulig for deg å finne frem til en madrass som imøtekommer alle dine behov. På denne siden finner du alle våre forskjellige underlag, så du enkelt kan sammenligne de ulike produktene. Hvis du kun vil se produkter i en bestemt størrelse, kan du velge dette på toppen av siden. Du kan også velge filtrere for ønsket størrelse ved å klikke på nedtrekksmenyen nedenunder.

Hvilken madrass du bør velge avhenger først og fremst av hvilket formål den skal brukes til. Hvis den skal ligge på toppen av sengen, som et ekstra komfortlag, er det en overmadrass du skal se etter. Dersom den derimot skal fungere som det midterste laget i sengen din, er en fjærmadrass et ypperlig valg. Valget av madrass avhenger også av hvor mye støtte og komfort du trenger. Hvis du for eksempel vil ha et underlag som tilpasser seg til kroppen din, så du får optimal trykkavlastning, bør du velge en variant med pocketfjærer inndelt i forskjellige komfortsoner. Hos Bedre Netter er samtlige av denne typen underlag inndelt i enten fem eller syv komfortsoner. Du får dermed skreddersydd støtte og komfort, uansett hvilken modell du velger.

Dansk design, ypperlig kvalitet

Enhver madrass i vår nettbutikk er designet i Danmark, og når vi utvikler nye produkter er det alltid med fokus på kvalitet og funksjonalitet. Vi bruker kun de beste materialene, som for eksempel naturlig lateks, og hvert produkt er nøye gjennomtenkt for å gi deg de beste forutsetningene for en god natts søvn. Derfor bruker vi også innovative metoder i produksjonen, deriblant SonoCore-metoden, som gjør lateksen ekstra slitesterkt, elastisk og pustende. Kjøper du en madrass fra Bedre Netter kan du altså være sikker på at du får et produkt av ypperste kvalitet som er uttenkt ned til minste detalj.

Du kan også velge hvilken fasthet du ønsker at underlaget skal ha, såfremt det er det nederste eller midterste madrasslaget. Du kan dermed få akkurat den støtten og komforten kroppen din trenger. Det er også viktig at du velger et underlag som gir deg de beste soveforholdene, så hvis du for eksempel har en tendens til å få det varmt om natten, bør du velge en madrass som effektivt leder vekk varmen fra kroppen din når du sover. Hvis du også er opptatt av miljøet, og gjerne vil velge en mer naturlig madrass, kan du selvfølgelig også finne dette blant sortimentet vårt. Vi har blant annet svanemerkede underlag og vi har også flere produkter som er produsert på bærekraftig vis. Du finner altså noe for enhver smak og ethvert behov i vår nettbutikk.

Hvor kan jeg kjøpe billige og gode madrasser?

Du kan spare mye på å kjøpe madrasser på nettet. Her er nemlig konkurransen stor, og du kan enkelt sammenligne modeller fra flere forhandlere, så du finner frem til det beste og rimeligste produktet. Hos Bedre Netter har vi myke madrasser til ekstra gunstige priser, i og med at vi ikke har noen fysiske butikker, og dermed kan holde både kostnadene og prisene nede. Enten du trenger en helt ny madrass til sengen din eller bare vil ha en ekstra madrass liggende, som gjester kan sove på når de er på besøk, har vi akkurat det du trenger, til svært lave priser. Vi synes nemlig at alle fortjener å sove godt - og det vil du garantert med en billig madrass fra Bedre Netter.

I stedet for å ha madrasser på tilbud eller madrasser på salg, har vi valgt å tilby faste, lave priser på noen av våre mest populære modeller. Når du ser “fast lav pris” på et produkt, vet du altså at du får ekstra mye for pengene dine. For å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne frem til de produktene med ekstra lave priser, har vi alltid en av våre mest populære modeller fremhevet øverst på siden. Men disse modellene er altså ikke madrasser på tilbud, de har bare den samme lave prisen til enhver tid - så hvis du ikke har planer om å kjøpe en ny madrass akkurat nå, vet du at du kan returnere til siden på et senere tidspunkt og kjøpe et underlag til den samme prisen som den du så tidligere.

  • Hvis den skal ligge på toppen av sengen, som et ekstra komfortlag, er det en overmadrass du skal se etter. Dersom den derimot skal fungere som det midterste laget i sengen din, er en fjærmadrass et ypperlig valg.

  • Hos Bedre Nætter selger vi senger av høy kvalitet til rimelige priser. Vi mener at alle fortjener å sove godt. Når du kjøper seng hos oss får du også alltid 100 dagers gratis prøveperiode, slik at du trygt kan kjøpe madrass på nett.