• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Rammemadrass 120x200

Shopping Options

Kategori
Pris
  1.  
    kr7899
    kr23299
Fjærer
  1. Multipocket (9)
  2. Pocket (10)

18 Item(s)
18 Item(s)

Rammemadrass 120x200 

Mangler du en ny seng? I såfall er Bedre Nætters utvalg av rammemadrasser et godt sted å begynne. Vi har et stort utvalg av gode rammemadrasser til gunstige priser. Hos Bedre Nætter er vi kun online, og kan derfor tilbyde rammemadrasser i høy kvalitet til en pris som konkurrentene våre ikke kan matche. Det garanterer vi, og har også prisgaranti på alle produktene.

I denne kategorien finner du rammemadrasser i størrelsen 120x200 centimeter. 120x200 er en fordelaktig størrelse, spesielt hvis det er trangt om plassen eller hvis du rett og slett ikke har behov for en større seng. En rammemadrass i størrelsen 120x200 centimeter er enklere å håndtere enn en alminnelig 90x200 rammemadrass. Den ekstra bredden gjør at sengen også kan bruges av par i leiligheter eller rom hvor det er trangt om plassen.

En vesentlig fordel ved å investere i en rammemadras er at rammemadrassen er klar til bruk nesten med en gang du har mottatt den. Det skal kun monteres ben på rammemadrassen, så den er klar til bruk. Av praktiske årsaker velger mange å investere i en rammemadrass. Fjærene i samtlige rammemadrasser i 120x200 er enten Pocket- eller Multipocket-fjærer. Disse fjærene reagerer individuelt på liggeposisjonen og vekten din, og er av ypperste kvalitet. Du kan se anbefalingene våre under:

Fjærene i rammemadrassene

Mange tror at jo flere fjærer du har i en madrass, desto bedre er den - dette er ikke riktig. Når du velger seng, skal du først og fremst ta utgangspunkt i vekten din. Hvis du veier under 95 kilo, bør du velge en madrass med Pocket-fjærer, siden de passer best til denne vektklassen - mens hvis du veier over 95 kilo, bør du se på modellene med Multipocket-fjærer.

Helt konkret er forskjellen på de 2 fjærtypene hvor mange fjærer det er i madrassen. Multipocket-madrasser har dobbelt så mange, som gjør at den er mer velegnet til tyngre vektklasser. Du sover altså ikke nødvendigvis bedre på en rammemadrass med Multipocket-fjærer, hvis vekten din ikke passer til madrasstypen.

Hvis du har spørsmål til enten fjærer, rammemadrasser eller andre av produktene, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Du kan skrive direkte på chatten i høyre side av skjermen. Ut over dette, kan du alltid ringe eller sende en mail på kontakt@bedrenaetter.no.