Sengeramme

Sengerammer er vanskelige å oppdrive i den kvaliteten vi selger dem i. Hos Bedre Nætter setter vi en ære i å velge ut og selge sengerammer av høyeste kvalitet til den beste prisen, slik at du kan holde madrassen og søvnen din på plass. Hos oss finner du derfor et bredt utvalg av sengerammer i mange forskjellige størrelser og materialer.

Ukens anbefaling

Bohol Bouclé
Ukens anbefaling
-20%
180x200 cm.
 • Beige
 • Brun

Bohol Bouclé

Sengeramme

As low as 14.799 kr Førpris 18.499 kr

Instagrammeren vår

Mollis

Mollis er den vakreste i landet her. Mollis er bygget opp av en ramme i massivt tre som er omkranset av en myk polstring. Bunnen består av tre lameller som madrasser legges til å hvile på toppen av. Til slutt er Mollis trukket med et vakkert og slitesterkt møbelstoff.

-20%
Mollis
Se produkt
Ukens anbefaling
180x200 cm.
 • Beige
 • Antrasitt
 • Brun

Mollis

Sengeramme
4.45455 star rating (33) total reviews

As low as 14.799 kr Førpris 18.499 kr

180x200 cm.
 • Beige
 • Brun

Mollis Bouclé

Sengeramme
4.45455 star rating (33) total reviews

As low as 18.499 kr

Vårt soft spot

Bohol

Bohol er selve mykheten. Bohol er utformet av en ramme i massivt tre, som er polstret med et mykt skum for prima komfort. Bunnen i Bohol består av tre lameller, hvor sengens madrasser legges. Til slutt er Bohol kledd i et vakkert og slitesterkt møbelstoff.

-20%
Bohol Bouclé
Se produkt
Ukens anbefaling
180x200 cm.
 • Beige
 • Brun

Bohol Bouclé

Sengeramme

As low as 14.799 kr Førpris 18.499 kr

180x200 cm.
 • Beige
 • Brun
 • Antrasitt

Bohol

Sengeramme

As low as 18.499 kr

Vakre sengerammer av høyeste kvalitet

Hos Bedre Netter finner du sengerammer av både høy kvalitet og med stor estetisk appell. Alle våre sengerammer er laget med fokus på flott design og gode kvalitetsmaterialer, så du kan være sikker på å få en sengeramme som holder i mange år og som ser fantastisk ut i soverommet ditt. Våre sengerammer er laget av robuste materialer og er designet for å gi deg den beste soveopplevelsen.

Et utvalg av sengerammer i forskjellige størrelser

Hos oss finner du sengerammer som passer til ethvert behov. Uansett om du søker en trekvarts seng i størrelsen 140x200 eller en dobbeltseng i størrelser som 160x200, 180x200 og 180x210, har vi en sengeramme som oppfyller dine kriterier. Vårt sortiment består av vår anerkjente og utrolig vakre Mollis-sengeramme, som fås i forskjellige tekstiler og i et vell av flotte farger.

For deg som leter etter en sengeramme 140x200, tilbyr vi vår Mollis-sengeramme, som er ideell for det mindre soverommet og til gjesterommet, der plassen er begrenset.

Hvis du derimot søker en større sengeramme, har vi sengerammer i 180x200 og sengerammer i 180x210. Disse størrelsene er perfekte for par og personer som ønsker ekstra plass og komfort.

Vår sengeramme 160x200 er en mellomstørrelse som passer godt for paret som ønsker en komfortabel seng som ikke skal ta for mye plass i soverommet.

Sengerammer med og uten madrasser

Vi tilbyr både sengerammer med og uten madrasser, slik at du kan velge den løsningen som passer deg best. Har du allerede en rammemadrass, kan du enkelt plassere den i vår sengeramme og oppnå en flott og komfortabel seng.

Vi anbefaler dog å bruke en fjærmadrass eller skummadrass sammen med våre sengerammes lamellbunn for å oppnå optimal komfort. Våre sengerammer er designet for å kunne brukes med forskjellige typer madrasser, slik at du får den beste sovekomforten.

Sengeramme med gavl for et eksklusivt utseende

Alle våre sengerammer kommer med en gavl, noe som gir et eksklusivt og stilig utseende i soverommet ditt. En sengeramme med gavl gir et flott og innbydende uttrykk i soverommet ditt og skaper en koselig atmosfære. Gavlen fungerer ikke bare som en vakker innramming av sengen, men også som en praktisk støtte når du sitter opp i sengen og leser eller ser på TV.

Våre Mollis-sengegavler er designet med fokus på komfort og estetikk, slik at du får en flott og funksjonell løsning for soverommet ditt.

 • Hvis du har begrenset med oppbevaringsplass på soverommet ditt, er sengerammer en god løsning. De har nemlig ofte rom under sengen der du kan oppbevare klær, sengetøy eller andre ting.

 • Vi anbefaler at du velger en sengeramme laget av et solid materiale for optimal levetid. I tillegg bør du sørge for å velge en modell med gode oppbevaringsmuligheter, så du utnytter rommet under sengen best mulig.