Sengerammer

Sengerammer
View as Grid List

10 Produkter

per page
 1. Messina Furu Olje
  Messina Furu Olje - 160x200 cm.

  As low as kr 13 198,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 2. Messina Furu Hvit
  Messina Furu Hvit - 180x200 cm.

  As low as kr 13 199,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 3. Messina Furu Hvit
  Messina Furu Hvit - 160x200 cm.

  As low as kr 13 199,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 4. Messina Furu Olje
  Messina Furu Olje - 180x200 cm.

  As low as kr 13 199,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 5. Messina Kjernebøk Tilbud 25%
  Messina Kjernebøk - 160x200 cm.

  As low as kr 13 699,00 Regular Price kr 18 299,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 6. Karlsson - Bøk
  Karlsson - Bøk - 140x200 cm.

  As low as kr 13 899,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 7. Messina Kjernebøk Tilbud 24%
  Messina Kjernebøk - 180x200 cm.

  As low as kr 13 999,00 Regular Price kr 18 499,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 8. Karlsson - Bøk
  Karlsson - Bøk - 180x200 cm.

  As low as kr 14 199,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 9. Karlsson - Bøk
  Karlsson - Bøk - 160x200 cm.

  As low as kr 14 199,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 10. Messina Kjernebøk Tilbud 24%
  Messina Kjernebøk - 180x210 cm.

  As low as kr 14 199,00 Regular Price kr 18 699,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
View as Grid List

10 Produkter

per page

Sengerammer

Hos Bedre Nætter mener vi, at en sengeramme bør være i massivt tre. På den måten vet du som kunde at du betaler for et produkt med en solid holdbarhet, lang levetid og et flott utseende. Hos Bedre Nætter er kun på nett, da vi har unngått fysiske butikker. I stedet har vi investert i enorm i kvalitet. Derfor er det sengerammer i massivt tre, noe som betyr at våres kunder får den beste natesøvnen på markedet i sunne og naturlige rammer.

En sengeramme i massivt tre vil pryde ethvert soverom. Tre er vakkert materiale, og våres sengerammer er behandlet med omhu og omtanke. Et solid forarbeid gir treet en flott «finish», og vi er stolte av å kunne tilby godt håndverk til våres kunder.

Hos Bedre Nætter har vi et bredt utvalg av sengerammer, noe som gir deg, som kunde, mulighet til å finne en sengeramme som passer perfekt etter din smak. Uansett om du trenger en sengeramme i massiv kjernebøk, furu eller eik, så har vi et bredt utvalg. Vi forhandler også sengerammer med oppbevaring som f.eks. MESSINA, som kombinerer funksjonalitet og vakkert design. Vårt sortiment består av produkter hvor alle er produsert av danske leverandører. Vi har valgt danske leverandører fordi vi ønsker et skandinavisk design, åpenhet rundt produksjonen og en høy kvalitet på sengerammene våres.

Madrasser

Sengerammene våres er den ultimate innrammingen av dine madrasser. Du kan selv bestemme hva for en madrass du ønsker å installere i din sengeramme. Du skal vurdere hvordan madrasstype som passer dine preferanser og ditt søvnbehov. Du kan både se og lese mer om madrassene våres på denne siden. Vi har et bredt utvalg av både ramme-, fjær- og skummadrasser. Du kan velge fritt hvilken madrass du helst ønsker i din sengeramme. Vi tilbyr et bredt sortiment av madrasser til dette formålet. Hvis du kjøper en madrass hos oss anbefaler vi spesielt vår BN Latex eller Airpur Fresh-madrasser. Disse madrassene er produsert med et utvidet komfortlag som gjør at du nødvendigvis ikke har et behov for en overmadrass. Disse to madrassene er av veldig god kvalitet og produsert med fokus på komforten og en sunn liggeposisjon.

Sengerammene har mer enn et flott utseende med høy komfort. Ved mange av modellene våres følger det med skuffer til under sengen, dette kan også kjøpes ved siden av. En sengeramme kan tilpasses dine personlige preferanser som ikke bare gjør den til en seng, men et funksjonelt møbel, og det kan vi anbefale.

Tilbehør

Hos Bedre Nætter har vi bestemt oss for å ha et større fokus på helhetsløsninger, så vi sikrer tilfredsstilte kunder. Vi har derfor valgt å selge tilhørende nattbord til de fleste av sengerammene våres. Disse nattbordene er produsert spesielt til hver enkelte sengeramme, så du får et gjennomført og strømlinjeformet design. Skal du ha noen spørsmål til ekstratilbehøret eller lignende er du velkommen til å skrive til oss i chatten.

Etter en årrekke hvor sengerammer har vært på vei ut av markedet i Danmark, men hos Bedre Nætter ser vi at det et spennende niechemarked ved å selge den klassiske sengerammen i massivt tre. Du får et produkt som holder i mange år fremover, samtidig som det har tilpasningsmuligheter i forhold til tresorter og ekstrautstyr. Vårt mål er å gi deg bedre netter, og det vil sengerammene våres uten tvil hjelpe deg på god vei.

Vedlikehold

Træ er et levende naturmateriale og møbler produceret i massivt træ vil altid være unikke. Det er derfor vigtigt at træet håndteres rigtigt. Hos Bedre Nætter anbefaler vi, at du i den daglige rengøring af sengerammen bruger en tør eller opvredet klud i rent vand. Sørg efterfølgende for, at rammen bliver tørret af. Vores lakerede sengerammer tåler ligeledes sæbe og milde rengøringsmidler – men det er stadig vigtigt at rammen ikke er våd efter rengøring.  

Har du spørgsmål til vores sengerammer, det medfølgende tilbehør eller vores madrasser? Så kontakt os endelig i chatten, over telefonen eller på vores mailadresse kontakt@bedrenaetter.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at forbedre din nattesøvn!