Sengerammer

Sengerammer
View as Grid List

10 Produkter

per page
 1. Messina Furu Olje
  Messina Furu Olje - 160x200 cm.

  As low as kr 13 198,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 2. Messina Furu Hvit
  Messina Furu Hvit - 180x200 cm.

  As low as kr 13 199,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 3. Messina Furu Hvit
  Messina Furu Hvit - 160x200 cm.

  As low as kr 13 199,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 4. Messina Furu Olje
  Messina Furu Olje - 180x200 cm.

  As low as kr 13 199,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 5. Karlsson - Bøk
  Karlsson - Bøk - 140x200 cm.

  As low as kr 13 899,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 6. Messina Kjernebøk Tilbud 24%
  Messina Kjernebøk - 180x200 cm.

  As low as kr 13 999,00 Regular Price kr 18 499,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 7. Karlsson - Bøk
  Karlsson - Bøk - 180x200 cm.

  As low as kr 14 199,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 8. Karlsson - Bøk
  Karlsson - Bøk - 160x200 cm.

  As low as kr 14 199,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 9. Messina Kjernebøk
  Messina Kjernebøk - 160x200 cm.

  As low as kr 18 299,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 10. Messina Kjernebøk
  Messina Kjernebøk - 180x210 cm.

  As low as kr 18 699,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
View as Grid List

10 Produkter

per page

Hos Bedre Nætter mener vi at en sengeramme bør være i massivt tre. På den måten vet du som kunde at du betaler for et produkt med solid holdbarhet, lang levetid og et flott utseende. Hos Bedre Nætter er vi kun på nettet, da vi har redusert kostnadene ved å ikke ha fysiske butikker. I stedet har vi investert stort i kvalitet. Derfor tilbyr vi kun sengerammer i massivt tre. Dette betyr at våre kunder får markedets beste nattesøvn, i sunne og naturlige rammer.

En sengeramme i massivt tre er en pryd for ethvert soverom. Tre er et vakkert naturmateriale, og våre sengerammer er behandlet med omhu og omtanke. Det solide forarbeidet gir treet en flott finish, og vi er stolte av å kunne tilby godt håndverk til våre kunder.

Hos Bedre Nætter har vi et bredt utvalg av sengerammer. Dette gir deg som kunde mulighet til å finne en sengeramme som passer til din smak og stil. Enten du ønsker en sengeramme i massiv bøkfuru eller eik, så finner du utvalget her hos oss. Vi forhandler også sengerammer med oppbevaring, som MESSINA, som kombinerer funksjonalitet og vakkert design. Vårt sortiment består av produkter som er produsert av danske leverandører. Vi har valgt nettopp danske leverandører fordi vi ønsker et skandinavisk design, en gjennomsiktig produksjon samt høy kvalitet på våre rammer. 

Madrasser

Våre sengerammer er den ultimate innrammingen av dine madrasser. Du kan selv bestemme hvilken type madrass du vil ha i din sengeramme. Du skal dog tenke over hvilken type madrass som passer til dine preferanser og søvnbehov. Du kan både se og lese mer om våre madrasser på denne siden. Vi har et bredt utvalg av både vendbare-ramme- og skummadrasser. Du kan fritt velge hvilken madrass du helst vil ha i din sengeramme. Vi tilbyr et bredt sortiment av madrasser til dette formål. Kjøper du din madrass hos oss, så anbefaler vi spesielt vår BN 300 Latex eller våre Airpur Senses-madrasser. Disse madrassene er produsert med et utvidet komfortlag, som gjør at du ikke nødvendigvis trenger en overmadrass. Her er det snakk om to madrasser av svært høy kvalitet, produsert med fokus på komfort og sunn liggeposisjon.

Sengerammer er mer enn ett flott utseende og høy komfort. Mange av våre modeller har i tillegg sengeskuffer, og det er mulig å kjøpe sengehyller. En sengeramme kan tilpasses dine personlige preferanser og er ikke kun en seng, men et funksjonelt møbel. Det kan vi ikke gjøre annet enn å anbefale.

Tilbehør

Hos Bedre Nætter har vi besluttet å ha et økt fokus på helhetlige løsninger, og på den måten sikre at våre kunder blir tilfredse. Derfor har vi valgt å forhandle tilhørende nattbord til de fleste av våre sengerammer. Disse nattbordene er spesielt produsert til hver enkelt sengeramme, slik at du får et gjennomført og strømlinjeformet design. Skulle du ha noen spørsmål rundt ekstra tilbehør eller lignende, er du velkommen til å skrive til oss i chatten.

Etter flere år der sengerammer har vært på vei ut av det norske markedet, ser vi hos Bedre Nætter et spennende nisjemarked for den klassiske sengerammen i massivt tre. Du får et produkt som holder i mange år fremover, og som samtidig har en del tilpasningsmuligheter i forhold til treslag og ekstrautstyr. Vår misjon er å gi deg bedre netter og våre sengerammer vil uten tvil hjelpe deg et godt stykke på vei.

Vedlikehold

Tre er et levende naturmateriale og møbler produsert i massivt tre vil alltid være unike. Det er derfor viktig at treet blir håndtert korrekt. Hos Bedre Nætter anbefaler vi at du bruker en klut oppvridd i rent vann når du skal rengjøre sengerammen. Deretter må du tørke rammen. Våre lakkerte sengerammer tåler også såpe og milde rengjøringsmidler, men det er fremdeles viktig at rammen ikke er våt etter at den har blitt rengjort.

Dersom du har spørsmål om våre sengerammer, det tilbehøret som følger med eller våre madrasser kan du kontakte oss i chatten, over telefon eller på vår e-postadresse kontakt@bedrenætter.dk. Vi er alltid klare til å hjelpe deg med å forbedre din nattesøvn!