• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Sengerammer

Shopping Options

Kategori
Pris
  1.  
    kr12999
    kr18499
Tresort
  1. Kjernebøk (7)
  2. Eik, Massiv (2)
  3. Furu, Massiv (3)
12 Item(s)
12 Item(s)

Sengerammer 

Hos Bedre Nætter mener vi at en sengeramme bør være i massivt tre, så du som kunde betaler for et solid produkt med lang holdbarhet og levetid. Vi går ikke på kompromiss med kvaliteten, og selger derfor kun sengerammer i massivt tre, som sikrer at du får den beste nattesøvnen i «naturlige rammer». En god ramme kombinerer både utseende, holdbarhet og god støtte. For at sengen dermed skal tåle litt bruk og opprettholde utseende har vi gått for tykke trerammer.
 
Bedre Nætter har valgt å fokusere på sengerammer som et viktig element i utvalet vårt, som gir deg som kunde muligheten for å finne en sengeramme som passer til deg. Uansett om du ønsker en sengeramme i massiv kjernebøk, furu eller eik, så har Bedre Nætter et bredt utvalg. Vi selger også sengerammer med oppbevaringsmuligheter, med det formål å gi deg den beste kombinasjonen av funksjonalitet og design. Utvalget vårt består av produkter som er produsert av danske leverandører. Nettopp danske leverandører er valgt fordi det er en garanti for god kvalitet. En sengeramme er, som navnet sier, en ramme som man skal ha en madrass i. Det følger dermed ikke med madrasser og man skal også bestille lameller til å danne bunnen. 
Vedlikehold
Tre er et levende naturmateriale, og møbler produsert i massivt tre vil alltid være unike. Det  er derfor viktig at treverket håndteres riktig. Hos Bedre Nætter anbefaler vi at du i den daglige rengjøringen av rammen bruker en tørr eller oppvridd klut i rent vann. Sørg for at rammen blir tørket av etter dette. Våre lakkerte sengerammer tåler også såpe og milde rengjøringsmidler - men det er fremdeles viktig at rammen ikke blir værende våt etter rengjøringen.
 
Tilbehør
Hos Bedre Nætter har vi et ekstra fokus på helhetsløsninger for å sikre tilfredsheten til våre kunder. Derfor har vi valgt å tilby tilhørende nattbord til de fleste av våre sengerammer. Disse nattbordene er produsert spesielt til hver enkelt sengeramme, så du får et gjennomført og enhetlig design. Skulle du ha noen spørsmål til tilbehøret eller lignende, så er du velkommen til å skrive til oss i chatten.
 
Madrasser
Våre sengerammer står naturligvis ikke alene. Derfor bør du legge like mye omtanke i overveielsen av hvilken type madrass du skal kjøpe til den. Legg merke til at madrassene ikke følger med i modellene du ser her på siden, du kan derfor velge fritt hvilken madrass du helst vil ha i din sengeramme. Vi tilbyr derfor et bredt sortiment av madrasser.
 
Hvis du kjøper madrassen din hos oss, så anbefaler vi særlig våre BN 300 Latex eller Airpur Senses -madrasser. Disse madrassene er produsert med et utvidet komfortlag, som gjør at du ikke nødvendigvis behøver en overmadrass. Det er snakk om to madrasser i svært god kvalitet med god komfort.
 
Etter en årrekke der sengerammer har vært på vei ut av markedet, så har vi hos Bedre Nætter lett rundt for å kunne tilby deg den klassiske sengerammen i massivt tre med skuffer. Du får et produkt som holder i mange år fremover og som har en del tilpasningsmuligheter ettersom hvilken tresort du velger samt blandingen av ekstrautstyr. Målet vårt er å gi deg bedre netter, og der kan sengerammene våre hjelpe deg et stykke på veien.