Seng 180x200

View as Grid List

6 Produkter

per page
 1. Jupiter Wood
  NO - Kampagne
  Tilbud 36%
  Jupiter Wood - 180x200 cm.

  As low as kr 9 999,00 Regular Price kr 15 799,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
 2. Venus
  NO - Kampagne
  Tilbud 44%
  Venus - 180x200 cm.

  As low as kr 12 999,00 Regular Price kr 23 299,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
 3. Atlas Wood - Antracit
  Atlas Wood - Antracit - 180x200 cm.

  As low as kr 15 799,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 4. Jupiter
  Jupiter - 180x200 cm.

  As low as kr 15 799,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
 5. Senses Lux
  Senses Lux - 180x200 cm.

  As low as kr 23 299,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
 6. Senses Mayan
  Senses Mayan - 180x200 cm.

  As low as kr 24 299,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
View as Grid List

6 Produkter

per page

Seng 180x200

Skal du ha en ny dobbeltseng? Hos Bedre Nætter har vi samlet et stort utvalg av dobbeltsenger av høy kvalitet. Først og fremst har vi sikret oss at alle produktene våre er av en kvalitet vi kan stå inne for, både når det gjelder levetid og komfort. Derfor finner du også kun modeller med dobbelt fjærlag og enten pocket- eller multipocket-fjærer i det øverste laget, som er viktigst for din komfort.

Vi har senger i mange forskjellige størrelser, men felles for alle i denne kategorien er at de er en del av Boxsleep-konseptet vårt. Boxsleep er et nytt konsept som vi hos Bedre Nætter har utviklet. Det har vi gjort for å gjøre det enklere og tryggere for deg å kjøpe en ny seng online. Selve oppbygningen av Boxsleep-konseptet går ut på at du mottar en seng som er klar til å sove i med det samme. Du skal kun montere ben på, så er din nye dobbeltseng klar til bruk.

Ofte så er det sånn at en fjærmadrass og en rammemadrass i samme serie vil ha veldig små prisforskjeller. Dette er på tross av at du ved å kjøpe en fjærmadrass også skal kjøpe en sengeramme. En fjærmadrass fungerer nemlig ikke uten en sengeramme, men en rammemadrass fungerer fint alene. Rammemadrassen er rammet inn i en solid treramme, og derfor er det helt klart den enkleste løsningen.

Bedre Nætter er en virksomhet som utelukkende er online, og det har mange fordeler. Rammemadrassene våre er av høy kvalitet, også de billige modellene, fordi vi har valgt å sette standarden rimelig høyt. Det kan vi gjøre fordi vi er online. Vi trenger ikke tenke på utgiftene med butikker og leie av lokaler, og derfor kan vi garantere høy kvalitet til en utrolig god pris.

Hvilken overmadrass skal jeg velge?

Når du kjøper en seng hos oss så har du også muligheten for å velge enten en overmadrass av Memory Foam eller en overmadrass av Latex. De to variantene minner mye om hverandre på noen punkter, men de er også veldig forskjellige. Memory Foam er et materiale som benytter seg av kroppsvarmen din til å forme seg. Skummet i madrassen former seg etter kroppstemperaturen din, og sørger for at du blir støttet akkurat der du trenger det. Fordi skummet bruker kroppsvarmen din til å forme seg, avgir madrassen heller ikke så mye varme. Det betyr at det kan bli varmt å ligge i en Memory Foam overamadrass.

Dette problemet unngår du med en overmadrass av Latex. Latex oppbevarer nemlig ikke kroppsvarmen på samme måte. Latex er et elastisk materiale, som skubber tilbake når du legger vekt på madrassen. Du får mest støtte der du veier mest. Derfor er Latex overmadrassene våre så populære, og de kommer med vår varmeste anbefaling.

Skulle du ha problemer med å finne riktig seng i 180x200, eller hvis du bare har spørsmål til noen av produktene våre, kan du alltid få tak i oss på chatten, telefon eller en e-mail - Vi gleder oss til å hjelpe deg!