• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Rammemadrass 180x200

Shopping Options

Kategori
Pris
  1.  
    kr9999
    kr29799
Fjærer
  1. Multipocket (9)
  2. Pocket (10)

18 Item(s)
18 Item(s)

Rammemadrass 180x200 

Hvis du mangler en kvalitets-dobbeltseng, bør du investere i en rammemadrass 180x200 centimeter. Hos Bedre Nætter har vi et stort utvalg av komfortable rammemadrasser. De er alle en hurtig, praktisk og komfortabel løsning til soverommet. Du kan i tillegg finne toppmoderne og behagelige fjær- og overmadrasser som kan hjelpe deg med å bygge opp en fremragende kontinentalseng.

En rammemadrass har den store fordelen at du både kan benytte den som seng alene og i kombinasjon med en fjær- og/eller overmadrass. Ved å legge til både en fjær- og overmadrass får du en kontinentalseng. Akkurat nå er dette den mest solgte sengen i Norge. Det å kun ha rammemadrassen alene er også veldig populært, for det er sannsynligvis den mest praktiske løsningen på markedet. Hos Bedre Nætter kan du selv bestemme fastheten i madrassen sånn at du får en personalisert madrass rett på døren. Når rammemadrassen er fremme skal du kun montere benene, så en den nye dobbeltsengen din klar til bruk.

Vi anbefaler alltid at man i forbindelse med kjøp av en rammemadrass, også investerer i en overmadrass. Dette vil øke komfortnivået i sengen betraktelig, samtidig med at levetiden på rammemadrass forlenges betraktelig. Hos Bedre Nætter er vi klar over at det kan være vanskelig å føle seg sikker på hvilken fasthet som er den riktige når man kjøper seng. Vi har derfor utviklet en illustrasjon som ganske enkelt forklarer de få tingene du skal ta hensyn til når du velger fasthet.

Fasthet

Vi anbefaler at folk med som veier under 75 kg velger en madrass med Pocket-fjærer og medium fasthet. Veier du over 75 kg, burde du velge en madrass med pocket-fjærer og fast fasthet. Til de som veier over 95 kg, eller de som ønsker en veldig fast madrass, anbefaler vi alltid at man velge en madrass med Multipocket-fjærer.

Hvis du har spørsmål til rammemadrassene i størrelsen 180x200, fasthet eller fjærer, er du naturligvis mer enn velkommen. Våre kompetente kollegaer sitter klar til å gi deg råd og veiledning og du kan alltid kontakte dem, enten på chatten, over telefonen eller på mail kontakt@bedrenaetter.no.