Seng med oppbevaring

Velkommen til vår kategori dedikert til senger med oppbevaring - et essensielt og praktisk møbel i det moderne hjemmet. Hos Bedre Nætter finner du et bredt utvalg av vakre, stilige senger med innebygd oppbevaring, som kombinerer vår velkjente komfort med uunnværlig praktikalitet.

Ugens anbefaling

Venus m. oppbevaring
Ukens anbefaling Bestselgeren
-47%
140x200 cm.
 • Beige
 • Svart
 • Antrasitt

Venus m. oppbevaring

Rammemadras

As low as 15.999 kr Førpris 29.999 kr

Gjelder t.o.m 23/06 eller så lenge lageret varer.

Rammemadrasser med oppbevaring

-47%
Venus m. oppbevaring
Se produkt
Ukens anbefaling Bestselgeren
140x200 cm.
 • Svart
 • Beige
 • Antrasitt

As low as 15.999 kr Førpris 29.999 kr

Venus m. oppbevaring
Se produkt
Bestselgeren Gratis ben oppgradering.
140x200 cm.
 • Antrasitt
 • Svart
 • Beige

As low as 29.999 kr

Venus m. oppbevaring
Se produkt
Bestselgeren
140x200 cm.
 • Beige
 • Svart
 • Lysegrå

As low as 29.999 kr

Venus m. oppbevaring
Se produkt
Bestselgeren
140x200 cm.
 • Beige
 • Antrasitt
 • Svart

As low as 29.999 kr

Venus m. oppbevaring
Se produkt
Bestselgeren
140x200 cm.
 • Lysegrå
 • Beige
 • Antrasitt

As low as 29.999 kr

Venus m. oppbevaring
Se produkt
Bestselgeren
140x200 cm.
 • Svart
 • Antrasitt
 • Lysegrå

As low as 29.999 kr

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Unikke senge

Unikke senge

Forskellige fastheder i samme seng.
Komfort i hver især fortjener.

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer gratis til kantsten på alle ordrer, derudover har du mulighed for at vælge opbæring for 499,- eller opbæring og montering for 899,- ved kassen.

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode på din seng.

Smarte og funksjonelle senger med oppbevaring

Vårt utvalg av senger med oppbevaring tilbyr ideelle sengeløsninger for ethvert soverom og hjem. Enten du er på utkikk etter en enkel sengeramme med innebygd oppbevaring for å utnytte plassen hjemme, eller en dobbeltseng med oppbevaring for ekstra bekvemmelighet, har vi definitivt en seng med oppbevaring som matcher din smak og dine behov. Senger med oppbevaring er ikke bare et fantastisk sted å tilbringe natten, men også en uunnværlig oppbevaringsløsning som bidrar til å holde soverommet ryddig, organisert og oversiktlig.

I en verden hvor plass er en luksus, og hvor vi alle ikke bor i store hjem, er Bedre Nætters senger med oppbevaring både en praktisk løsning og et aktivt valg om ikke å inngå kompromisser med din nattesøvn eller din komfort om natten.

Våre senger med oppbevaring kombinerer elegant design med funksjonalitet, ved å tilby en skjult oppbevaringsmulighet som hjelper med å kunne lagre ting som ikke skal stå fremme. Enten du bor i en liten leilighet, eller du bare ønsker å maksimere plassen hjemme, tilbyr senger med oppbevaring for eksempel en ideell oppbevaringsløsning for alt fra ekstra sengetøy til gjestedyner og gjesteputer.

Hos Bedre Nætter tilbyr vi kontinentalsenger med oppbevaring, hvor du enkelt kan løfte madrassen ved hjelp av et hydraulikksystem. Oppbevaringsrommene i våre smarte senger med oppbevaring har en maksimal bæreevne på hele 40 kg.

Forskjellige størrelser av praktiske senger med oppbevaring

Enten du er på utkikk etter en enkeltseng med oppbevaring i 90x200, en mindre seng med oppbevaring i 140x200, en romslig dobbeltseng med oppbevaring i 180x200 og 180x210 eller en sengeramme med oppbevaring i størrelsen 160x200, har du hos Bedre Nætter flere forskjellige muligheter — alle i forskjellige farger og med forskjellige komfortmuligheter. På den måten kan vi sikre at du kan finne akkurat den sengen med oppbevaring som matcher ditt soverom og dine behov, uten at du må inngå kompromisser med komfort og stil.

En seng med oppbevaring i størrelsen 140x200 er en ideell løsning for de som har et mindre soverom, men som fortsatt ønsker funksjonalitet og stil. Denne størrelsen er spesielt populær i mindre hjem eller i gjesterom, der plassen er begrenset. En 140x200 seng med oppbevaring utnytter gulvplassen effektivt ved å tilby generøs oppbevaringsplass under madrassen, noe som er perfekt for å lagre alt fra sengetøy, ekstra puter til gjestedyner.

En seng med oppbevaring i størrelsen 180x200 er en utmerket løsning for de som søker komfort og romslighet, samtidig som de ønsker å utnytte plassen i soverommet sitt effektivt. Denne størrelsen er ideell for større soverom, der man ønsker en romslig og komfortabel seng uten å inngå kompromisser med oppbevaringsmulighetene. En 180x200 seng med oppbevaring tilbyr omfattende oppbevaringsplass under madrassen, noe som er ideelt for å lagre alt fra sengetøy og store dyner til klær og andre personlige gjenstander. Med en 180x200 seng kan du enkelt holde soverommet ditt ryddig og organisert, mens du nyter netter fylt med luksus og komfort.

Tilpasset komfort i våre senger med oppbevaring

Når du velger en seng med oppbevaring, er det viktig at sengen tilbyr like mye komfort som praktisk anvendelighet. Mens oppbevaringsdelen tilbyr et smart sted for lagring, skal sengens madrasser og kvalitet sikre deg en god natts søvn. Det er viktig å vurdere madrassens hardhet og kvalitet, som skal passe til din sovestil og din kroppsvekt.

Velg mellom forskjellige madrasstettheter og materialer for å sikre den best mulige søvnopplevelsen. Hvis du veier under 75 kilo, anbefaler vi at du velger en seng med medium fasthet i madrassen. Veier du derimot 75-95 kilo, bør du velge en madrass med fast fasthet for optimal støtte, og veier du over 95 kilo, anbefaler vi at du kjøper en ekstra fast madrass.

Kundeanmeldelser og garanti

Vi setter pris på tilbakemeldingen fra våre kunder, for det er kvaliteten på våre kunders netter som betyr noe. Du kan finne ærlige anmeldelser fra våre tidligere kunder på alle våre sengemodeller. Dette hjelper deg med å ta en informert beslutning basert på ekte brukeropplevelser. Vi forstår som ingen andre viktigheten av å finne den perfekte sengen, og derfor tilbyr vi 100 netters risikofri prøveperiode når du kjøper seng hos oss. I løpet av denne perioden har du muligheten til å bytte sengens fasthet uten kostnad, eller du kan returnere sengen og få hele kjøpesummen refundert. Denne tjenesten sikrer at du kan føle deg 100% sikker på ditt valg. Du får også 20 års garanti på fjær- og rammebrudd.

 • Våre praktiske oppbevaringssenger er designet med en friksjonsfri løftemekanisme som løfter hele madrassdelen opp, under hvilken sengens oppbevaringsrom befinner seg. Løftemekanismen gjør det enkelt og praktisk å lagre større gjenstander i oppbevaringsrommet.

 • Senger med oppbevaring sparer plass, holder soverommet organisert og beskytter dine lagrede ting mot støv.