• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Regulerbar seng 180x200

Shopping Options

Kategori
Vægtklasse
 1. Under 75 kilo (12)
 2. 75-95 kilo (15)
 3. Over 95 kilo (14)
Pris
 1.  
  kr14999
  kr59499
Fjærer
 1. Pocket (16)
 2. Multipocket (11)

27 Item(s)
27 Item(s)

Regulerbar seng 180x200

Er det til for å investere i en ny seng? Hos Bedre Nætter har vi et bredt utvalg av regulerbare senger til gunstige priser. Flere og flere velger å investere i en regulerbar seng, og den mest solgte størrelsen er 180x200. Utvalget av regulerbare senger i størrelsen 180x200 centimeter består av to regulerbare bunner og vendbare madrasser i 90x200. Dette vil si at det er mulig å justere hver enkelt side individuelt.

Ved kjøp av en regulerbar seng i 180x200 hos Bedre Nætter mottar du automatisk to medfølgende overmadrasser. Du kan også velge en Split-overmadras som dekker hele sengen. Det vil si at du unngår den irriterende revne i midten som man ellers får i mange andre senger. Med en Split-overmadrass kan de individuelle sidene av sengen innstilles uavhengig av hverandre – uten at du skal gå på kompromiss med komforten.

Hos Bedre Nætter er vi kun online. Vi har valgt å ikke ha noen fysiske butikker og dette har mange fordeler. Vi har valgt å sette listen høyt – vi skal ikke betale utgifter til butikker og det innebærer, og derfor kan vi tillate oss å ha litt bedre standarder enn konkurrentene. Vi er kun online og på grunn av dette kan vi garantere høy kvalitet til landets beste priser.

Komponenter fra danske Linak

Når du kjøper en regulerbar seng, skal du alltid huske å være oppmerksom på de mekaniske komponentene samt sengens motor. Det er ytterst viktig at komponentene er av høy kvalitet, fordi de danner grunnlaget i den regulerbare sengen. Hos Bedre Nætter er vi eksperter på senger, ikke mekanikk - derfor har vi valgt den beste løsningen og ikke den billigste, og vi valgt å samarbeide med det internationalt anerkjente danske firma Linak. Linak leverer de mekaniske komponentene til produktene, og på denne måten kan vi garantere kundene våre den beste kvaliteten til den beste prisen.

Har du spørsmål til de regulerbare sengene i størrelsen 180x200? Husk at du alltid kan kontakte os, om du har spørsmål til regulerbare senger, overmadrasser eller andre produkter. Du kan kontakte os til enhver tid, enten direkte på chatten her på siden, via telefon eller på mail kontakt@bedrenaetter.no.