Sengerammer 180x200

Velg størrelse

180x200 cm

Mollis
Se produkt
180x200 cm.
  • Beige
  • Antrasitt
  • Brun

Mollis

Sengerammer

As low as 14.999,00 kr

Mollis Bouclé
Se produkt
180x200 cm.
  • Beige
  • Brun

Mollis Bouclé

Sengerammer

As low as 14.999,00 kr

Sengerammer 180x200

Her finner du sengerammer av massivt tre, som er verdt å betale for.

Alle modellene våre gir mulighet for oppbevaring, og sengerammene våre er derfor en praktisk løsning, hvis du bor på få kvadratmeter.

Du kan også velge mellom forskjellige tre-sorter, der alle gir soverommet ditt et naturlig uttrykk. Uansett om du er mest til furu eller bøk, får du en virkelig god kvalitet utover det sedvanlige.

Skandinavisk kvalitet

Alle sengerammene våre er produsert i Skandinavia, og derfor er du sikker på å få et produkt, som er behandlet med stor omhu. De fleste sengerammene blir produsert i massivt tre, og derfor er holdbarheten også imponerende.

Kombiner med en madrass

Er du på utkikk etter en madrass til sengerammen din, er våre fjærmadrasser og skummadrasser et opplagt valg til en komplett seng. Disse madrass typene passer perfekt til formålet og vil i samarbeid med sengerammens lameller sikre en fremragende komfort.

Sov godt og grønt

Vi kan tilby en seng, som er bæredyktig og uten bruk av annet enn naturprodukter. Du kan eksempelvis velge en av sengerammene våre fremstillet av FSC-sertifisert tre og kombinere med lateks madrassen vår Mayan Pulse - med den får du en seng fra naturen. FSC står for bæredyktig tre, mens Mayan er CO2 nøytral og fremstillet i 100% naturlig lateks.

  • Har du et soverom med begrenset plass, er sengerammer 180x200 den perfekte sengeløsning. Rommet under sengen kan nemlig brukes til å oppbevare sengetøy, klær og andre ting som du ikke har plass til andre steder.

  • Når du skal ha en ny sengeramme 180x200 er det viktig at du velger en ramme laget av solide materialer. Kvaliteten av materialene har nemlig stor betydning for sengens levetid.