Sengerammer 180x200

Sengerammer 180x200
View as Grid List

4 Produkter

per page
 1. Messina Furu Hvit
  Messina Furu Hvit - 180x200 cm.

  As low as kr 13 199,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 2. Messina Furu Olje
  Messina Furu Olje - 180x200 cm.

  As low as kr 13 199,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 3. Messina Kjernebøk Tilbud 24%
  Messina Kjernebøk - 180x200 cm.

  As low as kr 13 999,00 Regular Price kr 18 499,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
 4. Karlsson - Bøk
  Karlsson - Bøk - 180x200 cm.

  As low as kr 14 199,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
View as Grid List

4 Produkter

per page

Sengerammer 180x200

Sengerammer til dobbeltsenger kan være vanskelige å finne i en høy kvalitet til en fornuftig pris. Det har vi hos Bedre Nætter valgt at gjøre slutt på, derfor har vi også lansert et bredt utvalg sengerammer med oppbevaring, såvel som mer regulære sengerammer i massivt tre til fordelaktige priser. Messina serien har oppnådd en stor populæritet i byområder, hvor leilighetene ofte er mindre og man skal ha mest mulig ut av den plass som er til rådighet - det får du med en sengeramme med oppbevaring i form av skuffer.

Utover at ha flere modeller, så har vi også seriene hvor der er forskjellige tresorter og materialer som er brukt til å fremstille sengen. Hvilken modell du bør velge avhenger av hva som passer inn i din bolig. De mange muligheter bidrar til at det er noe for enhver smak, men så lenge der er snakk om samme modell vil det ikke være noen forskjell rent praktisk modellene imellom.

Når vi ser nærmere på utvalget, så består det utelukkende av produkter fra Skandinaviske produsenter, det være seg enten Danmark eller Sverige. De danske modellene blir også oftest fremstilt av svensk tre.

Leveringen av våre sengerammer skjer enten med GLS eller kurer. Hvilken fraktmetode som benyttes kan ikke sies på forhånd da det avhenger av hvornår vi mottar ordren. Når det leveres med GLS så vil du motta en e-mail med tracking informasjon så snart vi avsender,som gjør du kan følge varen hele veien hjem til deg. Hvis du ikke er hjemme til at motta sengen, så vil den bli lagt i den nærmeste pakkeshop, hvor du har mulighet til å avhente den etter det som passer deg best. Hvis vi leverer med kurer, så vil du bli ringt opp av vår speditør, så dere kan avtale hvilken dag som passer deg best.

Når du kjøper en sengeramme, så kan det være en god ide å kjøpe enten en fjærmadrass eller en latex madrass til sengen. Ved åk kombinere lameller og enten fjærmadrass eller latexmadrass, vil du sikre deg en god og jevn støtte. Hvis du har lyst å bygge sengen opp med en rammemadrass som base, er det viktig at du sjekker at målene passer først. Det er en god måte å få laget din egen personlige seng.

Sov Grønt med Tre-sengeramme + Naturlatex madrass

Vil du gjerne være sikker på å få en så naturlig søvn som mulig? Vi gir deg en helt unik mulighet for at oppnå dette. Ved å kombinere en av våre sengerammer, som selvfølgelig alltid er produsert av FSC sertifisert tre, der det plantes et tilsvarende antall trær som brukes til produktene, vil du ha første del på plass her.

For å gjøre din søvn enda mer naturlig, kan du ta en titt på Mayan Green overmadrassen. Den er laget av 100% naturlatex, og kommer i et trekk av patentert Tencel. Det er et veldig lett og pustende materiale, som vil gi deg en utrolig komfort!