Sengerammer 180x200

Sengerammer 180x200
View as Grid List

3 Produkter

per page
 1. Messina Furu Hvit
  Messina Furu Hvit - 180x200 cm.

  As low as kr 13 199,00

  Leveringstid 16-24 virkedager
 2. Messina Furu Olje
  Messina Furu Olje - 180x200 cm.

  As low as kr 13 199,00

  Leveringstid 16-24 virkedager
 3. Messina Kjernebøk
  Tilbud 24%
  Messina Kjernebøk - 180x200 cm.

  As low as kr 13 999,00 Regular Price kr 18 499,00

  Leveringstid 16-24 virkedager
View as Grid List

3 Produkter

per page

Sengerammer 180x200

Sengerammer til dobbeltsenger kan være vanskelige å finne i høy kvalitet og til en fornuftig pris. Derfor har vi hos Bedre Nætter valgt å fokusere på kvalitetsløsninger hvor vi sikrer den rette prisen å betale. Vi har samlet et bredt utvalg av sengerammer i forskjellige tresorter der de fleste modellene har mulighet til oppbevaring. Messina serien har oppnådd stor popularitet i byområder, hvor leilighetene ofte er mindre og man skal ha mest mulig plass til rådighet. Ved å kjøpe en sengeramme med oppbevaringsskuffer får du dette.

Utover å ha flere modeller så har vi også seriene der sengen er fremstilt av forskjellige tresorter og materialer. Hvilken modell du bør velge avhenger av hva som passer inn i din bolig. Valgmulighetene bidrar til at det er noe for enhver smak, men så lenge det er snakk om samme modell vil det ikke være noen forskjell rent praktisk mellom dem.

Når vi ser nærmere på utvalget består de kun av produkter fra Skandinaviske produsenter, enten Danmark eller Sverige. De danske modellene blir også oftest fremstilt av svensk tre.

Når du kjøper en sengeramme er det en god ide å også kjøpe en lateksmadrass eller en fjærmadrass til sengen. Vi har spesielt mange fjærmadrasser som vil være det opplagte valget. Når du legger lameller i sengerammen blir disse bunnen på sengen din. Det er da enkelt å legge en fjærmadrass oppå så du sikrer en god og jevn støtte. Grunnen for at vi ikke anbefaler en rammemadrass er at de har en innebygget treramme så de kan stå på egenhånd. Det er mulig å bruke en rammemadrass hvis du ønsker, men du må være sikker på at målene passer.

Sov Grønt med en sengeramme av tre + Naturlateks madrass

Vil du gjerne være sikker på å få en så naturlig søvn som mulig? Vi har muligheten til å tilby deg en bæredyktig seng som ikke bruker annet enn naturprodukter. Ved å velge en av sengerammene våre som er fremstilt i FSC sertifisert tre, kombinert med vår Mayan lateksovermadrass, vil du få en seng direkte fra naturen.

Betrekket til Mayan er i Tencel. Dette er et veldig lett og pustende materiale som vil gi deg ekstra komfort. I tillegg er overmadrassen 100 % CO2 nøytral og fremstilt av 100 % naturlig lateks.