Laster...

Mayan

Overmadrass Mayan
Mayan-overmadrassen består av en 50 mm høy kjerne av 100% organisk latex, so er GOLS sertifisert. Trekket er laget av 100% økologisk og GOTS-sertifisert bomull, som gjør bomullen helt fri for kjemikalier, ettersom den er produsert under streng kontroll til glede for miljøet.
80x200 cm.
Størrelse: 80x200 cm.
1
 • Få på lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Mayan
1 2
 • Overmadrass trekk

  GOTS-sertifisert bomull

  Med sin 100% økologiske og GOTS-sertifisert bomull, setter Maya-trekket prikken over i-en på både søvn og samvittighet på grunn av sin naturvennlige profil. Undersiden av trekket har antiskli, slik at overmadrassen holder seg der den skal natten gjennom.

  GOTS, Organic, Sertifisert af CU 1274287
  Overmadrass trekk
 • Overmadrass Kerne

  Økologisk GOLS-sertifisert lateks

  Mayakjernen er god søvn og samvittighet pakket inn i én overmadrass. Kjernen, som er 50 mm høy, består av 100 % FSC- og GOLS-sertifisert organisk lateks, som i tillegg til å være produsert under miljøvennlige og sosialt ansvarlige forhold, også er pustende og elastisk.
  Overmadrass Kerne

Toppen av bomullskransekaken

Mayan-coveret er vår 'kremen på kaken' innenfor trekk. Fordi det er selve definisjonen av ro i sjel og kropp med sin miljøvennlige profil. Trekket er laget av 100% økologisk og GOTS-sertifisert bomull, som ligger helt i toppsjiktet av verdens bomull. I motsetning til 'konvensjonell' bomull, er den økologiske og GOTS-sertifiserte typen nemlig både mildere mot deg og mot Moder Jord på grunn av strenge krav til produksjonen, som er 100% fri for kjemikalier og andre usunne ting som gir urolige nætter.

GOTS, Organic, Certificeret af CU 1274287
Det beste av det beste

Det beste av det beste

Maya-overmadrassen er det nærmeste du kommer å sove i naturen – hjemme. Overmadrassen består av en 60 mm høy GOLS og kjerne i naturens eget flytende gull: organisk lateks. Den organiske lateksen sikrer deg en pustende, elastisk og slitesterk kjerne som er produsert under bærekraftige, miljøvennlige og samfunnsansvarlige forhold og er dermed det bevisste valget som gir bedre forhold. For kloden. Deg selv. Og en god natts søvn.

Passer til enhver seng

Vi anbefaler alltid at du velger en overmadrass til sengen, sengerammen eller sovesofaen, men den beste for deg avhenger av søvnbehovet ditt. Derfor passer våre overmadrasser til alle sengetyper, slik at du selv kan velge unike egenskaper. Det eneste du trenger å være sikker på er at målene passer - da er du godt på vei til en god natts søvn.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.
 • Ja, du kan vaske trekket som omgir overmadrassen din. Selve kjernen kan imidlertid ikke vaskes. Det er viktig at trekket vaskes skånsomt med et egnet vaskeprogram, og det anbefales ikke å bruke tørketrommel i etterkant for å beholde formen og størrelsen på trekket.
 • Fordelen med å kjøpe en ekstra overmadrass er at du skåner og beskytter selve overmadrassen din mot slitasje. Rullemadrassen fungerer som et slags 'mellompapir', slik at overmadrassen din ikke blir like skadet av f.eks. fukt og andre uhell. I tillegg er det enklere å vaske en rullemadrass fremfor en overmadrass, og dette er en stor fordel for å sikre et sunt sovemiljø.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

Spesifikasjon av Mayan

 • Type
  Overmadrass 80x200
  Leveringstid
  20-25 hverdager
 • Total høyde
  7 cm.
  Overmadrass - kjernehøyde
  60mm
  Kjerne
  Organisk latex
  Cover
  Mayan
  Vask
  Vaskbart ved 30 grader. Antiskli skal tas av før vask.
 • Høyde
  7 cm.