Laster...

Mayan

Overmadrass Mayan
4.85714 star rating (56) total reviews
Mayan-overmadrassen består av en 50 mm høy kjerne av 100% organisk latex, som både er GOLS- og 100% FSC-sertifisert. Trekket er laget av 100% økologisk og GOTS-sertifisert bomull, som gjør bomullen helt fri for kjemikalier, ettersom den er produsert under streng kontroll til glede for miljøet.
Størrelse: 180x200 cm.
Tilbehør:

Spar opp til 40% på tilbehør ved kjøp av seng

Tilbehør
1
 • Få på lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Mayan
1 2
 • Overmadrass trekk

  100 % naturlig og kjølende lin

  Lintrekket er laget av 100 % naturlig lin, som har en kjølende effekt på kroppstemperaturen, og du er dermed sikret en behagelig søvn, da du alltid sover i et temperert sovemiljø. Undersiden har anti-skli, så overmadrassen holder seg der den skal natten gjennom.
  Overmadrass trekk
 • Overmadrass Kerne

  GOTS-sertifisert bomull

  Med sin 100% økologiske og GOTS-sertifisert bomull, setter Maya-trekket prikken over i-en på både søvn og samvittighet på grunn av sin naturvennlige profil. Undersiden av trekket har antiskli, slik at overmadrassen holder seg der den skal natten gjennom.

  GOTS, Organic, Sertifisert af CU 1274287
  Overmadrass Kerne

Toppen av bomullskransekaken

Mayan-coveret er vår 'kremen på kaken' innenfor trekk. Fordi det er selve definisjonen av ro i sjel og kropp med sin miljøvennlige profil. Trekket er laget av 100% økologisk og GOTS-sertifisert bomull, som ligger helt i toppsjiktet av verdens bomull. I motsetning til 'konvensjonell' bomull, er den økologiske og GOTS-sertifiserte typen nemlig både mildere mot deg og mot Moder Jord på grunn av strenge krav til produksjonen, som er 100% fri for kjemikalier og andre usunne ting som gir urolige nætter.

GOTS, Organic, Certificeret af CU 1274287
Det beste av det beste

Det beste av det beste

Maya-overmadrassen er det nærmeste du kommer å sove i naturen – hjemme. Overmadrassen består av en 50 mm høy GOLS og 100 % FSC-sertifisert kjerne i naturens eget flytende gull: organisk lateks. Den organiske lateksen sikrer deg en pustende, elastisk og slitesterk kjerne som er produsert under bærekraftige, miljøvennlige og samfunnsansvarlige forhold og er dermed det bevisste valget som gir bedre forhold. For kloden. Deg selv. Og en god natts søvn.

Passer til enhver seng

Vi anbefaler alltid at du velger en overmadrass til sengen, sengerammen eller sovesofaen, men den beste for deg avhenger av søvnbehovet ditt. Derfor passer våre overmadrasser til alle sengetyper, slik at du selv kan velge unike egenskaper. Det eneste du trenger å være sikker på er at målene passer - da er du godt på vei til en god natts søvn.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.
 • Ja, du kan vaske trekket som omgir overmadrassen din. Selve kjernen kan imidlertid ikke vaskes. Det er viktig at trekket vaskes skånsomt med et egnet vaskeprogram, og det anbefales ikke å bruke tørketrommel i etterkant for å beholde formen og størrelsen på trekket.
 • Fordelen med å kjøpe en ekstra overmadrass er at du skåner og beskytter selve overmadrassen din mot slitasje. Rullemadrassen fungerer som et slags 'mellompapir', slik at overmadrassen din ikke blir like skadet av f.eks. fukt og andre uhell. I tillegg er det enklere å vaske en rullemadrass fremfor en overmadrass, og dette er en stor fordel for å sikre et sunt sovemiljø.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

Spesifikasjon av Mayan

 • Type
  Overmadrass 180x200
  Leveringstid
  8-15 hverdager
 • Total høyde
  6 cm.
  Kjerne
  Organisk latex
  Vask
  Vaskbart ved 30 grader.
 • Høyde
  7 cm.