Laster...

Mayan Split

Topmadras Mayan
Mayan overmadrassen består av en 50 mm høy kjerne i 100% organisk lateks som er både GOLS- og 100% FSC-sertifisert. Trekket er laget av lin, som er OEKO-TEX®-sertifisert, og som har en naturlig kjølende effekt som kommer deg til gode, slik at kroppstemperaturen holder seg konstant hele natten.
Størrelse: 180x210 cm.
Tilbehør:

Spar opp til 40% på tilbehør ved kjøp av seng

Tilbehør
1
 • Få på lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Mayan Split
1 2
 • Overmadrass trekk

  100 % naturlig og kjølende lin

  Lintrekket er laget av 100 % naturlig lin, som har en kjølende effekt på kroppstemperaturen, og du er dermed sikret en behagelig søvn, da du alltid sover i et temperert sovemiljø. Undersiden har anti-skli, så overmadrassen holder seg der den skal natten gjennom.
  Overmadrass trekk
 • Overmadrass Kerne

  Økologisk GOLS-sertifisert lateks

  Mayakjernen er god søvn og samvittighet pakket inn i én overmadrass. Kjernen, som er 50 mm høy, består av 100 % FSC- og GOLS-sertifisert organisk lateks, som i tillegg til å være produsert under miljøvennlige og sosialt ansvarlige forhold, også er pustende og elastisk.
  Overmadrass Kerne

Naturens eget kjølende tekstil

Vårt lintrekk er laget av 100 % naturlig lin, som i tillegg til å være utrolig mykt, naturvennlig og utrolig pustende, også er en av verdens eldste kjente tekstilfibre – og med god grunn. For lin har en avkjølende effekt fra naturen, som vi mennesker har hatt godt av siden tidenes morgen. Med sine kjølende egenskaper maksimerer lintrekket søvnkomforten din, fordi kroppstemperaturen din reguleres gjennom natten, og det sover du godt av.
Det beste av det beste

Det beste av det beste

Maya-overmadrassen er det nærmeste du kommer å sove i naturen – hjemme. Overmadrassen består av en 50 mm høy GOLS og 100 % FSC-sertifisert kjerne i naturens eget flytende gull: organisk lateks. Den organiske lateksen sikrer deg en pustende, elastisk og slitesterk kjerne som er produsert under bærekraftige, miljøvennlige og samfunnsansvarlige forhold og er dermed det bevisste valget som gir bedre forhold. For kloden. Deg selv. Og en god natts søvn.

Passer til enhver seng

Vi anbefaler alltid at du velger en overmadrass til sengen, sengerammen eller sovesofaen, men den beste for deg avhenger av søvnbehovet ditt. Derfor passer våre overmadrasser til alle sengetyper, slik at du selv kan velge unike egenskaper. Det eneste du trenger å være sikker på er at målene passer - da er du godt på vei til en god natts søvn.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer alltid gratis hele veien hjem til deg – uansett hvor i landet du bor og uansett hvor mye du kjøper for. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.
 • Ja, du kan vaske trekket som omgir overmadrassen din. Selve kjernen kan imidlertid ikke vaskes. Det er viktig at trekket vaskes skånsomt med et egnet vaskeprogram, og det anbefales ikke å bruke tørketrommel i etterkant for å beholde formen og størrelsen på trekket.
 • Fordelen med å kjøpe en ekstra overmadrass er at du skåner og beskytter selve overmadrassen din mot slitasje. Rullemadrassen fungerer som et slags 'mellompapir', slik at overmadrassen din ikke blir like skadet av f.eks. fukt og andre uhell. I tillegg er det enklere å vaske en rullemadrass fremfor en overmadrass, og dette er en stor fordel for å sikre et sunt sovemiljø.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

Spesifikasjon av Mayan Split

 • Type
  Split Overmadrass 180x210
  Leveringstid
  24-36 hverdager
 • Total høyde
  6 cm.
  Kjerne
  Organisk latex
  Vask
  Vaskbart ved 30 grader.
 • Høyde
  7 cm.