Skummadrass

Hos Bedre Nætter finner du et nøye utvalg av skummadrasser av meget høy kvalitet. Våre skummadrasser består av en 100% latexkjerne, noe som gjør dem enormt pustende og elastiske. Det betyr at du ikke behøver å våkne for å vende deg, men enkelt kan rulle over på siden og sove videre. Hos Bedre Nætter finner du enkelt en god og langtidsvarig skummadrass som matcher ditt behov.

80x200 cm

80x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
4.75 star rating (4) total reviews

As low as 7.998 kr

90x200 cm

90x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
4.86667 star rating (15) total reviews

As low as 7.999 kr

120x200 cm

120x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
5 star rating (2) total reviews

As low as 9.998 kr

140x200 cm

140x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
4.44444 star rating (9) total reviews

As low as 9.999 kr

160x200 cm

160x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
4.71429 star rating (7) total reviews

As low as 14.399 kr

180x200 cm

180x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
3.5 star rating (8) total reviews

As low as 14.999 kr

180x210 cm

180x210 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
4.44444 star rating (9) total reviews

As low as 15.999 kr

Skummadrasser med fokus på kvalitet og komfort

Hos Bedre Netter fører vi utelukkende skummadrasser av høy kvalitet. Klassiske skummadrasser med en kjerne av kaldskum gir verken et høyt nivå av støtte eller komfort, og flere er rett og slett av direkte dårlig kvalitet. Derfor har vi hos Bedre Netter bestemt oss for å fokusere utelukkende på andre og bedre skumtyper enn dem du finner i de vanlige modellene. Vi har spesielt valgt å ha skummadrasser av latex i vårt sortiment. Dette valget har vi tatt fordi latex som materiale er særdeles velegnet i skummadrasser.

Latex er et naturlig elastisk materiale, noe som betyr at du på en slik madrass vil få en personlig definert støtte, uavhengig av din liggestilling eller kroppsbygning. Det fungerer slik at jo mer vekt som legges på skummadrassen, jo mer skyver madrassen tilbake. De stedene hvor kroppen din er tyngst når du ligger ned vil derfor bli avlastet mest. Det kan for eksempel være ved skuldrene eller hoftene, og disse trykkpunktene, som er unike for hver enkelt person, støttes på denne måten både individuelt og særdeles omfattende.

Skummadrasser med tilpasset støtte

Latex skummadrasser gir progressiv støtte og tillater dermed en høy grad av bevegelighet, ettersom de ikke formes av kroppsvarmen din, slik eksempelvis Memory Foam-madrasser gjør. Skummadrasser av latex er spesielt gode for å lede bort varme, fuktighet og svette, og dette garanterer deg en konstant behagelig temperatur i sengen din. Dette betyr samtidig at skummadrassen holder seg ren og frisk i mange år fremover. Du vil oppleve at en skummadras av latex tar nøye hensyn til kroppen din og liggestillingen din, og at den vil gjøre dette i mange år fremover. Så med andre ord, er en skummadras av latex den aller beste muligheten - når du har nattesøvnen din som første prioritet.

Hvilken skummadras er den rette for deg?

Hvis du vurderer valget mellom en fjærmadrass og en skummadras, bør du blant annet ha din vekt i betraktning. Hvis du veier over 95 kilo, vil du oftest være best tjent med fjærmadrassen, hvor fjærene kan bli betydelig fastere og dermed gi deg bedre komfort. Veier du under 95 kilo, vil fastheten i en skummadras nesten alltid være mest fordelaktig.

Skummadrasser av latex har ikke bare en veldig lang levetid, men også et enormt høyt komfortnivå. Det er altså ikke bare bakgrunnen for produktet som er interessant, men i enda større grad komforten du opplever ved materialet - naturlig latex er ikke bare behagelig, men helt enormt komfortabelt å ligge på. At den naturlige latexen, som brukes i alle våre skummadrasser, i tillegg også er fuktavledende, langtidsholdbar og fantastisk for sensitiv hud, gjør skummadrasser av latex enda mer interessant.

Våre skummadrasser kommer i et stort utvalg av forskjellige størrelser, slik at du kan finne akkurat den som passer til din seng.

Leter du etter en billig skummadras? Hos oss er de alltid på 'tilbud'

Hos Bedre Netter forstår vi viktigheten av å finne en god skummadras til en overkommelig pris, uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Derfor tilbyr vi en attraktiv løsning som imøtekommer nettopp dette behovet - nemlig fast lav pris.

Selv om vi ikke kjører tilbud på våre skummadrasser, kan vi stolt si at vi alltid tilbyr en billig skummadras i vårt sortiment. Dette betyr at du ikke trenger å vente på et tilbud eller holde øye med salg for å få en god pris på en av våre mange skummadrasser.

  • Skummadrasser er svært elastiske og følger derfor kroppens konturer til punkt og prikke. De gir altså god støtte og komfort, og er dessuten opplagt til regulerbare senger da de også følger sengens bevegelser.

  • Vi anbefaler å velge en skummadrass laget av lateks, da det er et ekstremt elastisk materiale som i tillegg leder varme og fukt vekk fra kroppen. Madrassen vil altså holde seg tørr og temperert hele natten.