Laster...

Polar

Overmadrass Polar
Polar overmadrassen består av en 60 mm høy kjerne i OEKO-TEX®-sertifisert skum med små innebygde grafittpartikler med varmeavledende egenskaper. Det OEKO-TEX®-sertifiserte dekselet har små mikrokapsler i naturlig voks på innsiden, som også sørger for at du ikke overopphetes.
80x200 cm.
Størrelse: 80x200 cm.
1
 • Få på lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Polar
1 2
 • Overmadrass trekk

  Mikrokapsler til unnsetning

  Polar-trekket er varme netters verste fiende, for med sine små mikrokapsler i naturlig voks absorberer dekselet den overflødige kroppsvarmen som forårsaker svette i pannen. Likeledes slipper kapslene varmen når temperaturen synker, og undersiden har anti-skli, slik at overmadrassen blir der hvor den skal være.
  Overmadrass trekk
 • Overmadrass Kerne

  Et behagelig sovemiljø

  Polar-kjernen er en 60 mm høy, elastisk og OEKO-TEX®-sertifisert skumkjerne som, med små innebygde grafittpartikler, hjelper til med å transportere bort overflødig kroppsvarme. Grafittens gode varmeavledende evner sikrer deg et godt temperert sovemiljø natt etter natt.
  Overmadrass Kerne

Slutten på varme netter

Polar-trekket er en skytsengel for deg som opplever forstyrret nattesøvn og våkner opp i en overopphetet sengl med svette i pannen. På innsiden av Polar-dekselet er det festet mikrokapsler i naturlig voks som avkjøler deg når du blir varm, fordi kapslene absorberer kroppsvarme. Likeledes slipper kapslene varmen når du føler deg kald, og du er dermed sikret konstant temperatur når du sover, slik at søvnen ikke forstyrres.
En veltemperert skytsengel

En veltemperert skytsengel

Polar-kjernen vår er en skytsengel sendt fra himmelen til deg, som strever med overopphetede netter hvor du føler deg mer varm enn fantastisk. Polar overmadrassen består av en 60 mm høy OEKO-TEX®-sertifisert skumkjerne som har små grafittpartikler innebygd i seg. Grafitten er en varmeavledende wonderkid som sørger for at din overflødige kroppsvarme blir transportert bort, slik at du kan sove i god, dyp og temperert søvn.

Passer til enhver seng

Vi anbefaler alltid at du velger en overmadrass til sengen, sengerammen eller sovesofaen, men den beste for deg avhenger av søvnbehovet ditt. Derfor passer våre overmadrasser til alle sengetyper, slik at du selv kan velge unike egenskaper. Det eneste du trenger å være sikker på er at målene passer - da er du godt på vei til en god natts søvn.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.
 • Ja, du kan vaske trekket som omgir overmadrassen din. Selve kjernen kan imidlertid ikke vaskes. Det er viktig at trekket vaskes skånsomt med et egnet vaskeprogram, og det anbefales ikke å bruke tørketrommel i etterkant for å beholde formen og størrelsen på trekket.
 • Fordelen med å kjøpe en ekstra overmadrass er at du skåner og beskytter selve overmadrassen din mot slitasje. Rullemadrassen fungerer som et slags 'mellompapir', slik at overmadrassen din ikke blir like skadet av f.eks. fukt og andre uhell. I tillegg er det enklere å vaske en rullemadrass fremfor en overmadrass, og dette er en stor fordel for å sikre et sunt sovemiljø.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

Spesifikasjon av Polar

 • Type
  Overmadrass 80x200
  Leveringstid
  4-10 hverdager
 • Total høyde
  7 cm.
  Overmadrass - kjernehøyde
  60mm
  Kjerne
  50 mm Skumkjernen
  Cover
  Polar
  Vask
  Vaskbart ved 30 grader. Antiskli skal tas av før vask.
 • Høyde
  7 cm.