Skummadrass 160x200

Med en skummadrass i størrelsen 160x200 får du den perfekte madrassen til den lille dobbeltsengen. Våre skummadrasser har en 100% naturlig latexkjerne, som gir deg personlig definert støtte og bevegelsesfrihet under søvnen. Hos Bedre Nætter setter vi en ære i å ha et nøye, men kvalitetssikkert, utvalg slik at du enkelt kan finne en 160x200 skummadrass.

160x200 cm

160x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
4.71429 star rating (7) total reviews

As low as 14.399 kr

Skummadrass 160x200

Hvis du skal ha en ny madrass, vil vi anbefale deg å overveie en skummadrass. Skummadrasser passer deg især om du har rygg- eller korsryggproblemer, idet denne type madrass yter en skånsom og omfattende støtte. Skummadrassene våre i størrelsen 160x200, 180x200 og 180x210 er formet i en kjerne, hvilket betyr, at du unngår den irriterende midt revnen, som det ofte vil være ved andre madrasser i denne størrelsen. Det betyr samtidig at du får en jevn støtte over hele madrassen, og derfor støttes du nøyaktig hvor du har mest bruk for det.

Det er stor forskjell på billige skummadrasser i den bedre enden. Hva det angår skummadrasser, kan det virkelig betale seg, å betale en litt høyere pris. Du kjenner garantert den gule, døde skummen som finnes i mange leirskole madrasser. Disse forhandles dessverre fremdeles mange steder, og derfor er det viktig å være oppmerksom på dette. Hos Bedre Nætter garanterer vi at alle skummadrassene våre er av høy kvalitet. Vi har valgt å investere i nyere og bedre skum former, enn dem du finner i de fleste modellene.

Hvilken skum som er best for deg, avhenger av preferansene dine. Latekskjernen yter en elastisk støtte, hvilket betyr at trykkpunktene dine minimeres. Trykkpunktene er ofte de stedene på kroppen din, hvor vekten sentreres, eksempelvis skuldre, nakke og korsrygg. Disse stedene avlastes betraktelig, og søvnen din forbedres. Vi vet at en god skummadrass vil gjøre underverk for søvnen din. Hvis du har spørsmål, er du naturligvis velkommen til å kontakte oss på chatten, over telefonen eller på vår mail.

  • Skummadrasser 160x200 har den fordel at de er utrolig elastiske og derfor former seg nøyaktig etter kroppen. De gir dermed god støtte og komfort, og elastisiteten gjør at de egner seg godt til regulerbare senger 160x200.

  • Hvis du vil ha en skummadrass 160x200 som leder varme og fuktighet effektivt vekk fra kroppen bør du velge en variant med latekskjerne. Lateks er nemlig et pustende materiale, og madrassen vil derfor holde seg temperert og tørr hele natten.