Skummadrass 180x200

En skummadrass i størrelsen 180x200 er perfekt til deg som leter etter den perfekte madrassen å legge i dobbeltsengen. Våre skummadrasser består av latex, som gir deg personlig definert støtte og bevegelsesfrihet når du sover. Hos Bedre Nætter har vi et nøye, men kvalitetssikkert, utvalg slik at du enkelt kan finne en 180x200 skummadrass som passer deg og dine behov.

180x200 cm

180x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
3.5 star rating (8) total reviews

As low as 14.999 kr

Skummadrass 180x200

Hvis du leter etter en ny madrass i størrelsen 180x200 eller 180x210, er det i høy grad verdt å overveie en skummadrass. Denne typen madrass yter en jevn og skånsom støtte, som du ikke finner i andre madrasser og nettopp derfor er skummadrassene våre særlig egnet til folk med rygg- og korsrygg problemer. Skum gir en gjennomgående støtte over hele madrassen, da skumkjernen går fra en ende til en annen. Det betyr, at du slipper for den irriterende revnen i midten, som du vil oppleve ved to forente madrasser i størrelsen 90x200. Skummadrassen er et opplagt valg, til den som ønsker en sunn og ergonomisk korrekt liggeposisjon.

Hos Bedre Nætter er vi utelukkende online. Det betyr, at vi sparer ved å ikke ha fysiske butikker. I stedet har vi valgt å investere i kvalitetsmadrasser, og det kommer tydelig til uttrykk i sortimentet vårt av skummadrasser. Mange steder forhandler dessverre fremdeles den døde, gule skummen som du kjenner fra eksempelvis leirskoler. Hos Bedre Nætter finner du aldri denne typen. Vi har besluttet oss for å utelukkende føre nyere og bedre skum former, enn dem du finner i de fleste og gammeldagse modellene. Moderne skummadrasser yter en unik støtte, og hos Bedre Nætter har vi valgt markedets beste fyll og kjerne.

Vi anbefaler alltid lateks. Grunnen til dette er, at lateks yter en elastisk støtte som følger kroppskonturene dine og trykkpunkter til perfeksjon. Lateks kjernen er dessuten ventilerende og tillater en bevegelsesfrihet som du ikke vil få i en madrass av for eksempel memory skum.

Hvis du har spørsmål til skummadrassene våre i størrelsen 180x200 eller 180x210, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Det kan du gjøre her på sidens chat funksjon, over telefon eller på vår mailadresse [email protected].

  • Skummadrasser 180x200 har den fordel at de er ekstremt elastiske og dermed tilpasser seg kroppens konturer til punkt og prikke. De gir altså god støtte og komfort, og elastisiteten gjør dem velegnet til regulerbare senger 180x200.

  • Vil du ha en skummadrass 180x200 som leder varme og fuktighet vekk fra kroppen, bør du velge en lateksmadrass. Lateks puster nemlig bedre enn tradisjonelt skum, og madrassen vil derfor holde seg tørr og temperert hele natten.