Laster...

Ovia

Regulerbar seng Model 7030
4.91304 star rating (92) total reviews
180x200 cm.
Størrelse: 180x200 cm.
Brun
Farge: Brun
Fast
Fasthet:
Fast
Fasthet:
Essential Rönd Split
Overmadrass:
Brass
Ben:
Uten Gavl
Sengegavl:
Puff:

Spar opp til 60% på tilbehør ved kjøp av seng

Tilbehør
1
 • I produksjon
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Ovia
Ovia

Vår connoisseur

Det blir ikke bedre enn Ovia, uten tvil. Det er livet på første klasse, det ultimate valget av seng, prikken over i-en, et prakteksemplar og vår creme de la creme. Ovias komfort og støtte er uovertruffen og uforlignelig, og vi har aldri hevet nivået høyere eller vært mer kompromissløse enn da vi laget den – vår connoisseur av en seng.

Produktoversikt

Utforsk Ovia

Forstå våre 7™ komfortsoner
Forstå våre 7™ komfortsoner 1 2 3 4 5
Forstå våre 7™ komfortsoner
 • Overmadrass trekk

  Behandlet med naturlige melkesyrer

  Rönd-trekket er probiotika behandlet med naturlige melkesyrer og er dermed husstøvmiddens verste fiende. Mangelen på husstøvmidd sikrer at trekket har en allergivennlig profil og at du får et sunt sengemiljø. Undersiden er dekket med anti-skli slik at overmadrassen ikke glir rundt omkring på natten.
  Overmadrass trekk
 • Overmadrass

  God støtte med 100% naturlig lateks

  Essential-kjernen er en 60 mm høy OEKO-TEX®-sertifisert kjerne i 100% naturlig lateks. Naturlatexen sikrer en naturlig profil for kjernen, mens dens ekstraordinære gode pusteevne bidrar til å opprettholde et tørt sovemiljø, og dette er grobunnen for god søvn.
  Overmadrass
 • Fjærmadrass

  100 % naturlig Mayan Pulse latekspolstring

  Rundt fjærene har vi plassert 30 mm polstring med vår 100% naturlige Mayan Pulse lateks. Den mest pustende og elastiske polstringen du vil finne, som sørger for å spre kroppsvarmen og forbedre komforten.
  Fjærmadrass
 • 7 Bedre™ zoner

  Ulike fastheter

  Våre madrasser finnes i flere fastheter, da de alle er bygget forskjellig. Ved å justere tykkelsen på fjærene har vi utviklet 3 fastheter som støtter alle vektklasser. Når du velger mellom de ulike fasthetene kan du se vår vektanbefaling på hver enkelt madrass. Fra størrelse 160 og oppover kan du velge to forskjellige fastheter. Da får du to madrasskjerner kombinert i ett trekk.
 • Elevasjonsbunn

  Når kun det beste er godt nok

  Elevasjonsbunnen i Ovia er det beste hele veien, for sånn er Ovia. Rammen, som er laget av massivt tre fra skandinaviske skoger, måler 10 cm i høyden og er utstyrt med fleksible lameller. Rammen bærer bunnen sine to luksuslag med komfortable pocketfjærer. Det hele styres av en usedvanlig kraftig TD5 Adv-elevasjonsmotor fra danske Linak.
Overmadrass

Velg den overmadrassen som passer til deg

Fjærmadrass

Fjærmadrass med individuell fasthet

Fjærmadrass

7 bedre™-soner gir kroppen din optimalisert og optimal støtte

Vi har bygget vår unike 7 bedre™ fjærmadrass med tre forskjellige typer pocketfjærer, som vi omhyggelig har fordelt på de syv sonene til fjærmadrassen. De syv individuelle sonene avlaster hodet, skuldrene, korsryggen og hoftene akkurat der de hver er tyngst og krever derfor mest støtte. Vi har utviklet hoftesonen med 90 % fjærkraft, slik at ryggraden din holder en ergonomisk riktig, rett linje. Ryggen din vil takke deg for det hver kveld.
Fjærmadrass

Velg din egen fasthet

Vi er alle forskjellige og vi har alle forskjellige preferanser. Av den grunn trenger selvfølgelig heller ikke sengene våre ha samme fasthet. Hos oss kan du derfor velge akkurat den fastheten som passer deg. Mange av oss deler også seng med en annen person, så på alle våre senger med bredde 160 cm og over kan du velge en individuell fasthet på hver side av sengen.
Rammemadrass

Rammemadrass med kraftig motor og skandinavisk tre

Rammemadrass

Luksus hele veien rundt

Når kun det beste er godt nok, gjenspeiles dette også i rammemadrassen. Sengens rammemadrass er bygget opp av en ramme i solid, massivt tre fra skandinaviske skoger, som bærer rammemadrassens to lag med pocketfjærer, som gir ekstra dyp støtte og komfort til sengen. Foten og sengegavlen på sengen styres og justeres av en TD5 Adv elevasjonsmotor fra danske Linak, kjent for sine stillegående og ultra slitesterke motorer.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dine fordeler

Vi sover bare godt når du gjør det samme

100-netters risikofri prøveversjon – for din trygghet
100 netters prøveversjon

100-netters risikofri prøveversjon – for din trygghet

Det må være trygt å kjøpe sengen din på nett. Når du kjøper seng hos oss får du alltid 100 netter til å prøve den hjemme. Soverommet ditt er vårt showroom, og sover du dårlig kan du i løpet av de første 100 nettene f.eks. bytte fasthet eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.
Fortsatt i tvil? <br>Prøv SengeMatch™
Sengematch

Fortsatt i tvil?
Prøv SengeMatch™

Det skal være lett å sove godt, men det kan være mye å vurdere når man skal kjøpe en ny seng. Derfor har vi utviklet SengeMatch™, som basert på personlige spørsmål og vår erfaring med mer enn 100 000+ solgte senger, finner og tilpasser en seng som passer deg, din kropp og din økonomi.

Spesifikasjon av Ovia

Ovia
 • Type
  Regulerbar seng 180x200 cm.
  Leveringstid
  25-30 hverdager
  Kolli
  7 stk.
  Største kolli
  B: 92 cm. L: 202 cm.
  Bolster
  Møbeltekstil
 • Rammebrudd
  25 år
  Garanti fjærbrudd
  25 år
  Garanti på Motor
  5 års garanti.
 • Ramme
  10cm Treramme
  Beslag til ben
  Formonteret
 • Fjærer
  Pocket
  Komfortsoner
  7 bedre™ soner
  Polstring
  30 mm Mayan Pulse
  Vendbar
  Ja
 • Overmadrass - kjernehøyde
  60mm
  Total høyde
  7 cm.
  Kjerne
  Naturlatex
  Cover
  Rönd
  Antiskli
  Antiskli innebygget
  Vask
  Vaskbart ved 40 grader. Antiskli skal tas av før vask.
 • Høyde
  69 cm inkl. 12 cm
  Overmadrass
  7 cm
  Bunn
  27 cm.
 • Type
  Stående/Væghængt
  Væghængt højde
  180x108x8 cm
 • Tiltvinkel (elevasjon)
  61° i sengegavlen - 45° i fotenden
  Regulerbar bunn Materiale
  Massivt fyrretræ
  Lameller
  Boxelevation med pocketfjedre
  Motor
  Linak TD5 Advanced
  Fjernkontroll
  Trådløs
  Hevefunksjon
  Hode- og fotende
  Maks belastning (motor)
  130 kg (7000 Newton)
  Madrasstoppere
  Fot- og sidestoppere
 • Original. Overmadrassen har en kjerne av syntetisk lateks og naturlig Pulse-lateks, og trekket er særdeles slitesterkt.
 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.
 • Den har 220 fjærer per m2.
 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".