Mayan

Leveringstid 4-10 hverdager
Varmegrad
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Mayan: Det ansvarlige valget

Mayan: Det ansvarlige valget

I dyne familien vår er Mayan den ansvarsbevisste. Mayan er dynen, som både prioriterer naturlige materialer og bæredyktighet. Dynen er utviklet til ære for den ressursbevisste kunden, og som den eneste dynen i sortimentet vårt bærer Mayan stolt Svanemerket. Med Mayans Naturlige fyll får du en dyne med vekselvirkning. Det betyr, at dynen varmer i kaldt miljø og ventilerer i et varmt miljø - som ute i naturen. Med denne dynen får du derfor en ekte opplevelse av luksuriøs søvn.

Naturlig helt ned til den minste fjæren

Naturlig helt ned til den minste fjæren

For å garantere deg søvn av høyest kvalitet har vi fremstilt Mayan i det fineste naturlige fyllet. 90% av dynens innhold består av nye, europeiske moskusdun. Dunene er kjent for å ha en god isoleringsevne, som gjør dynen lett og myk. De siste 10% av dynens innhold består av førsteklasses småfjær, som gir en god støttende effekt. Tilsammen gir det dynen en bæreevne på 11. Bæreevnen er et uttrykk for dunenes evne til å holde på varmen og lede overflødig fukt bort, og Mayans bæreevne på 11 er dermed et kvalitetsstempel.
Din garanti for en sunn dyne

Din garanti for en sunn dyne

Det er ikke uten grunn, at vi kaller Mayan for vår mest miljøriktige dyne. Til Mayan er vi nemlig særlig stolte over å kunne vise Svanemerket frem. Denne sertifiseringen forteller, at varen er blant de minst miljøbelastende i den pågjeldende varegruppen. Dessuten er Mayan stolt bærer av både Downafresh, NOMITE® og OEKO-TEX®-merkene. Alle disse merkene gjør Mayan til en enormt bæredyktig og allergivennlig dyne, som er like velegnet til små barn som voksne. Den er både fri for husstøvmidd og kjemi.
En varmegrad for alle typer

En varmegrad for alle typer

Uansett om du hører til dem, som ligger og koker i sengen eller fryser for et godt ord, kan du få glede av Mayan, som kommer i tre forskjellige varme kategorier. Den varme dynen er ideel til vinterbruk, eller til deg som lett fryser om natten. Lun fungerer godt som helårsdyne for de fleste. Sval er den opplagte sommerdynen, eller til deg som ofte har det varmt om natten. Likegyldig hvilket behov du har, vil det i Mayan være en variant, som passer til deg.

Ofte stilte spørsmål til Mayan Dyne

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Mayan Dyne. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Vi anbefaler at du vasker dynen din to ganger om året. Hvis du har tendens til å svette mye om natten, kan du med fordel lufte dynen din daglig. Alle våre dyner er så pustbare, at svette og fukt kan fordampe uten problemer. Når du lufter dynen din skal det alltid skje i skyggen, da dunene ellers vil tørke ut og miste isoleringsevnen.

 • Du burde alltid vaske dynen din på 60 grader, og unngå å bruke skyllemiddel. For at dundynen ikke skal klumpe seg sammen og miste spenstighet, er et tips å vaske den sammen med tennisballer. Etter vask er det viktig at du hiver dynen i tørketrommelen på en medium varm temperatur i stedet for å henge den til tørk.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08

Spesifikasjon av Mayan

Leveringstid 4-10 hverdager
Fylltype 90% nye, hvite europeiske moskusdun / 10% småfjær.
Fyllvekt 260 g / 500 g / 825 g
Bæreevne 11
Fyllets opprinnelse Europa
Produsert i Danmark
Konstruktion Sydd I kassetter med kanalvegg.
Bolster 100% økologisk bomullscambric Ne60/60
Kanter Uten kantbånd.
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkjent
NOMITE Allergivennlig - Fri for husstøvmider
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
Svanemerket Ja
Vask Kan vaskes ved 60 grader. Skal tørkes i tørketrommel. Varmegrad.
Garanti 10 års garanti
Type Dyne 140x220

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering