Laster...
Tilbudet utløper om
:
:
:

Polar

Hodepute
4.5 star rating (2) total reviews
Lav - 50x70
Højde:

Spar 30% på sengesett ved kjøp av pute

Tilbehør
1
 • Få på lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Polar
Hodepute

Polar

Det er nesten ikke noe verre, ikke sant? Enn å våkne opp med svett nakke fordi du har vært altfor altfor varm mens du har sovet. Polar dunputen vår kan avverge den typen natteskrekk. Innsiden av puten er dekket med små mikrokapsler i naturlig voks som leder bort kroppsvarmen, slik at du kan sove rolig, uforstyrret og helt temperert.

Produktoversikt

Utforsk Polar

2 3 1
 • Ytre kamre

  Din nakkes nye favorittsted

  Putens to ytre kamre består av Downpass-sertifiserte 70% dun og 30% småfjær. De mange dunene gjør puten myk og fluffy, og sammen med fjærene bidrar de med god komfort og støtte til nakken din.
 • Indre kammer

  En pute som ikke klasker sammen

  Putens indre kammer består av 85% småfjær og 15% fjær, som alle er Downpass-sertifiserte. De mange småfjærene sikrer puten god, stabil høyde, slik at den ikke klapper sammen når du legger hodet på den. Fjærene bidrar også til at puten ikke blir for slapp over tid.
 • Putevar

  Magisk 'phase change material'

  Putens fjær og dun er pakket inn i et putevar i 100% bomull som er OEKO-TEX®-sertifisert (klasse 1). På innsiden er det påsatt små mikrokapsler i naturlig voks, som endrer form fra fast til flytende når temperaturen stiger, og dermed leder varme bort fra kroppen.
  Putevar
Polar

Kølende valget

Tre støttekamre
Komplett komfort

Tre støttekamre

Vår varmeavledende Polar-hodepute er delt inn i tre kamre som sørger for at du får optimal støtte og komfort for nakken gjennom natten. Det midterste kammeret inneholder fine småfjær, mens de to ytterste kamrene består av rene, fine moskusdun. Fyllet i vår Polar-hodepute er omgitt av et putetrekk i 100% bomull med varmeavledende materiale på den ene siden.
Wow, det er varmt

For de av dere som har det varmt om natten

Vår Polar-hodepute er som sendt fra nattehimmelen for deg som har det varmt om natten. Den ene siden av Polar-hodeputens overflate er dekket med små mikrokapsler som består av et spesielt 'phase change material'. Dette materialet aktiveres og endrer form fra fast til flytende når kroppstemperaturen stiger - og det er nettopp dette flytende materialet som leder kroppsvarmen vekk, og dermed gir Polar sin varmeavledende effekt.
 
Fri for kjemikalier
Ro i sovehjertet

Fri for kjemikalier

Polar-puten er OEKO-TEX®-sertifisert (standard 100), som sikrer deg at puten er fri for helseskadelige kjemikalier. I tillegg er puten Downpass-sertifisert. Det betyr at dunene kommer fra sporbar avl hvor dyrevelferd og etikk er høyt prioritert - du kan med trygghet og ro i hjertet lukke øynene på vår Polar-hodepute.
 
Polar — kjølevalget
Søvnlinje

Polar — kjølevalget

Polar-søvnlinjen er for deg som lider av svette og alt for varme netter, men har varme drømmer om veltemperert søvn. Våre Polar-produkter er utviklet for å holde kroppstemperaturen konstant og gi et behagelig sovemiljø som uforstyrret og god søvn trives i. Du finner et bredt utvalg av Polar-produkter i vårt sortiment, som f.eks. sengetøy, laken, dyner, puter og overmadrasser.
 
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Polar

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Bæreevne
  Yderkamre: 11 / Kerne: 6
  Fyllvekt
  550 g/ 700 g/ 850 g
  Bolster
  100% bomullscambric Ne60/60
  Vask
  Trekket kan vaskes ved 60 grader.
  Type
  Hodepute 50x70
  Kantbånd
  Hvit sateng
 • NOMITE
  Allergivennlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkjent
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier