• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Lange Dyner 140x220

Shopping Options

Kategori
Varme
 1. Sval (4)
 2. Lun (6)
 3. Varm (4)
Duntype
 1. Gåsedun (6)
 2. Moskusdun (5)
 3. Andedun (3)
Mærke
 1. Ringsted Dun (5)
 2. Temprakon (3)
 3. by BN (6)
Pris
 1.  
  kr2499
  kr13399
Bæreevne
 1. Bæreevne 10 (3)
 2. Bæreevne 11 (5)
 3. Bæreevne 12 (4)
 4. Bæreevne 13 (2)
14 Item(s)
14 Item(s)

Lange dyner - 140x220

 

Har du for lange ben til en enkeltdyne i 140x200, og på grunn av dette ofte havner utenfor dynen? Vi fører et stort utvalg lange dyner i 140x220, så du slipper å våkne med kalde ben. Det er lagt til ekstra lengde til de som behøver det. Lange dyner adresseres oftest til personer på over 1.85 cm, da høyere personer naturligvis har større tendens til å våkne med benene utenfor dynen.

Utvalget av de lange dynene du kan se over, har et vidt spenn – både kvalitetsmessig og prismessig, og dette skyldes bl.a. at det forekommer forskjell på innholdet i dynene, men også polstringen varierer fra dyne til dyne. F.eks. inneholder ”Trio” dynen 90% andedun og 10% småfjær. Dette gjør den til en prisvennlig dyne, da andedun ligger i lavenden av prisskalaen. Hvis du i motsetning til dette, du er på utkikk etter luksus, skal du investere i ”Nattergalen” som består av 100% europeiske gåsedun. Polstringen utgjør den store forskjellen mellom ”Trio” og ”Nattergalen”. Nattergalen er f.eks. med mønstret silke som gir en langt bedre og komfortabel opplevelse av dynen som helhet. Men hvis man tar på et dynetrekk i høy kvalitet, påvirker det søvnkvaliteten mindre om dynen er med silke eller med alminnelig bomullspolstring. Dette vil si at hvis du ”bare” ser etter en dyne i høy kvalitet, kan du gå på jakt i sortimentet vårt etter de billigere modellene. Hvis du derimot ser etter luksus og eksklusivitet, vil vi anbefale å bevege seg opp i den dyrere enden, hvor du virkelig får valuta for pengene.

For å gjøre det lett for deg som kunde, er dynene oppdelt i 3 varmegrader:

Sval: Dynen som passer til sommervær, der temperaturen er stigende.

Lun: Helårsdynen som du som sagt kan bruke fra sommer til sommer.

Varm: Vinterdynen som sørger for at du holder varmen i de kalde månedene, hvor det ofte er kaldere i soverommet enn normalt.