Skummadrass 90x200

Skummadrass 90x200

1 Produkt

 1. Mayan Latex
  Mayan Latex - 90x200 cm.
  • Allergivennlig Allergivennlig
  • Utviklet av BN Utviklet av BN
  • Naturlig lateks Naturlig lateks
  • Gratis levering Gratis levering

  As low as 5 499,00 kr

  Leveringstid 8-15 hverdager

1 Produkt

Skummadrass 90x200

Hos Bedre Nætter forhandler vi et bredt utvalg av førsteklasses skummadrasser. En ekte skummadrass av høy kvalitet kan forbedre søvnen din betraktelig. Det krever kun, at du holde deg bort fra de billige, gammeldags skummadrassene og er oppmerksom på, at din nye madrass er av høy kvalitet. Hvis du ser på de klassiske gammeldags skummadrassene, er det primært en død skum som blir brukt i disse. Død skum tilpasser seg ikke ligge posisjonen din og yter derfor ikke noen reell støtte, hvorfor du ikke får noe komfort ut av en slik madrass. Tidene har endret seg, og hos Bedre Nætter har vi besluttet oss for å utelukkende fokusere på andre og bedre skum former, enn de du finner i de fleste modellene.

En skummadrass kan helt klart være av høy kvalitet og gjøre underverk for søvnen din. Skummadrasser har steget kraftig i popularitet i de seneste årene, blant annet fordi madrassene har en god effekt på folk med ryggproblemer. Skummadrasser kan være ideelt hvis du har ryggproblemer, fordi madrassene tilpasser seg din personlige liggeposisjon og tillater en høy grad av bevegelsesfrihet.

Her hos Bedre Nætter har vi også valgt å fokusere på lateks som skummadrass, da du får en klart bedre støtte og komfort med denne skum typen, sammenlignet med alminnelig skum. Lateks er et elastisk produkt, som vil si at den gir seg etter vekten din og presser opp der den mottar vekt.

Populære latexmadrasser

En skummadras av lateks ventilerer i en langt høyere grad, enn for eksempel en skummadrass av memory skum. Skummadrasser av lateks har en ventilasjon, som gjør at denne typen skummadrassen har en ekstremt lang holdbarhet. En sunn skummadrass av lateks bidrar på den måten til et sunt klima på soverommet.

Vi anbefaler dessuten at man investerer i en medfølgende overmadrass når man kjøper en skummadrass. Overmadrassen vil samarbeide med skummadrassen, så du får skummadrassens avlastende kvaliteter, imens overmadrassen tar all slitasjen. Det kan vi kun anbefale.

Hvis du har spørsmål til våre skummadrasser i størrelsen 90x200, til våre overmadrasser eller hvilket som helst annet produkt, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Det kan du gjøre direkte på vår chat, over mail eller på telefonen, hvor våre dyktige medarbeidere er klar til å hjelpe deg.

Hos Bedre Netter får du alltid

Produkter designet for å gi deg en bedre nattesøvn, bygget med bærekraftige materialer som støtter alle mulige kroppstyper. For oss er Bedre Netter ikke bare et navn, men også et løfte.

 • 100 netters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dager. Hvis du ikke sover fantastisk i den, henter vi sengen igjen og du får pengene tilbake.* *Les mer.

 • Designet i Danmark

  Alle sengene våre er utviklet av produktteamet vårt i Danmark. Produksjonen foregår på nøye utvalgte fabrikker i Danmark og Belgia.

 • Sov godt og grønt

  Vi prioriterer en bærekraftig produksjon og naturlige materialer. Derfor er sengene våre bra for både deg og jordkloden vår.

 • Gratis ombytting

  Vi bytter fastheten i madrassen din gratis de første 100 dagene. Den gamle madrasskjernen doneres til et veldedig formål.

 • Fantastisk kundeservice

  Har du noen spørsmål? Eller synes du at det er vanskelig å velge? Vår gjeng av dedikerte søvnspesialister sitter klare til å hjelpe deg hver dag fra kl. 9-23.

 • Gratis levering

  Vi leverer alltid gratis til adressen din. Trenger du hjelp med oppbæring eller montering, har du mulighet for å velge dette i kassen.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering