Skummadrass 90x200

En skummadrass i størrelsen 90x200 er perfekt til deg som sover alene, men som allerede har en sengeramme. Med en av våre skummadrasser i sengen, får du en skånsom men personlig definert støtte. Hos Bedre Nætter setter vi en ære i å ha et nøye utvalg av skummadrasser i høy kvalitet til en skarp pris, slik at du enkelt kan finne en skummadrass i størrelsen 90x200 som matcher deg.

90x200 cm

90x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
4.86667 star rating (15) total reviews

As low as 7.999 kr

Skummadrass 90x200

Hos Bedre Nætter forhandler vi et bredt utvalg av førsteklasses skummadrasser i størrelsene 80x200 og 90x200 for en enkeltseng . En ekte skummadrass av høy kvalitet kan forbedre søvnen din betraktelig. Det krever kun, at du holde deg bort fra de billige, gammeldags skummadrassene og er oppmerksom på, at din nye madrass er av høy kvalitet. Hvis du ser på de klassiske gammeldags skummadrassene, er det primært en død skum som blir brukt i disse. Død skum tilpasser seg ikke ligge posisjonen din og yter derfor ikke noen reell støtte, hvorfor du ikke får noe komfort ut av en slik madrass. Tidene har endret seg, og hos Bedre Nætter har vi besluttet oss for å utelukkende fokusere på andre og bedre skum former, enn de du finner i de fleste modellene.

En skummadrass kan helt klart være av høy kvalitet og gjøre underverk for søvnen din. Skummadrasser har steget kraftig i popularitet i de seneste årene, blant annet fordi madrassene har en god effekt på folk med ryggproblemer. Skummadrasser kan være ideelt hvis du har ryggproblemer, fordi madrassene tilpasser seg din personlige liggeposisjon og tillater en høy grad av bevegelsesfrihet.

Her hos Bedre Nætter har vi også valgt å fokusere på lateks som skummadrass, da du får en klart bedre støtte og komfort med denne skum typen, sammenlignet med alminnelig skum. Lateks er et elastisk produkt, som vil si at den gir seg etter vekten din og presser opp der den mottar vekt.

Populære latexmadrasser

En skummadras av lateks ventilerer i en langt høyere grad, enn for eksempel en skummadrass av memory skum. Skummadrasser av lateks har en ventilasjon, som gjør at denne typen skummadrassen har en ekstremt lang holdbarhet. En sunn skummadrass av lateks bidrar på den måten til et sunt klima på soverommet.

Vi anbefaler dessuten at man investerer i en medfølgende overmadrass når man kjøper en skummadrass. Overmadrassen vil samarbeide med skummadrassen, så du får skummadrassens avlastende kvaliteter, imens overmadrassen tar all slitasjen. Det kan vi kun anbefale.

Hvis du har spørsmål til våre skummadrasser i størrelsen 80x200 eller 90x200, til våre overmadrasser eller hvilket som helst annet produkt, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Det kan du gjøre direkte på vår chat, over mail eller på telefonen, hvor våre dyktige medarbeidere er klar til å hjelpe deg.

  • Skummadrasser 90x200 er svært fleksible og følger derfor kroppens former til punkt og prikke. De gir altså både god støtte og komfort, og er dessuten opplagte til regulerbare senger 90x200.

  • Det er lurt å velge en skummadrass 90x200 med en kjerne av lateks. Lateks er nemlig et ekstremt elastisk materiale som også avleder varme og fuktighet fra kroppen, så madrassen holder seg tørr og temperert.