Skummadrass 90x200

Skummadrass 90x200
View as Grid List

2 Produkter

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 90x200 cm.

  As low as kr 4 799,00

  Leveringstid 24-32 virkedager
 2. Mayan Green Latex
  Mayan Green Latex - 90x200 cm.

  As low as kr 11 099,00

  Leveringstid 24-32 virkedager
View as Grid List

2 Produkter

per page

Skummadrass 90x200

Hos Bedre Nætter forhandler vi et bredt utvalg av førsteklasses skummadrasser. Hvis du ser på de klassiske gammeldagse skummadrassene så var det hovedsakelig dødskum som ble brukt, hvor du ikke fikk noen særlig støtte eller komfort ut av madrassen. Tidene har endret seg og idag kan man finne mange forskjellige skummadrasser, og de mest populære idag er Dunlopillo og Tempur, som henholdsvis bruker Latex og Memory Foam.

Hos Bedre Nætter har vi også valgt å fokusere på disse to typene skummadrasser, da du får bedre støtte og komfort med disse enn alminnelig skum. Det er også en klar forskjell mellom de to variantene, Latex er et elastisk produkt som gir seg etter vekten og det presset den mottar, mens Memory Foam bruker kroppsvarmen din, holder på den og ettersom den blir varmere blir den også mykere så du "synker" ned i madrassen.

Latex er dog den mest populære skummadrassen vi forhandler hos oss. Dette fordi vi opplever at mange av våre kunder er varme om natten, og det derfor er feil å velge en Memory Foam, da skummet holder på kroppsvarmen og ikke puster like godt som en latex madrass. 

Du kan også velge å bruke en toppmadrass til din nye madrass, da forlenger du også levetiden.