Skummadrass 80x200

Skummadrass 80x200
View as Grid List

2 Produkter

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 80x200 cm.

  As low as kr 4 649,00

  Leveringstid 28-40 virkedager
 2. Mayan Latex
  Mayan Latex - 80x200 cm.

  As low as kr 11 098,00

View as Grid List

2 Produkter

per page

Skummadrass 80x200

En skummadrass er det ideelle valget for deg med ryggproblemer eller hvis du ikke ønsker fjær i madrassen din. Det er et større steg i kvaliteten på skummadrasser, enn det er ved vanlige fjærmadrasser. Først og fremst finnes det de helt klassiske skummadrassene som vi kjenner fra leirskolen o.l. I disse madrassene er det et gulaktig skum som ikke holder i lang tid. Dette skummet vil heller ikke gi kroppen din noe form for støtte eller komfort. Vi har derfor i Bedre Nætter valgt å unngå denne formen for skummadrass.

Vi har et bredt utvalg, men det største fokuset er på latex. Latex er et materiale som vanligvis utvinnes fra gummitrær. Deretter brukes de til å fremstille madrasser på grunn av de særegne egenskapene de har i elastisitet. Dermed gir madrassen kroppen din en støtte som avhenger av hvor presset plasseres på madrassen. Selve opplevelsen av en skummadrass med latex kan sammenlignes med en vannseng, ved at du får en effekt med en gang du legger deg ned på sengen.

Det er en god ide å bruke en overmadrass sammen med skummadrassen. Dette vil forlenge levetiden på madrassen din, samtidig som du vil få den ekstra støtten og komforten du trenger.