Skummadrass 80x200

Skummadrass 80x200
View as Grid List

2 Produkter

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 80x200 cm.

  As low as kr 4 649,00

  Leveringstid 28-40 virkedager
 2. Mayan Latex
  Mayan Latex - 80x200 cm.

  As low as kr 6 998,00

  Leveringstid 16-24 virkedager
View as Grid List

2 Produkter

per page

Skummadrass 80x200

En skummadrass kan være ideel til deg med ryggproblemer. Skummadrasser yter en skånsom støtte, som du ikke får i en madrass med fjærer. Hos Bedre Nætter fører vi især skummadrasser av lateks, idet lateks er et elastisk materiale som gir en personlig defineret støtte. Hvis du har ryggproblemer, eller andre skavanker, vil en skummadrass av lateks tilpasse seg vekten og kroppsbygningen din. Elastisiteten i madrassen avlaster deg der du veier mest, hvilket betyr at trykkpunktene dine minimeres. Trykkpunktene er de stedene hvor du irriteres i løpet av natten, og som tvinger deg til å våkne opp og justere posisjonen din. Det unngår du med en kvalitetsmadrass. 

Skummadrasser er i den eksklusive enden av skalaen, og det er større spring i kvaliteten av skummadrasser, enn det er ved alminnelige fjær-og rammemadrasser. Vi kjenner alle de helt klassiske skummadrassene fra leirskoler og lignende, hvor skumkjernen i madrassen er en gul, død skum, som ikke gir kroppen noe form for komfort eller støtte. Denne typen skum finner du i mange billige skummadrasser, men aldri hos Bedre Nætter. Vi har besluttet utelukkende å fokusere på andre og bedre skum former enn dem du finner i de fleste modellene.

Skummadrassene våre tilpasser seg behovene dine, og garanterer bevegelsesfrihet. Trykkpunktene dine minskes, og samtidig tillater madrassens elastisitet at du kan bevege deg enkelt og fritt hele natten. Gode skummadrasser er ikke bare behagelig å ligge på, de er helt enormt behagelige. Det kan klart anbefales å investere i en ordentlig skummadrass.

Bedre Nætter elsker lateks

Hvis du ser i utvalget vårt, er det ganske bredt - men den klare fokus er på lateks. Lateks er et materiale som typisk utvinnes fra gummitrær, hvor det etterfølgende brukes til å fremstille madrasser på grunn av lateks sin meget særegne elastiske egenskaper. Det betyr, at lateks madrassen støtter deg der du veier mest. Opplevelsen av å sove på en skummadrass med lateks kan sammenlignes med vannsenger, hvor du får en effekt med det samme du plasserer deg på sengen. 

Hos Bedre Nætter anbefaler vi at man investerer i en overmadrass sammen med skummadrassen. En god overmadrass samarbeider med skummadrassen din, så du får den behagelige støtten fra skummadrassen, imens overmadrassen tar størstedelen av slitasjen. Det er naturligvis billigere å kjøpe en ny overmadrass fremfor en ny skummadrass, og derfor anbefaler vi denne kombinasjonen. 

Hvis du har spørsmål til skummadrassene våre i størrelsen 80x200, er du alltid velkommen til å kontakte oss, enten på vår mail kontakt@bedrenaetter.no, over telefon eller direkte på chatten her på siden.