Skummadrass 80x200

Med en 80x200 skummadrass får du akkurat den plassen du trenger for å sove godt om natten, hvis du sover alene. Hos Bedre Nætter setter vi en ære i å kunne tilby deg en 80x200 skummadrass i den aller høyeste kvaliteten til den aller beste prisen. Derfor har vi et nøye utvalg som gjør det enkelt å finne en skummadrass i størrelsen 80x200.

80x200 cm

80x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
4.75 star rating (4) total reviews

As low as 7.998 kr

Skummadrass 80x200

En skummadrass kan være ideel til deg med ryggproblemer. Skummadrasser yter en skånsom støtte, som du ikke får i en madrass med fjærer. Hos Bedre Nætter fører vi især skummadrasser av lateks, idet lateks er et elastisk materiale som gir en personlig defineret støtte. Hvis du har ryggproblemer, eller andre skavanker, vil en skummadrass av lateks tilpasse seg vekten og kroppsbygningen din. Elastisiteten i madrassen avlaster deg der du veier mest, hvilket betyr at trykkpunktene dine minimeres. Trykkpunktene er de stedene hvor du irriteres i løpet av natten, og som tvinger deg til å våkne opp og justere posisjonen din. Det unngår du med en kvalitetsmadrass.

Skummadrasser er i den eksklusive enden av skalaen, og det er større spring i kvaliteten av skummadrasser, enn det er ved alminnelige fjær-og rammemadrasser. Vi kjenner alle de helt klassiske skummadrassene fra leirskoler og lignende, hvor skumkjernen i madrassen er en gul, død skum, som ikke gir kroppen noe form for komfort eller støtte. Denne typen skum finner du i mange billige skummadrasser, men aldri hos Bedre Nætter. Vi har besluttet utelukkende å fokusere på andre og bedre skum former enn dem du finner i de fleste modellene.

Skummadrassene våre tilpasser seg behovene dine, og garanterer bevegelsesfrihet. Trykkpunktene dine minskes, og samtidig tillater madrassens elastisitet at du kan bevege deg enkelt og fritt hele natten. Gode skummadrasser er ikke bare behagelig å ligge på, de er helt enormt behagelige. Det kan klart anbefales å investere i en ordentlig skummadrass.

Bedre Nætter elsker lateks

Hvis du ser i utvalget vårt, er det ganske bredt - men den klare fokus er på lateks. Lateks er et materiale som typisk utvinnes fra gummitrær, hvor det etterfølgende brukes til å fremstille madrasser på grunn av lateks sin meget særegne elastiske egenskaper. Det betyr, at lateks madrassen støtter deg der du veier mest. Opplevelsen av å sove på en skummadrass med lateks kan sammenlignes med vannsenger, hvor du får en effekt med det samme du plasserer deg på sengen.

Hos Bedre Nætter anbefaler vi at man investerer i en overmadrass sammen med skummadrassen. En god overmadrass samarbeider med skummadrassen din, så du får den behagelige støtten fra skummadrassen, imens overmadrassen tar størstedelen av slitasjen. Det er naturligvis billigere å kjøpe en ny overmadrass fremfor en ny skummadrass, og derfor anbefaler vi denne kombinasjonen.

Hvis du har spørsmål til skummadrassene våre i størrelsen 80x200 eller 90x200, er du alltid velkommen til å kontakte oss, enten på vår mail [email protected], over telefon eller direkte på chatten her på siden.

  • Skummadrasser 80x200 er utrolig elastiske og følger derfor kroppen din til punkt og prikke. De gir altså svært god støtte og komfort, og er ideelle til regulerbare senger 80x200 da de også følger sengens bevegelser.

  • Vi anbefaler å velge en skummadrass 80x200 med latekskjerne. Lateks er nemlig et særdeles elastisk materiale som i tillegg leder varme og fukt vekk fra kroppen, så madrassen holder seg tørr og temperert hele natten.