Skummadrass 80x200

Skummadrass 80x200

1 Produkt

 1. Mayan Latex
  Mayan Latex - 80x200 cm.
  • Allergivennlig Allergivennlig
  • Utviklet av BN Utviklet av BN
  • Naturlig lateks Naturlig lateks
  • Gratis levering Gratis levering

  As low as 5 399,00 kr

  Leveringstid 8-15 hverdager

1 Produkt

Skummadrass 80x200

En skummadrass kan være ideel til deg med ryggproblemer. Skummadrasser yter en skånsom støtte, som du ikke får i en madrass med fjærer. Hos Bedre Nætter fører vi især skummadrasser av lateks, idet lateks er et elastisk materiale som gir en personlig defineret støtte. Hvis du har ryggproblemer, eller andre skavanker, vil en skummadrass av lateks tilpasse seg vekten og kroppsbygningen din. Elastisiteten i madrassen avlaster deg der du veier mest, hvilket betyr at trykkpunktene dine minimeres. Trykkpunktene er de stedene hvor du irriteres i løpet av natten, og som tvinger deg til å våkne opp og justere posisjonen din. Det unngår du med en kvalitetsmadrass.

Skummadrasser er i den eksklusive enden av skalaen, og det er større spring i kvaliteten av skummadrasser, enn det er ved alminnelige fjær-og rammemadrasser. Vi kjenner alle de helt klassiske skummadrassene fra leirskoler og lignende, hvor skumkjernen i madrassen er en gul, død skum, som ikke gir kroppen noe form for komfort eller støtte. Denne typen skum finner du i mange billige skummadrasser, men aldri hos Bedre Nætter. Vi har besluttet utelukkende å fokusere på andre og bedre skum former enn dem du finner i de fleste modellene.

Skummadrassene våre tilpasser seg behovene dine, og garanterer bevegelsesfrihet. Trykkpunktene dine minskes, og samtidig tillater madrassens elastisitet at du kan bevege deg enkelt og fritt hele natten. Gode skummadrasser er ikke bare behagelig å ligge på, de er helt enormt behagelige. Det kan klart anbefales å investere i en ordentlig skummadrass.

Bedre Nætter elsker lateks

Hvis du ser i utvalget vårt, er det ganske bredt - men den klare fokus er på lateks. Lateks er et materiale som typisk utvinnes fra gummitrær, hvor det etterfølgende brukes til å fremstille madrasser på grunn av lateks sin meget særegne elastiske egenskaper. Det betyr, at lateks madrassen støtter deg der du veier mest. Opplevelsen av å sove på en skummadrass med lateks kan sammenlignes med vannsenger, hvor du får en effekt med det samme du plasserer deg på sengen.

Hos Bedre Nætter anbefaler vi at man investerer i en overmadrass sammen med skummadrassen. En god overmadrass samarbeider med skummadrassen din, så du får den behagelige støtten fra skummadrassen, imens overmadrassen tar størstedelen av slitasjen. Det er naturligvis billigere å kjøpe en ny overmadrass fremfor en ny skummadrass, og derfor anbefaler vi denne kombinasjonen.

Hvis du har spørsmål til skummadrassene våre i størrelsen 80x200, er du alltid velkommen til å kontakte oss, enten på vår mail kontakt@bedrenaetter.no, over telefon eller direkte på chatten her på siden.

Hos Bedre Netter får du alltid

Produkter designet for å gi deg en bedre nattesøvn, bygget med bærekraftige materialer som støtter alle mulige kroppstyper. For oss er Bedre Netter ikke bare et navn, men også et løfte.

 • 100 netters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dager. Hvis du ikke sover fantastisk i den, henter vi sengen igjen og du får pengene tilbake.* *Les mer.

 • Designet i Danmark

  Alle sengene våre er utviklet av produktteamet vårt i Danmark. Produksjonen foregår på nøye utvalgte fabrikker i Danmark og Belgia.

 • Sov godt og grønt

  Vi prioriterer en bærekraftig produksjon og naturlige materialer. Derfor er sengene våre bra for både deg og jordkloden vår.

 • Gratis ombytting

  Vi bytter fastheten i madrassen din gratis de første 100 dagene. Den gamle madrasskjernen doneres til et veldedig formål.

 • Fantastisk kundeservice

  Har du noen spørsmål? Eller synes du at det er vanskelig å velge? Vår gjeng av dedikerte søvnspesialister sitter klare til å hjelpe deg hver dag fra kl. 9-23.

 • Gratis levering

  Vi leverer alltid gratis til adressen din. Trenger du hjelp med oppbæring eller montering, har du mulighet for å velge dette i kassen.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering