Skummadrass 80x200

Med en 80x200 skummadrass får du akkurat den plassen du trenger for å sove godt om natten, hvis du sover alene. Hos Bedre Nætter setter vi en ære i å kunne tilby deg en 80x200 skummadrass i den aller høyeste kvaliteten til den aller beste prisen. Derfor har vi et nøye utvalg som gjør det enkelt å finne en skummadrass i størrelsen 80x200.

Mayan Latex

Mayan Latex - 80x200 cm.

 • Utviklet av BN Utviklet av BN
 • Allergivennlig Allergivennlig
 • Naturlig lateks Naturlig lateks
 • Gratis levering op til postnummer 7500 Gratis levering op til postnummer 7500

As low as 7.998,00 kr

Se produkt
Leveringstid 12-20 hverdager
Velg størrelse

1 Produkt

 1. Mayan Latex
  DK, NO - Fast Lav Pris
  Mayan Latex ‐ Skummadrass 80x200
  • Utviklet av BN Utviklet av BN
  • Allergivennlig Allergivennlig
  • Naturlig lateks Naturlig lateks
  • Gratis levering op til postnummer 7500 Gratis levering op til postnummer 7500

  As low as 7.998,00 kr

  Se produkt
  Leveringstid 12-20 hverdager

1 Produkt

Skummadrass 80x200

En skummadrass kan være ideel til deg med ryggproblemer. Skummadrasser yter en skånsom støtte, som du ikke får i en madrass med fjærer. Hos Bedre Nætter fører vi især skummadrasser av lateks, idet lateks er et elastisk materiale som gir en personlig defineret støtte. Hvis du har ryggproblemer, eller andre skavanker, vil en skummadrass av lateks tilpasse seg vekten og kroppsbygningen din. Elastisiteten i madrassen avlaster deg der du veier mest, hvilket betyr at trykkpunktene dine minimeres. Trykkpunktene er de stedene hvor du irriteres i løpet av natten, og som tvinger deg til å våkne opp og justere posisjonen din. Det unngår du med en kvalitetsmadrass.

Skummadrasser er i den eksklusive enden av skalaen, og det er større spring i kvaliteten av skummadrasser, enn det er ved alminnelige fjær-og rammemadrasser. Vi kjenner alle de helt klassiske skummadrassene fra leirskoler og lignende, hvor skumkjernen i madrassen er en gul, død skum, som ikke gir kroppen noe form for komfort eller støtte. Denne typen skum finner du i mange billige skummadrasser, men aldri hos Bedre Nætter. Vi har besluttet utelukkende å fokusere på andre og bedre skum former enn dem du finner i de fleste modellene.

Skummadrassene våre tilpasser seg behovene dine, og garanterer bevegelsesfrihet. Trykkpunktene dine minskes, og samtidig tillater madrassens elastisitet at du kan bevege deg enkelt og fritt hele natten. Gode skummadrasser er ikke bare behagelig å ligge på, de er helt enormt behagelige. Det kan klart anbefales å investere i en ordentlig skummadrass.

Bedre Nætter elsker lateks

Hvis du ser i utvalget vårt, er det ganske bredt - men den klare fokus er på lateks. Lateks er et materiale som typisk utvinnes fra gummitrær, hvor det etterfølgende brukes til å fremstille madrasser på grunn av lateks sin meget særegne elastiske egenskaper. Det betyr, at lateks madrassen støtter deg der du veier mest. Opplevelsen av å sove på en skummadrass med lateks kan sammenlignes med vannsenger, hvor du får en effekt med det samme du plasserer deg på sengen.

Hos Bedre Nætter anbefaler vi at man investerer i en overmadrass sammen med skummadrassen. En god overmadrass samarbeider med skummadrassen din, så du får den behagelige støtten fra skummadrassen, imens overmadrassen tar størstedelen av slitasjen. Det er naturligvis billigere å kjøpe en ny overmadrass fremfor en ny skummadrass, og derfor anbefaler vi denne kombinasjonen.

Hvis du har spørsmål til skummadrassene våre i størrelsen 80x200 eller 90x200, er du alltid velkommen til å kontakte oss, enten på vår mail [email protected], over telefon eller direkte på chatten her på siden.

 • Skummadrasser 80x200 er utrolig elastiske og følger derfor kroppen din til punkt og prikke. De gir altså svært god støtte og komfort, og er ideelle til regulerbare senger 80x200 da de også følger sengens bevegelser.

 • Vi anbefaler å velge en skummadrass 80x200 med latekskjerne. Lateks er nemlig et særdeles elastisk materiale som i tillegg leder varme og fukt vekk fra kroppen, så madrassen holder seg tørr og temperert hele natten.

Hos Bedre Netter får du alltid

Produkter designet for å gi deg en bedre nattesøvn, bygget med materialer som støtter alle mulige kroppstyper. For oss er Bedre Netter ikke bare et navn, men også et løfte.

 • 100 netters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dager. Hvis du ikke sover fantastisk i den, henter vi sengen igjen og du får pengene tilbake.* *Les mer.

 • Designet i Danmark

  Alle sengene våre er utviklet av produktteamet vårt i Danmark. Produksjonen foregår på nøye utvalgte fabrikker i Danmark og Belgia.

 • Sov godt

  Vi prioriterer naturlige materialer. Derfor er sengene våre bra for både deg og jordkloden vår.

 • Gratis ombytting

  Vi bytter fastheten i madrassen din gratis de første 100 dagene. Den gamle madrasskjernen doneres til et veldedig formål.

 • Fantastisk kundeservice

  Har du noen spørsmål? Eller synes du at det er vanskelig å velge? Vår gjeng av dedikerte søvnspesialister sitter klare til å hjelpe deg hver dag fra kl. 9-23.

 • Gratis levering

  Vi tilbyr gratis levering fra postnummer 0000-7500. Trenger du hjelp med oppbæring eller montering, har du mulighet for å velge dette i kassen alt avhengig av postnummer.

 • 100 netters prøve
 • Unike senger
 • Gratis hjemlevering*