Skummadrass 140x200

Skummadrass 140x200
View as Grid List

2 Produkter

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 140x200 cm.

  As low as kr 6 699,00

  Leveringstid 28-40 virkedager
 2. Mayan Latex
  Mayan Latex - 140x200 cm.

  As low as kr 13 599,00

View as Grid List

2 Produkter

per page

Skummadrass 140x200 

Hos Bedre Nætter forhandler vi et bredt utvalg av førsteklasses skummadrasser. Hvis du ser på de klassiske gammeldagse skummadrassene så var det hovedsakelig dødskum som ble brukt. Dette skummet gjør at du ikke får noe støtte eller komfort fra madrassen. Tiden har endret seg og i dag finnes det mange forskjellige typer skummadrasser. De mest populære i dag er Dunlopillo og Tempur som bruker latex og Memory Foam.

Hos Bedre Nætter har vi valgt å fokusere på latex og Memory Foam, da disse gir deg bedre støtte og komfort sammenlignet med vanlig skum. Det er også en klar forskjell mellom disse to variantene. Latex er et elastisk produkt som reagerer på hvor vekten legges og presses på madrassen. Memory Foam bruker kroppsvarmen din og holder på varmen så madrassen kan forme et avtrykk av kroppen din.

Latex er den mest populære skummadrassen vi forhandler hos oss. Det er fordi vi opplever at mange av kundene våres er varme om natten. Hvis du blir varm i løpet av natten vil det være feil å velge Memory Foam, da skummet holder på kroppsvarme og ikke puster like godt som latex.

Vi anbefaler at du bruker en overmadrass til din nye madrass. Dette vil forlenge levetiden på madrassen din, samtidig som du vil få den ekstra støtten og komforten du trenger.