Skummadrass 140x200

En skummadrass i størrelsen 140x200 er perfekt til deg som ønsker ekstra god plass å breie seg på - eller dere som drømmer om dobbeltseng men ikke har et stort soverom. Med en skummadrass fra Bedre Nætter får du personlig definert og skånsom støtte, og vi setter en ære i å ha et nøye utvalg slik at du enkelt kan finne en 140x200 skummadrass som matcher deg og ditt behov.

140x200 cm

140x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
4.625 star rating (8) total reviews

As low as 9.999 kr

Skummadrass 140x200

Hvis du har bruk for en ny madrass i størrelsen 120x200, 140x200 eller 160x200, kan vi hos Bedre Nætter varmt anbefale en skummadrass. I en skummadrass får du en sunn nattesøvn og en helt unik støtte. Skummadrasser er især gode for dem med rygg- og korsrygg problemer, noe som er hvorfor vi anbefaler denne type madrass, om du har en tendens til denne type problemer. Skummadrasser gir en elastisk støtte, og nettopp derfor passer de fremragende til folk med ryggsmerter eller til dem som ønsker en sunn, ergonomisk ligge posisjon. Skummadrassens elastiske støtte fungerer så du støttes nøyaktig hvor du veier mest. Madrassen skubber tilbake alt etter vekten din, hvilket betyr at trykkpunktene dine avlastes i langt høyere grad, enn ved andre madrasser. Trykkpunkter er eksempelvis ved nakken, skuldre, korsrygg og andre steder hvor vekten sentreres. En god skummadrass er ikke bare behagelig å ligge i, men den yter også en sunn støtte og gir deg en korrekt liggeposisjon. Hver eneste natt.

Når du kjøper en skummadrass, bør du alltid være oppmerksom på kvaliteten. Du kjenner garanter de skummadrassene av tvilsom kvalitet, som man finner på leirskoler og lignende. Disse består av en død, gul skum som ikke yter noe nevneverdig støtte. Denne skummen, kaldt kaldskum, finnes fremdeles i mange madrasser, og derfor bør du alltid undersøke kvaliteten av skummadrassen din, før du handler. Hos Bedre Nætter aksepterer vi ikke madrasser av kaldt skum, da kvaliteten er så lav. Du finner aldri en slik madrass i vårt sortiment. Vi garanterer at du hos Bedre Nætter alltid vil få en skummadrass av høy kvalitet og med sunne, søvn forbedrede egenskaper. Vi går ikke på kompromiss med kvaliten.

Hos Bedre Nætter har vi besluttet oss for utelukkende å føre andre og bedre skum former, enn dem du finner i de fleste modellene. Skummadrassene i sortimentet vårt, er av sterk, sunn og solid kvalitet med lang levetid og et høyt komfortnivå. Skummadrassene våre kan gjøre underverk for søvnen din, og hvis du søker en madrass i størrelsen 120x200, 140x200 eller 160x200, vil vi på det varmeste anbefale en skummadrass. Hvis du har spørsmål til skummadrassene våre, er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte oss. Det kan du gjøre på chatten, over telefonen eller når du har lyst på vår e-mail [email protected].

  • Skummadrasser 140x200 er svært fleksible og former seg derfor nøyaktig etter kroppen din. De gir altså god støtte og komfort, og elastisiteten gjør at de med fordel kan brukes i regulerbare senger 140x200.

  • Det er lurt å velge en skummadrass 140x200 laget av lateks, da det er et utrolig elastisk materiale som i tillegg leder varme og fuktighet vekk fra kroppen. Madrassen vil altså holde seg temperert og tørr hele natten.