Skummadrass 140x200

En skummadrass i størrelsen 140x200 er perfekt til deg som ønsker ekstra god plass å breie seg på - eller dere som drømmer om dobbeltseng men ikke har et stort soverom. Med en skummadrass fra Bedre Nætter får du personlig definert og skånsom støtte, og vi setter en ære i å ha et nøye utvalg slik at du enkelt kan finne en 140x200 skummadrass som matcher deg og ditt behov.

Mayan Latex

Mayan Latex - 140x200 cm.

 • Allergivennlig Allergivennlig
 • Utviklet av BN Utviklet av BN
 • Naturlig lateks Naturlig lateks
 • Gratis levering Gratis levering

As low as 7.999,00 kr

Se produkt
Leveringstid 8-15 hverdager
Velg størrelse

1 Produkt

 1. Mayan Latex
  DK, NO - Fast Lav Pris
  Mayan Latex ‐ Skummadrass 140x200
  • Allergivennlig Allergivennlig
  • Utviklet av BN Utviklet av BN
  • Naturlig lateks Naturlig lateks
  • Gratis levering Gratis levering

  As low as 7.999,00 kr

  Se produkt
  Leveringstid 8-15 hverdager

1 Produkt

Skummadrass 140x200

Hvis du har bruk for en ny madrass i størrelsen 140x200, kan vi hos Bedre Nætter varmt anbefale en skummadrass. I en skummadrass får du en sunn nattesøvn og en helt unik støtte. Skummadrasser er især gode for dem med rygg- og korsrygg problemer, noe som er hvorfor vi anbefaler denne type madrass, om du har en tendens til denne type problemer. Skummadrasser gir en elastisk støtte, og nettopp derfor passer de fremragende til folk med ryggsmerter eller til dem som ønsker en sunn, ergonomisk ligge posisjon. Skummadrassens elastiske støtte fungerer så du støttes nøyaktig hvor du veier mest. Madrassen skubber tilbake alt etter vekten din, hvilket betyr at trykkpunktene dine avlastes i langt høyere grad, enn ved andre madrasser. Trykkpunkter er eksempelvis ved nakken, skuldre, korsrygg og andre steder hvor vekten sentreres. En god skummadrass er ikke bare behagelig å ligge i, men den yter også en sunn støtte og gir deg en korrekt liggeposisjon. Hver eneste natt.

Når du kjøper en skummadrass, bør du alltid være oppmerksom på kvaliteten. Du kjenner garanter de skummadrassene av tvilsom kvalitet, som man finner på leirskoler og lignende. Disse består av en død, gul skum som ikke yter noe nevneverdig støtte. Denne skummen, kaldt kaldskum, finnes fremdeles i mange madrasser, og derfor bør du alltid undersøke kvaliteten av skummadrassen din, før du handler. Hos Bedre Nætter aksepterer vi ikke madrasser av kaldt skum, da kvaliteten er så lav. Du finner aldri en slik madrass i vårt sortiment. Vi garanterer at du hos Bedre Nætter alltid vil få en skummadrass av høy kvalitet og med sunne, søvn forbedrede egenskaper. Vi går ikke på kompromiss med kvaliten.

Hos Bedre Nætter har vi besluttet oss for utelukkende å føre andre og bedre skum former, enn dem du finner i de fleste modellene. Skummadrassene i sortimentet vårt, er av sterk, sunn og solid kvalitet med lang levetid og et høyt komfortnivå. Skummadrassene våre kan gjøre underverk for søvnen din, og hvis du søker en madrass i størrelsen 140x200, vil vi på det varmeste anbefale en skummadrass. Hvis du har spørsmål til skummadrassene våre, er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte oss. Det kan du gjøre på chatten, over telefonen eller når du har lyst på vår e-mail [email protected].

Hos Bedre Netter får du alltid

Produkter designet for å gi deg en bedre nattesøvn, bygget med materialer som støtter alle mulige kroppstyper. For oss er Bedre Netter ikke bare et navn, men også et løfte.

 • 100 netters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dager. Hvis du ikke sover fantastisk i den, henter vi sengen igjen og du får pengene tilbake.* *Les mer.

 • Designet i Danmark

  Alle sengene våre er utviklet av produktteamet vårt i Danmark. Produksjonen foregår på nøye utvalgte fabrikker i Danmark og Belgia.

 • Sov godt

  Vi prioriterer naturlige materialer. Derfor er sengene våre bra for både deg og jordkloden vår.

 • Gratis ombytting

  Vi bytter fastheten i madrassen din gratis de første 100 dagene. Den gamle madrasskjernen doneres til et veldedig formål.

 • Fantastisk kundeservice

  Har du noen spørsmål? Eller synes du at det er vanskelig å velge? Vår gjeng av dedikerte søvnspesialister sitter klare til å hjelpe deg hver dag fra kl. 9-23.

 • Gratis levering

  Vi tilbyr gratis levering fra postnummer 0000-7500. Trenger du hjelp med oppbæring eller montering, har du mulighet for å velge dette i kassen alt avhengig av postnummer.

 • 100 netters prøve
 • Prisgaranti
 • Gratis levering*