Skummadrass 120x200

Skummadrass 120x200

1 Produkt

 1. Mayan Latex
  Mayan Latex - 120x200 cm.
  • Allergivennlig Allergivennlig
  • Utviklet av BN Utviklet av BN
  • Naturlig lateks Naturlig lateks
  • Gratis levering Gratis levering

  As low as 7 498,00 kr

  Leveringstid 8-15 hverdager

1 Produkt

Skummadrass 120x200

Skal du ha en ny madrass i størrelsen 120x200 cm? Hos Bedre Nætter vil gi gjerne anbefale deg å overveie en skummadrass. Skummadrasser gir en unik støtte, som især passer for dem som har rygg- eller korsryggproblemer. Skummadrasser gir en elastisk støtte, og sørger for at du avlastes nøyaktig hvor du har mest bruk for det. Det er meget viktig, at du er oppmerksom på kvaliteten når du kjøper en skummadrass. Det er en meget stor forskjell på de billige madrassene og madrassene i den bedre enden. Når det kommer til skummadrasser, kan det betale seg og betale en litt høyere pris. En god skummadrass er ikke kun enormt behagelig å ligge på, den er også sunn og er med på å sikre et bedre klima på soverommet.

Skummadrassene våre er ikke de klassiske skummadrassene du kanskje kan huske fra leirskoler eller lignende. Disse har en kjerne av død skum, og madrasser som dem kan du være meget uheldig å få tak på, hvis du ikke passer på. Hos Bedre Nætter lover vi deg, at du aldri vil finne en slik madrass i vårt sortiment. Vi har besluttet oss for å utelukkende fokusere på andre og bedre skum former, enn dem du finner i de fleste modellene. Våre skummadrasser er av en sterk og sunn kvalitet med lang levetid, og ikke minst et særdeles høyt komfortnivå.

Bedre Nætter og skummadrasser av lateks

Lateks er et materiale som oftest utvinnes av gummitrær, og etter forarbeidning og støpning blir til en elastisk madrass med masse støtte og komfort. Du får en optimal bevegelsesfrihet, da lateks skubber tilbake alt etter hvor mye vekt som plasseres på madrassen - derfor vil du meget sjeldent oppleve å våkne om natten, når du justerer ligge posisjonen din i søvne.

Det er også en god idé å investere i en medfølgende overmadrass, når man kjøper en skummadrass. Overmadrassen vil samarbeide med skummadrassen, sånn at du vil få skummadrassens avlastende kvaliteter, imens overmadrassen tar størstedelen av slitasjen.

Hvis du har spørsmål om skummadrasser i størrelsen 120x200, kan du alltid kontakte oss. Det kan du gjøre direkte via vår chat, på mail eller over telefonen. Vi gleder oss til å hjelpe deg, med å finne den riktige sengen.

Hos Bedre Netter får du alltid

Produkter designet for å gi deg en bedre nattesøvn, bygget med bærekraftige materialer som støtter alle mulige kroppstyper. For oss er Bedre Netter ikke bare et navn, men også et løfte.

 • 100 netters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dager. Hvis du ikke sover fantastisk i den, henter vi sengen igjen og du får pengene tilbake.* *Les mer.

 • Designet i Danmark

  Alle sengene våre er utviklet av produktteamet vårt i Danmark. Produksjonen foregår på nøye utvalgte fabrikker i Danmark og Belgia.

 • Sov godt og grønt

  Vi prioriterer en bærekraftig produksjon og naturlige materialer. Derfor er sengene våre bra for både deg og jordkloden vår.

 • Gratis ombytting

  Vi bytter fastheten i madrassen din gratis de første 100 dagene. Den gamle madrasskjernen doneres til et veldedig formål.

 • Fantastisk kundeservice

  Har du noen spørsmål? Eller synes du at det er vanskelig å velge? Vår gjeng av dedikerte søvnspesialister sitter klare til å hjelpe deg hver dag fra kl. 9-23.

 • Gratis levering

  Vi leverer alltid gratis til adressen din. Trenger du hjelp med oppbæring eller montering, har du mulighet for å velge dette i kassen.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering