Skummadrass 120x200

Med en skummadrass i størrelsen 120x200 får du en madrass som passer perfekt til deg som sover alene, og ønsker god plass å breie seg på. Med en skummadrass fra Bedre Nætter får du personlig definert og skånsom støtte, da vi kun har 120x200 skummadrasser av naturlig latex som tilpasser seg din vekt og kroppsbygning.

Mayan Latex

Mayan Latex - 120x200 cm.

 • Utviklet av BN Utviklet av BN
 • Allergivennlig Allergivennlig
 • Naturlig lateks Naturlig lateks
 • Gratis levering op til postnummer 7500 Gratis levering op til postnummer 7500

As low as 9.998,00 kr

Se produkt
Leveringstid 12-20 hverdager
Velg størrelse

1 Produkt

 1. Mayan Latex
  DK, NO - Fast Lav Pris
  Mayan Latex ‐ Skummadrass 120x200
  • Utviklet av BN Utviklet av BN
  • Allergivennlig Allergivennlig
  • Naturlig lateks Naturlig lateks
  • Gratis levering op til postnummer 7500 Gratis levering op til postnummer 7500

  As low as 9.998,00 kr

  Se produkt
  Leveringstid 12-20 hverdager

1 Produkt

Skummadrass 120x200

Skal du ha en ny madrass i størrelsen 120x200 cm, 140x200 cm eller 160x200 cm? Hos Bedre Nætter vil gi gjerne anbefale deg å overveie en skummadrass. Skummadrasser gir en unik støtte, som især passer for dem som har rygg- eller korsryggproblemer. Skummadrasser gir en elastisk støtte, og sørger for at du avlastes nøyaktig hvor du har mest bruk for det. Det er meget viktig, at du er oppmerksom på kvaliteten når du kjøper en skummadrass. Det er en meget stor forskjell på de billige madrassene og madrassene i den bedre enden. Når det kommer til skummadrasser, kan det betale seg og betale en litt høyere pris. En god skummadrass er ikke kun enormt behagelig å ligge på, den er også sunn og er med på å sikre et bedre klima på soverommet.

Skummadrassene våre er ikke de klassiske skummadrassene du kanskje kan huske fra leirskoler eller lignende. Disse har en kjerne av død skum, og madrasser som dem kan du være meget uheldig å få tak på, hvis du ikke passer på. Hos Bedre Nætter lover vi deg, at du aldri vil finne en slik madrass i vårt sortiment. Vi har besluttet oss for å utelukkende fokusere på andre og bedre skum former, enn dem du finner i de fleste modellene. Våre skummadrasser er av en sterk og sunn kvalitet med lang levetid, og ikke minst et særdeles høyt komfortnivå.

Bedre Nætter og skummadrasser av lateks

Lateks er et materiale som oftest utvinnes av gummitrær, og etter forarbeidning og støpning blir til en elastisk madrass med masse støtte og komfort. Du får en optimal bevegelsesfrihet, da lateks skubber tilbake alt etter hvor mye vekt som plasseres på madrassen - derfor vil du meget sjeldent oppleve å våkne om natten, når du justerer ligge posisjonen din i søvne.

Det er også en god idé å investere i en medfølgende overmadrass, når man kjøper en skummadrass. Overmadrassen vil samarbeide med skummadrassen, sånn at du vil få skummadrassens avlastende kvaliteter, imens overmadrassen tar størstedelen av slitasjen.

Hvis du har spørsmål om skummadrasser i størrelsen 120x200, 140x200 cm eller 160x200 cm kan du alltid kontakte oss. Det kan du gjøre direkte via vår chat, på mail eller over telefonen. Vi gleder oss til å hjelpe deg, med å finne den riktige sengen.

 • Skummadrasser 120x200 er utrolig fleksible og følger derfor kroppens konturer med stor nøyaktighet. De gir altså god støtte og komfort, og kan med fordel brukes i regulerbare senger 120x200.

 • Vi anbefaler alltid å velge en skummadrass 120x200 laget av lateks, da det er svært elastisk materiale som også leder varme og fuktighet vekk fra kroppen. Madrassen holder seg dermed tørr og temperert hele natten.

Hos Bedre Netter får du alltid

Produkter designet for å gi deg en bedre nattesøvn, bygget med materialer som støtter alle mulige kroppstyper. For oss er Bedre Netter ikke bare et navn, men også et løfte.

 • 100 netters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dager. Hvis du ikke sover fantastisk i den, henter vi sengen igjen og du får pengene tilbake.* *Les mer.

 • Designet i Danmark

  Alle sengene våre er utviklet av produktteamet vårt i Danmark. Produksjonen foregår på nøye utvalgte fabrikker i Danmark og Belgia.

 • Sov godt

  Vi prioriterer naturlige materialer. Derfor er sengene våre bra for både deg og jordkloden vår.

 • Gratis ombytting

  Vi bytter fastheten i madrassen din gratis de første 100 dagene. Den gamle madrasskjernen doneres til et veldedig formål.

 • Fantastisk kundeservice

  Har du noen spørsmål? Eller synes du at det er vanskelig å velge? Vår gjeng av dedikerte søvnspesialister sitter klare til å hjelpe deg hver dag fra kl. 9-23.

 • Gratis levering

  Vi tilbyr gratis levering fra postnummer 0000-7500. Trenger du hjelp med oppbæring eller montering, har du mulighet for å velge dette i kassen alt avhengig av postnummer.

 • 100 netters prøve
 • Unike senger
 • Gratis hjemlevering*