Skummadrass 120x200

Med en skummadrass i størrelsen 120x200 får du en madrass som passer perfekt til deg som sover alene, og ønsker god plass å breie seg på. Med en skummadrass fra Bedre Nætter får du personlig definert og skånsom støtte, da vi kun har 120x200 skummadrasser av naturlig latex som tilpasser seg din vekt og kroppsbygning.

120x200 cm

120x200 cm.

Mayan Latex

Skummadrass
5 star rating (2) total reviews

As low as 9.998 kr

Skummadrass 120x200

Skal du ha en ny madrass i størrelsen 120x200 cm, 140x200 cm eller 160x200 cm? Hos Bedre Nætter vil gi gjerne anbefale deg å overveie en skummadrass. Skummadrasser gir en unik støtte, som især passer for dem som har rygg- eller korsryggproblemer. Skummadrasser gir en elastisk støtte, og sørger for at du avlastes nøyaktig hvor du har mest bruk for det. Det er meget viktig, at du er oppmerksom på kvaliteten når du kjøper en skummadrass. Det er en meget stor forskjell på de billige madrassene og madrassene i den bedre enden. Når det kommer til skummadrasser, kan det betale seg og betale en litt høyere pris. En god skummadrass er ikke kun enormt behagelig å ligge på, den er også sunn og er med på å sikre et bedre klima på soverommet.

Skummadrassene våre er ikke de klassiske skummadrassene du kanskje kan huske fra leirskoler eller lignende. Disse har en kjerne av død skum, og madrasser som dem kan du være meget uheldig å få tak på, hvis du ikke passer på. Hos Bedre Nætter lover vi deg, at du aldri vil finne en slik madrass i vårt sortiment. Vi har besluttet oss for å utelukkende fokusere på andre og bedre skum former, enn dem du finner i de fleste modellene. Våre skummadrasser er av en sterk og sunn kvalitet med lang levetid, og ikke minst et særdeles høyt komfortnivå.

Bedre Nætter og skummadrasser av lateks

Lateks er et materiale som oftest utvinnes av gummitrær, og etter forarbeidning og støpning blir til en elastisk madrass med masse støtte og komfort. Du får en optimal bevegelsesfrihet, da lateks skubber tilbake alt etter hvor mye vekt som plasseres på madrassen - derfor vil du meget sjeldent oppleve å våkne om natten, når du justerer ligge posisjonen din i søvne.

Det er også en god idé å investere i en medfølgende overmadrass, når man kjøper en skummadrass. Overmadrassen vil samarbeide med skummadrassen, sånn at du vil få skummadrassens avlastende kvaliteter, imens overmadrassen tar størstedelen av slitasjen.

Hvis du har spørsmål om skummadrasser i størrelsen 120x200, 140x200 cm eller 160x200 cm kan du alltid kontakte oss. Det kan du gjøre direkte via vår chat, på mail eller over telefonen. Vi gleder oss til å hjelpe deg, med å finne den riktige sengen.

  • Skummadrasser 120x200 er utrolig fleksible og følger derfor kroppens konturer med stor nøyaktighet. De gir altså god støtte og komfort, og kan med fordel brukes i regulerbare senger 120x200.

  • Vi anbefaler alltid å velge en skummadrass 120x200 laget av lateks, da det er svært elastisk materiale som også leder varme og fuktighet vekk fra kroppen. Madrassen holder seg dermed tørr og temperert hele natten.