Skummadrass 120x200

Skummadrass 120x200
View as Grid List

2 Produkter

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 120x200 cm.

  As low as kr 6 049,00

  Leveringstid 24-32 virkedager
 2. Mayan Green Latex
  Mayan Green Latex - 120x200 cm.

  As low as kr 12 999,00

  Leveringstid 24-32 virkedager
View as Grid List

2 Produkter

per page

Skummadrass 120x200 

Skal du ha en ny madrass i 120x200 cm? Valget vil som oftest falle på enten en springfjær eller en skummadrass. Hos Bedre Nætter har vi begge variantene, og på hver sin måte har de sine fordeler. Våre skummadrasser er ikke de klassiske skummadrassene du husker fra leirskolen, men derimot av sterk kvalitet med lang levetid og ikke minst et særdeles høyt komfortnivå.

Når vi ser nærmere på vårt utvalg så spenner det seg fra Latex til Visco (Memory Foam). Hver skumtype har sine fordeler og vi kan starte med latex.

Latex er et materiale som oftest utvinnes fra gummitrær og etter forarbeidelse og støpning blir til en elastisk madrass med masse støtte og komfort. Du får en optimal bevegelsesfrihet da latexen presser tilbake, alt etter hvor mye vekt som plasseres på madrassen. Derfor vil du heller ikke våkne så mye om natten når du beveger deg i søvne.

Når vi ser på Memory Foam så er det et produkt som er blitt veldig populært etter Tempurs konsept. Selve skumtypen er fast men blir mykere alt etter hvor varmt skummet er. Det betyr at det holdes på varmen og at du "synker" ned i madrassen i løpet av natten.

Det ikke nødvendig med en toppmadrass til skummadrasser, men hvis du ønsker å få en lengere holdbarhet og beskytte madrassen kan det være en god ide med en.