Fasongsydd laken 90x200

Med et faconlaken i størrelsen 90x200 får du et laken som passer til deg som sover på en enkeltboks- eller springmadrass. Våre faconlaken er designet og produsert av oss - og kjennetegnes av å raskt kunne fjerne fuktighet slik at du enkelt kan sove med en tørr og komfortabel følelse hele natten. Se vårt utvalg og finn det 90x200 faconlakenet som passer til din seng.

Essential

Vårt Essential stretchlaken er kvalitet på sitt beste og er laget av 100 % OEKO-TEX®-sertifisert bomull. Det er vevd etter satengmetoden med 500 tråder pr kvadrattomme, og det sikrer mykhet.

90x200 cm.
398 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer ditt nye fasonglaken til deg - helt gratis.

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg til en bedre søvn online. Hos Bedre Netter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Netter finner du utelukkende strechlaken av høyeste kvalitet.

Fasongsydde laken 90x200

 

Fasongsydd laken 90x200 er velegnet for enkeltsenger - spesielt vanlige boksmadrasser som måler 90x200 i størrelse (enkeltseng). Fordelen med et fasongsydd laken er at du har et laken som er 30 cm høyt, og derfor kan dekke hele madrassen. Mange madrasser kan bli slitte i stoffet over tid, men det betyr ikke nødvendigvis at sengen ikke er god, og med et fasongsydd laken vil den også se ny og tiltalende ut.