Fasongsydd laken 80x200

Et 80x200 faconlaken passer til deg som har en boksmadrass eller springmadrass i samme størrelse. Alle våre faconlaken er designet og produsert av oss, og vi legger særlig vekt på at alle våre faconlaken skal kunne raskt fjerne fukt, slik at du kan sove med en tørr og komfortabel følelse hele natten. Se vårt utvalg og finn det faconlakenet i størrelsen 80x200 som passer til din seng.

Essential

Vårt Essential stretchlaken er kvalitet på sitt beste og er laget av 100 % OEKO-TEX®-sertifisert bomull. Det er vevd etter satengmetoden med 500 tråder pr kvadrattomme, og det sikrer mykhet.

80x200 cm.
397 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer ditt nye fasonglaken til deg - helt gratis.

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg til en bedre søvn online. Hos Bedre Netter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Netter finner du utelukkende strechlaken av høyeste kvalitet.

Fasongsydde laken 80x200

 

Fasongsydd laken 80x200 er ideelt hvis du har en relativt lav boksmadrass sammen med en topmadras. Med sin høyde på 30 cm er det således plass til at lakenet kan dekke både boks- og topmadrass i ett og samme omslag. Dette bidrar til at topmadrassen blir liggende på plass i løpet av natten, du får et mer gjennomført utseende av sengen samtidig som lakenet ikke krøller seg sammen over natten.